سلام برو بچز!!
امروز جو گرفتم رفتم لینوکس بخرم بدون اینکه کمترین اطلاعی از لینوکس داشته باشم فروشنده بهم FEDORA CORE 10 رو داد منم به خیال اینکه مثل ویندوز ایکس پی نصب میشه بوت کردمو دیدم بابا عجب نصبش راحته! خلاصه سرتونو درد نیارم! یکی یکی مراحل نصبو با اشتیاق رفتم جلو رسیدم به قسمت محل نصب. دیدم اصلا اسم درایوامو ننوشته و فقط با یه سری شماره بعد از (hda)مرتبشون کرده منم گفتم مثلا درایو C میشه همون اولیو بقیشونم به ترتیب میان پایین! ولی هرکار کردم از این مرحله جلو تر نمیرفت که نمیرفت! یه ارور میداد با همچین محتوایی که باید چیزی مثل root درست کنم! من هیچی نوفهمم!!! کمک!
.gif)
سلام
توی مرحله انتخاب پارتیشن باید دقت کنید، اگه اشتباه کنید ممکنه هاردتون به کل فرمت بشه! چند سال پیش منم دقیقاً مثل شما فدورا رو خریدم و اومدم نصب کنم که اشتباهی زدم کل هارد فرمت شد و همه اطلاعاتم پرید!
قبل از نصب باید یک فضای خالی برای نصب فدورا کنار بزارید
مراحل رو مثل آموزش زیر برید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهم: وقتی که به صفحه زیر رسیدید از منوی بازشو create custom layout رو انتخاب کنید... بعد رو next کلیک کنید...
کد:
توی صفحه زیر باید یک پارتیشن لینوکسی بسازید...
مراحل:
{1}» بعد در زمان نصب اون فضای خالی رو انتخاب کنید
{2}» روی new کلیک کنید
{3}» از منوی بازشوی mount point گزینه / رو انتخاب کنید ( / در لینوکس یعنی root (روت))
{4}» در قسمت file system type یک فایل سیستم لینوکس رو انتخاب کنید. ext3 یا ext4 رو انتخاب کنید
{5}» حجم پارتیشن(به مگابایت) هم در قسمت size بدید...
{6}» روی OK کلیک کنید...

این آموزش ها رو هم نگاه کنید:
کد:
لینک آموزش های دیگه هم توی صفحه اول همین تاپیک هست...
آخرین نسخه فدورا هم 14 هست...
موفق باشید...