تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 278 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

بالاخره یک ssd evo 840 120gb گرفتم با یه caddy.........تازه نوت بوکم از n550jv تبدیل شده به یک سفینه........................................ ....................عالی شده..........ویندوز کمتر از 5 ثانیه آمادس........maya تو 10 ثانیه آمادس........................................ .
    samsung گرفتی ؟؟؟؟

caddy چیه ؟؟؟ چند خریدی؟؟

جای چی نصبش کردی ؟؟خودت نصبش کردی یا دادی گارانتی ؟؟

مصرف باتری رو بالا نبرده ؟؟

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سامسونگ گرفتم..........................hdd caddy وسیله ای است که جای dvd righter قرار میگیره و اجازه میده هارد دوم را به نوت بوک اضافه کنم......من ssd را جای هارد اصلی گذاشتم و هارد 1ترا خودش را توی کدی و جای dvd گذاشتم.................گور پدر گارانتی..... ..خودم نصبش کردم از روی فیلم آموزشی های یوتوب........
    باتری رو تست نکردم چون از دیشب دارم برنامه اینا میریزم به همین خاطر به برقه.....برنامه هارو ریختم از باتری تست میگیرم..............................

3. 3 کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سامسونگ گرفتم..........................hdd caddy وسیله ای است که جای dvd righter قرار میگیره و اجازه میده هارد دوم را به نوت بوک اضافه کنم......من ssd را جای هارد اصلی گذاشتم و هارد 1ترا خودش را توی کدی و جای dvd گذاشتم.................گور پدر گارانتی..... ..خودم نصبش کردم از روی فیلم آموزشی های یوتوب........
    باتری رو تست نکردم چون از دیشب دارم برنامه اینا میریزم به همین خاطر به برقه.....برنامه هارو ریختم از باتری تست میگیرم..............................
    کار بجایی کردی . به شدت توصیه میشه ..

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

1-شما اومدی جای هارد ssd نصب کردی و جای دی وی دی رایتر اومدی هرد رو نصب کردی؟؟؟

2-خب چرا اینکارو کردی میزاشتی هارد بمونه سر جاش جای دی وی دی رایتر ssd نصب میکردی ایا این کارت دلیلی داره؟؟

3-چند خریدی و از کجا ؟؟؟

لطفا به سوالات پاسخ بده
    Last edited by hacker13; 26-05-2014 at 19:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان، این فیدبک هایی هس از زبون خود آقای کارنما که توو سایت آل دیجیتال راجع به N550JK گفتن! میتونین خودتون هم برین سایت آل دیجیتال و ببینین!
    فیدبک:
    سلام من این سیستمو گرفتم ولی بازی هنوز روش نریختم و الان فقط یه فید گذرا میدم :بدنه : در همون لحظه اول ميشه فهميد که کيفيت ساخت عالي هستش و از بغل نگاه ميکني بسيار نازک به نظر مياد و تا در دست نگيري متوجه ضخامتش نميشي ولي بازم بسيار نازک و بسيار شيک هستش .صفحه نمايش : از لحاظ زنده بودن رنگ ها عالي هستش ولي در شرايط نور زياد بازتاب نور آزار دهنده اي داره و تاچ صفحه نيز بسيار عالي عمل کرده و لولا هاي صفحه نيز مقاومت عالي دارند .صدا : فقط ميتونم بگم که عالي هستش و چهار تا بلندگو زير سيستم وجود داره و ساب ووفر هم عالي هستش .تاچ پد : بسيار اندازه خوبي داره .
    صفحه موقع استفاده از تاچ هیچگونه تکونی نمی خوره و باتریش با wifi روشن و نور صفحه تا آخر حدود 3 ساعت شارژ میده و اینو بگم صداش انقد قوی هستش که امروز در حال گوش دادن به اهنگ بودم که دوستم (همسایه ) اینجانب به من زنگ زد و گفت اسپیکر های جدیدی که گرفتی مارکشون چی هستش !!!!!!!!!!
    قول دادن که تا چند روز دیگه فیدهای بیشتر مخصوصا درمورد بازی هم ارایه بدن که من باز اینجا نقل قول میکنم فیدهاشون رو!

7. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

ولی من حس میکنم یه مقدار داره الکی گندش میکنه نمیدونم ولی حسم میگم اینجوری هم که این میگه نیست یعنی داره بزرگنمایی میکنه یه خورده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان عزیز چه برندی واسه هارد ssd خوبه؟ kingstone و transcend چطوره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اون دو تا بدرد نمیخوره اول

samsung evo اگه البته گیر بیاد چون تا چند وقت پیش که من شنیدم کسی وارد نمیکنه
    corsair نمی دونم درست نوشتم یا نه ولی اینم از نظر سرعت در رتبه دوم هست

به چز این دوتا بقیه زیاد مال نیستن تا جایی که امکان داره سامسونگ رو بگیر چون سرعتش واقعا بالاست

11. 2 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1-شما اومدی جای هارد ssd نصب کردی و جای دی وی دی رایتر اومدی هرد رو نصب کردی؟؟؟

2-خب چرا اینکارو کردی میزاشتی هارد بمونه سر جاش جای دی وی دی رایتر ssd نصب میکردی ایا این کارت دلیلی داره؟؟

3-چند خریدی و از کجا ؟؟؟

لطفا به سوالات پاسخ بده

از این جا خریدم...قیمت کدی 80تومن بود ......ssd evo 840 سامسونگ هم دارن که از خوذشون خریدم 380 تومن..........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..........................................
    میشد ssd را جای دی وی دی بزارم و حتی آموزش اینکه چه طور همین ویندوزی که روی هارد بود را به ssd انتقال بدم را هم برام تو پیام خصوصی فرستادش...اما من حوصله این کار ها رو نداشتم و گفتم یه بار دیگه ویندوز میریزم و ssd را جای هارد اصلی دستگاه میزارم....اصلا کاری نداره گداشتن ssd جای هارد.....

===================================
    راستی ببخشید دیر جواب دادم..نمیذونم چی شده که p30world با tapatailk باز نمیشه وگرنه زود جواب میدادم
    Last edited by alirezaT1000; 27-05-2014 at 11:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینم یه فید جدید درمورد بازی: (نقل قول شده از آقای کارنما)

سلام دوستان من Assassin"s Creed Liberation رو با رزولشن 1920 *1080 اجرا کردم و علاوه بر این تمام تنظیمات رو روی very high قرار دادم و سیستم بدون هیچ گونه لگی اجرا کرد
    اگه watch dogs و Splinter Cell Blacklist رو بتونه روی ultra اجرا کنه 100 % میتونه تا 3-4 سال دیگه بازی ها رو روی high اجرا کنه من الان دارم Splinter Cell Blacklist رو دانلود میکنم بعد از نصب یه بار دیگه گزارش میدم

14. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •