تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 300 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستان میشه کمک کنید......

آقا من بازی رو داده بودم به کسی پسورد جیمیل رو حالا ازش گرفتم بعد 1ماه الان وقتی میرم تو بازی بیشتر وقتا میزنه یه دستگاه دیگه کانکته به کلش شما.....

من پسورد جیمیلمو با تمام بازگردانیاش عوض کردم ولی بازم نمیشه....!!!!!!!!!

امکانش هست از اکانت فیسبوک استفاده کنه برای کانکت شدن؟؟!!چجوری میتونم اکانت فیسبوک اونو پاک کنم بره خودمو بزنم؟>/؟؟؟

چند راه وجود داره برای کانکت شدن به کلش برای سیوها؟؟؟؟؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان اکانت کلشش رو که خیلی براش زحمت کشیده می خواد بفروشه لطفا لینک بدید تا اون جا اکاینت کلشش رو برای فروش بزارم
    اصلا همین جا می تونم بزارم؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دوستان میشه کمک کنید......

آقا من بازی رو داده بودم به کسی پسورد جیمیل رو حالا ازش گرفتم بعد 1ماه الان وقتی میرم تو بازی بیشتر وقتا میزنه یه دستگاه دیگه کانکته به کلش شما.....

من پسورد جیمیلمو با تمام بازگردانیاش عوض کردم ولی بازم نمیشه....!!!!!!!!!

امکانش هست از اکانت فیسبوک استفاده کنه برای کانکت شدن؟؟!!چجوری میتونم اکانت فیسبوک اونو پاک کنم بره خودمو بزنم؟>/؟؟؟

چند راه وجود داره برای کانکت شدن به کلش برای سیوها؟؟؟؟؟؟

ممنون
    روی فیسبوک اکانت ذخیره نمیشه .

تنها راه شما اینه که یه تیکت به سوپرسل بفرستید و عنوان کنید : Somebody is connecting to my village . what should I do ?

بعد یک روز براتون یه پیغام میاد که یسری سوالات ازتون میپرسن مثل کی بازی رو ساختید ؟ در کدوم شهر و کشور و .... که باید جواب بدید

اگه درست باشه یه کد براتون میفرستن که با استفاده از اون اکانت رو گوشی یا تبلت شما قفل میشه و دیگه کسی نمیتونه استفاده کنه .

من خودم اینکار رو انجام دادم و نتیجه گرفتم . فقط امیدوارم که با استفاده از سایت های واسطه جم نخریده باشید چون در غیراینصورت ازتون رسید خرید میخوان که ندارید و عملا هیچکاری نمیشه کرد

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان اکانت کلشش رو که خیلی براش زحمت کشیده می خواد بفروشه لطفا لینک بدید تا اون جا اکاینت کلشش رو برای فروش بزارم
    اصلا همین جا می تونم بزارم؟
    ممنون
    سلام
    برای فروش برنامه ی کلش استور رو از بازار دانلود کنین و اگهی بذارین داخلش،البته هزینه 3 هزار تومن برای هر آگهی میگیره اما مشتریا زیاد تماس میگیرن برای خرید
    میتونین تو برنامه ی دیوار هم بذارین اونم خوبه بازدیدش
    سایت شیپور هم هست ...
    ولی اکثرا میخوان اول رمز رو بگیرن و بعد پول واریز کنن که 99 درصدشون بعدش پولو واریز نمیکنن!
    پسرعموم رمزو داد ولی پولو نریختن! منم پسورد رو ریست کردم چون ایمیلو خودم ساخته بودم!
    اما کسی که دزدید همه ی جم ها رو مصرف کرده بود و کارگرارو هم بیکار کرده بود
    خلاصه مراقب باش ..اگه ممکنه حضوری بفروش ...وگرنه هیچوقت اولش رمزو نده ...99 درصدشون کلاهبردارن که برای حرید زنگ میزنن ...

5. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوستانی که برای لوت مشکل دارن توی تان هال نه باید بگم که وقتی تان هالتون تازه نه میشه حدود یه هفته برای پیدا کردن لوت به مشکل میخورین
    من وقتی هالم نه شده بود همچین وضعیتی داشتم و از بچه های لول بالاتر پرسیدم که رنج کاپ رو پیدا کنم
    رنج کاپ برای تان هال نه 1600 تا 1900 عالیه ...هم گلد و اکسیر و هم دارک ...با ارچر بربر راحت میتونین معدنای پر رو بزنین ..
    برای تان هال ده هم همین حدود کاپ خوبه ...البته ممکنه هرکی تو یه جا و یه رنج کاپ راحت تر باشه ...اما من تجربیاتم رو گفتم ...موفق باشین

7. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستانی که برای لوت مشکل دارن توی تان هال نه باید بگم که وقتی تان هالتون تازه نه میشه حدود یه هفته برای پیدا کردن لوت به مشکل میخورین
    من وقتی هالم نه شده بود همچین وضعیتی داشتم و از بچه های لول بالاتر پرسیدم که رنج کاپ رو پیدا کنم
    رنج کاپ برای تان هال نه 1600 تا 1900 عالیه ...هم گلد و اکسیر و هم دارک ...با ارچر بربر راحت میتونین معدنای پر رو بزنین ..
    برای تان هال ده هم همین حدود کاپ خوبه ...البته ممکنه هرکی تو یه جا و یه رنج کاپ راحت تر باشه ...اما من تجربیاتم رو گفتم ...موفق باشین
    همچین چیزی وجود نداره اگه لوت کم باشه چ تازه تاون اپ کرده باشی چ اخرش بازم مشکلو داری
    مثلا الان گه گاهی خوب میشه
    من الان گلد دو ام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همچین چیزی وجود نداره اگه لوت کم باشه چ تازه تاون اپ کرده باشی چ اخرش بازم مشکلو داری
    من الان گلد دو ام
    شاید هیچ دلیل منطقی ای برای اثباتش وجود نداشته باشه ؛ ولی من ، هم بعد از آپگرید TH به 8 و هم به 9 تا 3-4 روز کمبود loot داشتم ولی بعدش درست شد .

10. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

شاید هیچ دلیل منطقی ای برای اثباتش وجود نداشته باشه ؛ ولی من ، هم بعد از آپگرید TH به 8 و هم به 9 تا 3-4 روز کمبود loot داشتم ولی بعدش درست شد .

تاييد ميشه برا من هم همين شكلي بود.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

من الان گلد دو ام
    من تازه کار نیستم عزیز،جوری حرف میزنید انگار خودتون مشکل نداشتین ینی همچین چیزی امکان نداره
    هم خودم هم همه ی افراد کلن این مشکل براشون پیش اومده و برا همه هم پیش میاد
    من تا نزدیک یه هفته مجبور شدم با جاینت ات بدم ،منی که فقط با ارچر بربر ات میدم
    دو سه نفر از دوستان هم حرفامو تایید کردن ...پس ینی همپین چیزی هست
    حرف ما هم این نیست که گه گاهی لوت خوبه و گه گاهی نیست ...
    حرف ما اینه که وقتی تازه تان هالت نه میشه یه چند روزی اصلا معدن پر پیدا نمیشه ...برای منی که تقریبا همیشه انلاینم وزیاد ات میزنم این غیر طبیعی بود چون ممکنه چند ساعت لوت بد بشه ..اما امکان نداره دو سه روز یا بیشتر لوت نباشه اصن! ولی همچین مشکلی رو داشتم موقع اپگریت تان هال،از بچه ها هم میپرسیدم اونا مشکل لوت نداشتن!
    Last edited by jamal9; 07-07-2015 at 10:55.

13. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من تازه کار نیستم عزیز،جوری حرف میزنید انگار خودتون مشکل نداشتین ینی همچین چیزی امکان نداره
    هم خودم هم همه ی افراد کلن این مشکل براشون پیش اومده و برا همه هم پیش میاد
    من تا نزدیک یه هفته مجبور شدم با جاینت ات بدم ،منی که فقط با ارچر بربر ات میدم
    دو سه نفر از دوستان هم حرفامو تایید کردن ...پس ینی همپین چیزی هست
    حرف ما هم این نیست که گه گاهی لوت خوبه و گه گاهی نیست ...
    حرف ما اینه که وقتی تازه تان هالت نه میشه یه چند روزی اصلا معدن پر پیدا نمیشه ...برای منی که تقریبا همیشه انلاینم وزیاد ات میزنم این غیر طبیعی بود چون ممکنه چند ساعت لوت بد بشه ..اما امکان نداره دو سه روز یا بیشتر لوت نباشه اصن! ولی همچین مشکلی رو داشتم موقع اپگریت تان هال،از بچه ها هم میپرسیدم اونا مشکل لوت نداشتن!
    من چند وقته تاون حال 9 رفتم اتفاقا خوب بود اولش با آپدیتی ک اومد گند زده شد بش الانم بگیر نگیر داره ولی اینجوری نیس نباشه دارم پول به دیوارم میدن 1 میلیون 1 میلیون ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •