سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو ازدست رفته نشون بده؟
سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو ازدست رفته نشون بده؟
سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو از دست رفته نشون بده؟
این دیگه از اون حرفها بوده که بعضی فروشندگان برای فروش مدلهای دیگران و سود بیشتر میزنند.
گرافیکش سوییچ نمی کنه از روی آن برد به اصلی ( جی فورس )
چکار کنم ؟!
آخرین ورژن ویندوز 8.1 رو دانلود کن درایورهارو هم از سایت لنوو بگیر نصب کن، اوکی میشه
با سلام . دوستان جایی رو سراغ ندارید z510 corii5 ram6 با 8gig حافظه ssd داشته باشند؟
سلام من نمیتونم از energy managment روی ویندوز 7 استفاده کنم نصب میشه ولی بالا نمیاد ولی روی ویندوز 8.1 راحت کار میکنه.از سایت خود لنوو هم دانلود کردم
سلام به همگی.
دوستان آیاenergy managment تو سون و اوبونتو کار می کند؟ خواهش می کنم اونهایی که این OS ها رو دارن چک کنن ببینن این قابلیت در اینا جواب می دوه یا نه.
دوتا ارسال شد!
Last edited by majid_sd2009; 25-09-2014 at 23:52.
لپتاپ خدا بیامرز من سون نصب بود و انرژی منیجمنت روش کار میکرد.ولی روی لینوکس داریورش رو نداری که نصب کنی پس کار نمیکنه!
در ضمن من همون درایوری که توی سی دی بود رو ریختم روی سون و کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)