تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 269 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

اه اعصاب برای آدم نمیذارن.از ناراحتی از دست دادن 2 امتیاز اونم دقیقه نود،هنوز آروم نشدم.یادش میفتم عصبانی و کلافه میشم.دیروز بد بازی نکردیم ولی به نظرم قلعه نویی سر تعویض ها اشتباه کرد.مخصوصا وقتی یرهانی را بیرون برد عملا توپ و میدان رو دادیم به حریف و نشستیم به دفاع کردن!خدایی یکی به من بگه توپ اصلا به نظری رسید؟وقتی آرش انقدر تلاش میکنه همه جای زمین هست،هم به دفاع کمک میکنه هم خط حمله را سرپا نگه میداره،چرا باید تعویض بشه؟؟؟آرش که رفت بیرون،فقط مونده بود دروازه بان مس هم بیاد تو حمله هاشون شرکت کنه!!
    خدایا خودت کمکمون کن..........

2. 5 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پورحیدری: کی‌روش «شو» اجرا کرد و اعصاب قلعه‌نویی را به هم ریخت!/ مقابل مس آماتور گل خوردیم

رئیس کمیته فنی تیم استقلال گفت:
    کی‌روش دیروز شو اجرا می‌کرد و با سناریوی از پیش نوشته شده اعصاب قلعه‌نویی را به هم ریخت.

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار استقلال و مس کرمان و تساوی این دیدار گفت: به اعتقاد من تیمی مثل استقلال نباید چنین گلی دریافت کند و اصلا نباید آن خطا اتفاق می‌افتاد. بازیکنان ما فکر کردند همه چیز تمام است و انصافا اگر چند دقیقه تحمل می‌کردند سه امتیاز فوق‌العاده را به دست می‌آوردند.

وی افزود: از سوی دیگر درست در روز بازی سرمربی تیم ملی اعصاب مربی ما را به هم ریخت و با نوشتن یک سناریو و راه انداختن یک شو کار خودش را کرد. کی‌روش خیال می‌کند مردم چیزی نمی‌دانند و چیزی متوجه نمی‌شوند ولی او اشتباه می‌کند.
    عضو هیأت مدیره و مدیر فنی باشگاه استقلال در خصوص پیروزی پرسپولیس و رقابت فشرده با استقلال گفت: مطمئنا هر بازی برای خودش یک فینال است ولی با این فشردگی نمی‌شود از بازیکنان انتظار داشت. حتی وقت ریکاوری برای بازیکنان باقی نمانده و بازی‌ها روز به روز سنگین‌تر می‌شود. مثلا در بازی دیروز در یک صحنه‌هایی از آماتور هم آماتورتر گل دریافت کردیم که نباید این اتفاقات رخ دهد.
    پورحیدری در خصوص اینکه کی‌روش مدعی شده استقلال برنامه‌های لیگ را بر هم زده است،‌گفت: من عادت دارم در مورد همکار زیاد صحبت نکنم ولی انصافا کی‌روش خیلی به این فوتبال صدمه زد. او هر چه دلش خواست در برنامه دیروز گفت و وقتی قلعه‌نویی روی خط رفت به او فرصت داده نشد که حرف بزند. کی‌روش یک طرفه شو اجرا می‌کرد و هر چه می‌خواست می‌گفت اما شما مطمئن باشید به حرف من خواهید رسید که این مربی یک انسان بهانه‌جو است و از این بدتر هم خواهد شد.
    وی در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: او به شعور مردم ایران بی‌احترامی کرد و این هم جزء بهانه‌هایی است که آورده و گفته لیگ به خاطر برنامه‌های استقلال عقب افتاده است. من فکر می‌کنم امسال یک جام جهانی عجیب و غریبی داریم و با این تفکرات اصلا نباید لیگ برگزار می‌شد و کلا باید بازیکنان را در اختیار این آقا می‌گذاشتیم. شاید او فکر می‌کند ما تا به حال به جام جهانی نرفته‌ایم و به او نگفته‌اند سه دوره در جام جهانی حضور داشتیم. منتظر بهانه‌های جدید کی‌روش باشید.
    وی در پایان در خصوص اینکه آیا استقلال در جام حذفی می‌توان مس را شکست دهد، گفت: آن بازی متفاوت است ممکن است حتی به 120 دقیقه بکشد ولی برنامه‌ریزی قلعه‌نویی برای آن دیدارها متفاوت خواهد بود. خوشبختانه تیموریان برگشته و بازیکنان هم تا امروز شاهکار کردند و با فداکاری کار را جلو بردند.

4. 4 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب وزیر ورزش هم همانطور که پیش بینی میشد از کیروش حمایت کرد و گفت که الویت جام جهانیه

جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده

الان دارم اون روز رو میبینم که کی روش با 3 باخت از همون برزیل راهی کشورش میشه و تمام پولشو گرفته و حتی نمیاد ایران و در مورد عملکردش توضیح بده و این آقایان به به و چه چه اجنبی پرست قیافشون اونموقع دیدن داره

اینطور که کفاشیان گفت جام باشگاه های آسیا هر سال برگذار میشه اما جام جهانی هر 8 سال برگذار میشه !! پس اولویت با جام جهانیه یعنی باید قید هاشم و صادقی و آندو و خسرو هم برای بازیهای آسیایی بزنیم

هیچ جای دنیا چنین تفکراتی را نمیبینیم واقعا متاسفم برای کی روش که فکر میکنه مربی حرفه ای هستش اما میخواد بازیکنان ملی پوش استقلال را از باشگاه به زور بگیره

6. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیه کیروش و امیرخان خوب سوژه دست یه سری افتاده استقلال و استقلال رو بکوبن و عقده هاشونو خالی کنن....

8. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده
    جناب وزیر فرمودن که استقلال نباید به فیفا شکایت میکرده و ما باهاشون برخورد می کنیم !!!! فیفا هم که سرش درد می کنه برای محروم کردن کشوری که دولتش تو فوتبالش دخالت می کنه !

10. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

جناب وزیر فرمودن که استقلال نباید به فیفا شکایت میکرده و ما باهاشون برخورد می کنیم !!!! فیفا هم که سرش درد می کنه برای محروم کردن کشوری که دولتش تو فوتبالش دخالت می کنه !
    ای گل گفتی دوست عزیز من نمی دونم وقتی کمیته ورزش هست چه ربطی داره به مجلس شورا یاغیر..........

12. 3 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تيموريان:پيراهن ملي را با هيچ‌چيز عوض نمي‌کنم

هافبک ملي‌پوش فوتبال استقلال گفت:‌ پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نمي‌کنم.

کليپي از ملي‌پوشان پخش شد که در آن بعضي از بازيکنان قديمي تيم ملي مثل خداداد عزيزي، حميد استيلي، حسن روشن، پيرواني، مهدوي‌کيا، رحمان رضايي، خسرو حيدري، خلعتبري و سيد جلال حسيني در مورد تيم ملي و غيرت و تعصب نسبت به پيراهن اين تيم صحبت کردند. آخرين صحنه اين فيلم بغض آندرانيک تيموريان بود که مي‌گفت پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نمي‌کند.

*جمشيد مشايخي بر روي تمر تيم ملي نوشت: ملت بزرگ ايران هميشه پيروز باشد.

*علي مطهري بر روي اين تمبر نوشت: بسمه‌تعالي به اميد پيروزي تيم ملي در جام جهاني.

*ناصر نوآموز نوشت: به اميد خدا و سربلندي تيم ملي در جام جهاني پيروز باشيد.

*آيت‌اللهي نوشت: چو ايران نباشد تن من مباد.

*مارتين مدير آلماني آلشپورت گفت: از فدراسيون فوتبال ايران به خاطر همکاري دوجانبه تشکر مي‌کنم ما طرح لباس تيم ملي ايران را با نقش يوز ايراني به فيفا برديم و تأئيديه آن را گرفتيم.

