تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 223 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2224

نام تاپيک: Fedora

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اقا این و تو
    Oracle Database Preinstallation Requirements
    گذاشتن منم از همین فرمول استفاده می کنم
    یکبار کامل توضیح دادم، سیستم های مدیریت دیتابیس، به swap نیاز دارند، خیلی واضح هم هست چرا، حالا شما فکر کنید Oracle که قوی ترین اینها هم هست خوب معلوم هست برای خودش swap رو حتی در 16 gb هم در نظر می گیره، ولی یک کاربر خانگی با رم حتی 4 گیگ هم نیازی به swap نداره، چرا که اصولا swap جایی است که برنامه های در حال اجرا که به صورت خیلی کم و یا کلا idle شده هستند، برای بیشتر شدن حافظه بروی اون فضا می روند، حالا شما با 4 گیگ رم چه کار می خواهید بکنید که swap نیاز باشه.
    قبلا کامل در مورد اینکه چه برنامه هایی ممکن هست به swap نیاز داشته باشند توضیح دادم که DBMS ها یکی از اونها بودند به دلیل حجم داده ای که ممکن هست ارائه کنند!

2. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k3ivan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکبار کامل توضیح دادم، سیستم های مدیریت دیتابیس، به swap نیاز دارند، خیلی واضح هم هست چرا، حالا شما فکر کنید Oracle که قوی ترین اینها هم هست خوب معلوم هست برای خودش swap رو حتی در 16 gb هم در نظر می گیره، ولی یک کاربر خانگی با رم حتی 4 گیگ هم نیازی به swap نداره، چرا که اصولا swap جایی است که برنامه های در حال اجرا که به صورت خیلی کم و یا کلا idle شده هستند، برای بیشتر شدن حافظه بروی اون فضا می روند، حالا شما با 4 گیگ رم چه کار می خواهید بکنید که swap نیاز باشه.
    قبلا کامل در مورد اینکه چه برنامه هایی ممکن هست به swap نیاز داشته باشند توضیح دادم که DBMS ها یکی از اونها بودند به دلیل حجم داده ای که ممکن هست ارائه کنند!
    من فکر کردم ایشون هم می خوان تخصصی کار کنند شما حتی 4GB هم رم داشته باشین یک دیتا بیس اوراکل با یک applictaion server راه اندازی کننین برای تست هم یک virtual فکر کنم 4GB کافی نخواهد بود . در ثانی اگر لینوکس هایی نظیر ole رو بخواین نصب کنیین اگر swap اختصاص ندین به شما اخطار خواهد داد.

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

سلام.
    ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
    اموزش نصب فدورا 13 رو میخواستم.
    مرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از k3ivan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

TCG

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

سلام

یکی از دوستام فدورا 13 رو تازه نصب کرده... سی پی یوش پنتیوم 4 ، 2.8 اینتل هست... میگه توی system monitor سی پی یو همیشه روی 90% - 100% هست... مشکل از چیه؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو قسمت processes نشون داده چه برنامه هایی در حال اجرا هستن و جزئیات دیگه
    اونجا باید ببینه کدوم برنامه داره از cpu زیاد استفاده می کنه و اگر می شه end process

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من می خوام شبیه سازی فوتبال رو کامل یاد بگیرم تا در مسابقات شرکت کنم ولی الان 1 شبیه سازی اماده می خوام تا در مسابقات شرکت کنم د

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که آخرین نسخه فدورا رو دارند لطف کنند بزارند..
    بطفا لایو باشه......
    ضمنن سیستم مناسب برای نصب فدورا چی هست ؟؟؟
    سیستم من :
    cpu: intel celeron 2.4
    ram: 768
    vga: 128
    hdd: 80

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداری
    لینک فدورا 14 لایو

کد:

10. این کاربر از m a j r i x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mojanimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

5 اموزش به یک بنده خـــــــــــــــدا!!!

سلام برو بچز!!

امروز جو گرفتم رفتم لینوکس بخرم بدون اینکه کمترین اطلاعی از لینوکس داشته باشم فروشنده بهم FEDORA CORE 10 رو داد منم به خیال اینکه مثل ویندوز ایکس پی نصب میشه بوت کردمو دیدم بابا عجب نصبش راحته! خلاصه سرتونو درد نیارم! یکی یکی مراحل نصبو با اشتیاق رفتم جلو رسیدم به قسمت محل نصب. دیدم اصلا اسم درایوامو ننوشته و فقط با یه سری شماره بعد از (hda)مرتبشون کرده منم گفتم مثلا درایو C میشه همون اولیو بقیشونم به ترتیب میان پایین! ولی هرکار کردم از این مرحله جلو تر نمیرفت که نمیرفت! یه ارور میداد با همچین محتوایی که باید چیزی مثل root درست کنم! من هیچی نوفهمم!!! کمک!

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام برو بچز!!

امروز جو گرفتم رفتم لینوکس بخرم بدون اینکه کمترین اطلاعی از لینوکس داشته باشم فروشنده بهم FEDORA CORE 10 رو داد منم به خیال اینکه مثل ویندوز ایکس پی نصب میشه بوت کردمو دیدم بابا عجب نصبش راحته! خلاصه سرتونو درد نیارم! یکی یکی مراحل نصبو با اشتیاق رفتم جلو رسیدم به قسمت محل نصب. دیدم اصلا اسم درایوامو ننوشته و فقط با یه سری شماره بعد از (hda)مرتبشون کرده منم گفتم مثلا درایو C میشه همون اولیو بقیشونم به ترتیب میان پایین! ولی هرکار کردم از این مرحله جلو تر نمیرفت که نمیرفت! یه ارور میداد با همچین محتوایی که باید چیزی مثل root درست کنم! من هیچی نوفهمم!!! کمک!
    سلام

توی مرحله انتخاب پارتیشن باید دقت کنید، اگه اشتباه کنید ممکنه هاردتون به کل فرمت بشه! چند سال پیش منم دقیقاً مثل شما فدورا رو خریدم و اومدم نصب کنم که اشتباهی زدم کل هارد فرمت شد و همه اطلاعاتم پرید!

قبل از نصب باید یک فضای خالی برای نصب فدورا کنار بزارید

مراحل رو مثل آموزش زیر برید:
    کد:
    مهم: وقتی که به صفحه زیر رسیدید از منوی بازشو create custom layout رو انتخاب کنید... بعد رو next کلیک کنید...

کد:
    توی صفحه زیر باید یک پارتیشن لینوکسی بسازید...

مراحل:
    {1}» بعد در زمان نصب اون فضای خالی رو انتخاب کنید
    {2}» روی new کلیک کنید
    {3}» از منوی بازشوی mount point گزینه / رو انتخاب کنید ( / در لینوکس یعنی root (روت))
    {4}» در قسمت file system type یک فایل سیستم لینوکس رو انتخاب کنید. ext3 یا ext4 رو انتخاب کنید
    {5}» حجم پارتیشن(به مگابایت) هم در قسمت size بدید...
    {6}» روی OK کلیک کنید...

این آموزش ها رو هم نگاه کنید:
    کد:
    لینک آموزش های دیگه هم توی صفحه اول همین تاپیک هست...

آخرین نسخه فدورا هم 14 هست...

موفق باشید...
    Last edited by cdp; 13-03-2011 at 14:32.

13. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

یه سوال داشتم

برای حذف یک سرویس (system=>administration=>services) در فدورا 13 باید چه دستورانی رو در ترمینال وارد کنیم ؟

اگه جواب بدید یه دنیا ممنونتون میشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •