سلام
وقی با Far میزنم آخرش که کارش تموم میشه جای اسم فولدرها مینویسه Comming Soon !!!یعنی چی ؟!!!!
سلام
وقی با Far میزنم آخرش که کارش تموم میشه جای اسم فولدرها مینویسه Comming Soon !!!یعنی چی ؟!!!!
منم مشکم تو قسمت فلش همینه
اگه گوشیت Cid49 هست و میخوای فایل Rest رو بریزی تا گوشیت روشن بشه با این پیغام مواجه میشی و گوشیت خاموش میمونه یکبار گوشیت رو به برنامه Setool2lite وصل کن و یک کار مثل Read Flash انجام بده.در آخر خود برنامه فایل Rest مربوط به گوشیت رو میریزه و گوشی روشن میشه.
اونجوری که شما گفتید گوشی شما Cid36 red هست.طبعا نباید هیچ مشکلی داشته باشید.ولی برای اطمینان یکبار پلاگینهای فار منیجر رو حذف کنید و فقط از SEFP 10044 استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
دوستان سلام من به کمک فوری همتون احتیاج دارم بدجوری گیر کردم.
من با setools می خواستم یک پچ رو گوشیم نصب کنم پچ password Lock اما موقع نصب مدل گوشیم رو اشتباه انتخاب کردم و پچ نصب شد بعد دیدم گوشیم روشن نمیشه و تازه دوزاریم افتاد دوباره پچ رو نصب کردم اما این بار مدل گوشی رو درست انخاب کردم اما فایده ای نداشت باز هم گوشیم روشن نمیشه حالا نمیدونم چیکار کنم از همه مهمتر فایل هایی که رو خود گوشی دارم که واسم خیلی حیاتیه راهی هست که بتونم فایلهامو در بیارم؟
در ضمن گوشیم k750 cid 49Red هست.
توروخدا به دادم برسید.
ممنون از اینکه جواب دادید !اگه گوشیت Cid49 هست و میخوای فایل Rest رو بریزی تا گوشیت روشن بشه با این پیغام مواجه میشی و گوشیت خاموش میمونه یکبار گوشیت رو به برنامه Setool2lite وصل کن و یک کار مثل Read Flash انجام بده.در آخر خود برنامه فایل Rest مربوط به گوشیت رو میریزه و گوشی روشن میشه.
دارم این برنامه رو دان میکنم ببینم کارم میشه یا نه - اما مشکل اینجاست که من با Davinci که میزنم همین بساطه و اصلا نمیدونم CID گوشی چیه ؟!!!! :((
راستی این برنامه واسه K750 هم میشه مطمئنی ؟!!! آخه همه جا رابطه با این برنامه فقط اسم K800 و W810 و ... هست جایی ندیدم کسی درباره K50 صحبت کنه !
آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!!
دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
آره میشه.دلیل لینکه روی این گوشیها بیشتر مانور میدن اینه که پرطرفدارند و قبلا نمیشد اینارو دستکاری کرد ولی الان به راحتی میشه.راستی این برنامه واسه K750 هم میشه مطمئنی ؟!!! آخه همه جا رابطه با این برنامه فقط اسم K800 و W810 و ... هست جایی ندیدم کسی درباره K50 صحبت کنه !
اولا که هیچ وقت وسط کار با هیچ برنامه ای یکدفعه کابل رو قطع نکنید.ممکنه صدمات جبران ناپذیری وارد کنه.آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
بعد اگه مدل گوشی رو درست انتخاب کرده بودی هیچ جای نگرانی نبود. همونطوری که بعد از کار با فار منیجر باید فایل Rest رو روی گوشی فلش کنیم این برنامه هم داشته فایل فایل Rest رو میرخته که شما زدی ....
اگه گوشی توسط برنامه های دیگه مثل XS شناخته میشه یکبار خودت فلش کن و اگر نشد ببر بیرون برات فلش کنند.وقتی هم که گوشیت درست شد اول از همه چیز یک بک آپ از GDFS بگیر بعضی وقتها خیلی به کار میاد.مثل همین الان.
شما باید یکبار Main گوشیتونو فلش کنید. با فلش Main فایلهای شما (که در Fs ذخیره میشن آسیب نمیبینند) ولی اگه میخوای مطمئن بشی از مسیر زیر برو و از فایلهات بک آپ بگیر.ترجیحا با فار منیجر که آدم میبینه داره چیکار میکنه.
FS\tpa\user
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)