وي ادامه داد: تلاش کرديم الياف پيراهن تيم ملي ايران از بهترين کيفيت برخوردار باشد تا عملکرد تيم ملي ايران بالا برود. تيم ملي ايران در هر مسابقه شانس دارد حتي مقابل آرژانتين.

*وحيد جعفري مدير بخش خاورميانه آلشپورت نيز در اين مراسم در کنار مارتين حضور داشت.

*مارتين خداحافظي‌اش را به زبان فارسي بيان کرد.

* جواد خياباني در پايان سخنان مارتين گفت که بهتر است جعفري که موهاي زيادي دارد بخشي از موهايش را به مارتين بدهد!

14. 2 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

تيموريان:پيراهن ملي را با هيچ‌چيز عوض نمي‌کنم

هافبک ملي‌پوش فوتبال استقلال گفت:‌ پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نمي‌کنم.

کليپي از ملي‌پوشان پخش شد که در آن بعضي از بازيکنان قديمي تيم ملي مثل خداداد عزيزي، حميد استيلي، حسن روشن، پيرواني، مهدوي‌کيا، رحمان رضايي، خسرو حيدري، خلعتبري و سيد جلال حسيني در مورد تيم ملي و غيرت و تعصب نسبت به پيراهن اين تيم صحبت کردند. آخرين صحنه اين فيلم بغض آندرانيک تيموريان بود که مي‌گفت پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نمي‌کند.

هر بازیکنی ممکنه برای خودش نظر خاصی داشته باشه اما با بیشتر به حرف اسطوره هامون دامن میزنم تا بازیکنای معمولی ...

فرهاد مجیدی : قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا با استقلال برای من از بازی کردن در جام جهانی برزیل با ارزش تر است :

به گزارش ایرنا، مجيدي رسيدن به اين قهرماني در رقابت هاي فصل جاري را حتي مهمتر از بازي براي تيم ملي ايران در جام جهاني ۲۰۱۴ مي داند.
    استقلال با مربيگري امير قلعه نويي، توانسته است با سه گل مجيدي براي اولين بار به مرحله يك چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برسد و در اين مرحله بايد در دو بازي رفت و برگشت برابر بوريرام تايلند به ميدان برود.
    مجيدي كه فينال مسابقات ۱۹۹۹ آسيا را از دست داده بود، در جريان قهرماني العين امارات در مسابقات ۲۰۰۳ ليگ آسيا نقش به سزايي ايفا كرد و اكنون چشم به سومين قهرماني آبي هاي تهران در قاره كهن دوخته است.
    اين بازيكن ۳۷ ساله گفت: "قهرماني آسيا با العين يكي از بهترين خاطرات و افتخارات دوران حرفه اي من است اما قهرماني با استقلال لذت بيشتري دارد و شايد يكي از آرزوهاي ورزشي من باشد.
    وي افزود: اگر امسال با استقلال قهرمان شويم شخصا بيشتر از بازي براي تيم ملي در جام جهانی خوشحال میشوم."

16. 9 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من واقعا نمــیدونم مشکل کــیروش چیه ؟
    اینم گزیده ای از پاسخ امیرخان که بد جوری طرفووو ....

قلعه نوعي :
    من آدم شب زنده داری نیستم که فردایش حالم خراب شود و در ورزشگاه چرت بزنم! !!

18. 8 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت آندو به تمرینات
    به هر حال هرچی بوده تموم شد و باید تا آخر فصل از تیم حمایت کنیم
    +
    عبدالله ویسی : با رفتن مبعلی به استقلال موافقم .
    +
    امیر قلعه نویی:
    وقتی بازی ایران و کره جنوبی انجام میشد من در آمریکا حضور داشتم و بازی در ساعت 4:30 صبح برگزار میشد و من اهل بیدار ماندن تا آن ساعت نیستم که مانند آقایان وسط بازی چرت بزنم / شب زنده‌دار نیستم و اهل چرت‌زدن هم نیستم. هر شب ساعت 11 می‌خوابم و 6 صبح بیدار می‌شوم

گل+فارس
    Last edited by XENON24; 02-02-2014 at 23:56.

20. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •