تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 3347 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این طرحایی که گزاشتن اگه تنوعش بیشتر بشه خوبه اخه دو گیگ برایک ماه به چه درد میخوره واسه نسل سه ! البته خیلیم دزده ایرانسل ی جورایی این طرح هایی که شبانه داره همینی که 10تومنه واسه داءمی ها نزاشتن کلا خیلی در حق داءمی ها داره ظلم میشه باید یا حقوق برابر نسبت به اعتباری برامون قاءل بشن یا این که کلا،طرح های بیشتری برا ما بزارن نه کمتر نسبت به یک سیمکادت پنج تومنی !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که رفتم تو خیابون حجاب مشهد اونجا فعال بود
    حجاب؟قاسم آباد یا نه؟دقیق میگی کجا هس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چند برابر بهتر از رایتله.....4g هم هنوز تو بعضی شهرا راه اندازی شده و برای وصل شدن بش باید گوشیتون هم 4g رو ساپورت کنه
    داداش نصل چهارم میشه lte که ایرانسل مجوزش رو گرفته روی فرکانس 2600 ولی تجهیزاتش رو یه آنتن هم نصب نشده ولی این چیزی که میگن منظورشون hspa+ هستش که سرعتش تا 20مگابیت هم میره ولی نسل چهار اصلا نصب نکردند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان يه سوال راجع به بسته شبانه
    حتما بايد نت قطع و وصل شه؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه سوال راجع به بسته شبانه
    حتما بايد نت قطع و وصل شه؟

قطع و وصل که بله ولی شما همزمان نمی تونی چند تا بسته با هم فعال کنی اینو در نظر داشته باش

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قطع و وصل که بله ولی شما همزمان نمی تونی چند تا بسته با هم فعال کنی اینو در نظر داشته باش
    فقط اگ بسته شبانه داشته باشم نميشه به idm تايم داد ساعت 2 شروع كنه؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط اگ بسته شبانه داشته باشم نميشه به idm تايم داد ساعت 2 شروع كنه؟

چرا, ولی من چند وقت پیش شنیدم که باید اینترنت وارد تایم 2به میشه باید 1بار قطع و وصل بشه تا درست حساب کنه
    ولی باز از 700یه سوال بپرس دقیق می دونند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

داداش نصل چهارم میشه lte که ایرانسل مجوزش رو گرفته روی فرکانس 2600 ولی تجهیزاتش رو یه آنتن هم نصب نشده ولی این چیزی که میگن منظورشون hspa+ هستش که سرعتش تا 20مگابیت هم میره ولی نسل چهار اصلا نصب نکردند
    کلا منظور ایرانسل از نسل ۴ همون Hspa+ هست. تقریبا همه جای دنیا اینطور هست و نسل ۴ واقعی خیلی کم و محدود راه افتاده

Sent from my iPad using Tapatalk

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

دوست عزیز هر stm1 رو اشتباها براساس مگابایت حساب کردید نه مگابیت! همون گیگی 850 درسته.
    در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اومده هر خط stm به مبلغ سه هزار دلار وارد کشور میشه که بعضی کشورهای همسایه هم از ایران خرید میکنند اما تعرفه ایران چندین برابر کشورهای همسایه است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی چی هر ۲۴ یه بسته میشه فعال کنی میشه یکم بیشتر توضیح بدی ?? حاجی شما که دو تا طرح رو فعال داری سرعت دانلودت تو طرح 5 گیگ چنده ؟ و تو طرح 24 گیگ شبانه چنده ؟ آیا نوسان سرعت دانلود تو ساعت های مختلف وجود داره؟ شما هات اسپات میکنی رو لپ تاپ و با idm دانلود میکنی؟ آره این طرح ۲۰ گیگ ۶۰ تومن رو من هم قبلن دیده بودم هر کی یادشه لطف کنه کد رو قرار بده ببینیم هنوز اعتبار داره یا نه?? تست همین الان کرج منطقه شاهین ویلا ( بنیاد ) عالیه خدایش: Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    من یه 5 گیگ فعال دارم یه 24 گیگ. منظورم این بود که اگه یه بسته امروز فعال کردی دیگه تا 24 ساعت نمیتونی هیچ بسته ای فعال کنی.به نظرم در ماه میشه تا 30 تا بسته فعال کرد.سرعت دانلودم فعلا به نوع بستت مربوط نیست به نزدیک بودنت به دکل برمیگرده.رو لپتاپ هم تا 300kb دانلود داشتم.البته من جام شلوغه بیشتره وقتا محدودم به 20 تا 30. در ضمن هم با کابل تست کردم هم هات اسپات.یه نکته جالب امروز یه جا هیچ گوشی نسل 3 کانکت نمیشد.با سامسونگ نوت 3 تست کردیم عین بنز گرفت.با هواوی و نوکیا تست کردم. خوب بودنه گوشی خیلی موثره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •