سلام دوستان
شاتل شبانه داره؟
:/
سلام دوستان
شاتل شبانه داره؟
:/
سلام و درود
شاتل به من ایمیل زده "
باسلام
مشترک گرامی (**********): همان گونه که اطلاع دارید در پایان هفته گذشته، به دلیل وجود یک رخداد غیر قابل پیش بینی و نامعلوم در زیرساخت های مخابراتی شاتل، شاهد ساعتی اختلال در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از کاربران بوده ایم.
بی گمان، همکاران فنی ما تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل در سریع ترین زمان ممکن برطرف گردد و هرچند مدت زمان اين اختلال در چارچوب SLA استاندارد ارایه سرویس است، اما مغایر با استانداردهاي داخلي شاتل و بی سابقه در همه ی سال های فعالیت این مجموعه بوده است که موجبات شرمساری این خانواده نسبت به کاربران گردید.
تلاش و پی گیری و برنامه ریزی دقیق برای دست یابی به راهکارهایی که دیگر بار شاهد این مشکل نباشیم همچنان توسط همکاران فنی ما ادامه دارد، اما به هر روی، ضمن عذرخواهی از مشکل پیش آمده و قدردانی از صبوری شما مشترک گرامی، معادل یک گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 3 تیر ماه به سرویس فعلی شما تخصیص خواهد یافت.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، یک بار دیگر از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
گروه شرکت های شاتل
....
نت من مشکلی نداشتهاما این یه گیگ رو بهم ندادن هنوز ؛ چیکار کنم ؟؟
مخابراته سرویس دهنده من
بله سرویس های اکو
سلام .دو ستان من توی این 5 ماه اخیر یه مقدار مصرفم ترافیکم به نسبت ماه های قبل زیاد تر شده با اینکه هیچ کاربرد اضافی نسبت به 5 ماه پیش از اینترنت ندارم .
قبلا هر ماه 1 گیگ ترافیک اضافی میخریدم اما الان هر ماه تا 9 گیگ هم شده که ترافیک اضافی میخرم!!!!!!
کسی این مشکل رو نداره؟
سرویسم اکو 512 هستش .
و سوال دوم اینکه دانلود شبانه همچنان مثل قبل پا بر جا هست یا نه؟ ساعت 1 تا 8 صبح؟؟؟!!!
دوستان من سرویس اکو 1 مگ داشتم تغییر دادم به آرت2.الان آرت 2 سرعت دانلودش کمتر از سرویس 1 مگ نیست روی 160 هست ولی صفحات رو به سختی باز می کنه.مشکل چیه؟
سلام
دوستان من میخوام بیام شاتل الان از مخابرات سرویس 2 مگ دارم لامصب هر بار که مودم رو روشن میکنم یه سرعتی میده از یک مگ گرفته تا 3 مگ!!
الان انتظاری که از شاتل دارم اینه:
مصرفم روزانه هست و بطور متوسط ماهی 10 گیگ مصرف دارم و سرعت دانلودم هم بین 300-500 باشه راضیم . از کدوم سرویس شاتل استفاده کنم که هم اقتصادی باشه هم نیازهای من رو که گفتم برآورده کنه؟
دوست عزیز دیگه شاتل طرح شبانه رایگان نداره فقط 25 درصد تخفیف در بازه زمانی 1 تا 8 صبح به کاربر اختصاص میده
این چیزیه که تو سایت خودش گفته.
شاتل، جشنوارهی تابستانی گذاشته که جالب به نظر میرسه:
یکسال اینترنت با سرعت 12 مگابیت در ثانیه، به حجم 60 گیگابایت و قیمت 132 هزار تومان (ماهیانه 11 هزار تومان)
علاوه بر این، بستهی ترافیک 20 گیگابایتی که قیمتش 56 هزار تومان هست رو به قیمت 33600 تومان میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا ؛ شما بابت شبانه 5250 تومن میدی و سرویست دارای شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 میشه...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)