ببخشید نبودم شما سوالت چی بود؟
ببخشید نبودم شما سوالت چی بود؟
این دوستمون درست میگه اگه راهی هست بگین من تو صفحه اول هم قرار میدم.
![]()
سلام دوست عزیز:
در مور این لپتاپ باید بگم که واقعا کانفیگ هبولایی دارهو به نظرم به درد شما میخوره در ضمن دیزاینش هم که فوق العاده هست.
شماره رو هم پ.خ میکنم براتون فعلا لرم بخوابم فردا صب برات میفرستم.
دوستانی که آپدیت کردن لطفا آموزش آپدیت کردن رو هم بدین![]()
آپدیت بایوس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Installing the package in Windows.
======================
1. Locate the file viwz1v118.exe that has been downloaded.
2. Double click the viwz1v118.exe icon.
3. Click OK to confirm flash bios.
4. Computer will restart and start flashing BIOS.
5. During the process, you are advised not to turn off the computer.
6. When the update finishes, the computer will automatically reboot for the changes to take effect.
دوست عزیز اصلا کاری نمیخواد بکنین.فقط کافیه که شما اول برنامه بایوس رو از سایتی که دوستمون ادرسشو گذاشتنو دانلود کنید و بعد فقط بزار برنامه نصب شه بعد لپ تاپ ریستارت میشه و کارشو خودش میکنه.بازم اگه به مشکل بر خوردی به من بگو.
1-فایلو دانلود کن
2- برنامه های جانبی اضافی رو ببند(محض احتیاط)
3-شارژر رو وصل کن(اینطور توصیه شده)
4-دابل کلیک کن رو فایل خودش باقیشو اجرا میکنه بعد خود به خود ریستارت میشه بازم اونجا تحت داس یه کارایی میکنه بعد بازم ریستارت میکنه ویندوز میاد بالا (به همین سادگی به همین خوشمزگی)
***فقط حواست باشه که یه وقت turn off نکنی وسط کار
خیلی حال کردم با آپدیته. دستگاه من با باتری فول شارژ تو ویندوز 8 در حالت power saving میترکید 85 دقیقه شارژ میداد. ویندوز XP هم که نصب کرده بودم خودمو کشتم در حالت super power saver که همه چیو کم میکردم 105 دقیقه.حتی چند شب پیش شاید باورتون نشه من وبگردی میکردم چند تا برنامه مثل گوگل کروم و یاهو مسنجر و Winamp..... از این برنامه کوچیکا باز کردم دمای 90 درجه لپتاپو تجربه کردم که با دیگه عدد 90 رو با قرمز نشون میداداما امروز بعد از آپدیت انگار معجزه شد الان مثل برنامه های چند شب پیش باز کردم دماش حدود 55 درجه. مهمتر اینکه با 57% باتری در حالت Balanced حدود 105 دقیقه با حالت وبگردی کارکرد واسم. به ازای هر درصد حدود 2 دقیقه پیش بینی مشه تا 200 دقیقه حال بده. بازم خدا رو شکر که ما رو از آمپاس شدید درآورد.
اینم عکس حالت بعد از آپدیت![]()
سلام فردا میخوام گیم پد بخرم چی پیشنهاد میدید؟ دسته فابریک ایکس باکس وصل میشه یه ویندوز 8؟
..آخه بیان کردنش تو تاپیک یه کم مشکله .اگه مایل بودین تمتس بگیرین جون قلق داره.البته سعی میکنم تو تاپیک بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)