تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 263 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

ظاهرا که این لپ تاپ با اسلیپ مشکل داره. من رو 7 و 8.1 تست کردم اسلیپ کار نمیکرد. ولی در یه صورت 90 درصد احتمال داره که هم سوئیچ و هم اسلیپ کار کنه. اینکه درایور اینتل رو از سایت اچ پی دانلود و نصب کنی و درایور amd رو از سایت amd. بعدش هر دوتا رو با ویندوز آپدیت یا Device manager آپدیت کنی. معمولا تو این حالت کنترل پنل amd یا همون ccc از کار میفته. بعدش اگه خواستی تنظیمات گرافیک بازی ها و نرم افزارها مثل power saving و high performance رو تغییر بدی باید از تنظیمات پاور آپشنز ویندوز به طور دستی تنظیم کنی. اینجوری هم اسلیپ و هم سوئیچ کار میکنه، بازم میگم احتمال موفقیت با این روش 90 درصده
    ممنون.
    این کارهایی که کردم: (ویندوز 8.1 64بیتی)
    1. درایور اینتل رو از سایت اچ‌پی گرفتم و نصب کردم. اولش پیغام داد که این نسخه که می‌خوای نصب کنی، قدیمی تر از اونی هست که الان نصبه (خود ویندوز نصب کرده) ولی گفتم بی‌خیال.
    2. درایور amd (همون catalyst) نسخه 14.4 رو دانلود و نصب کردم.
    3. بعد با Windows Update دنبال آپدیت‌‌های جدید گشتم و یکی که مربوط به AMD بود رو نصب کردم. (حجمش 62 مگ بود حدوداً. و ظاهراً از روی هارد نصب کرد چون دانلودش طول نکشید خیلی)
    4. پروفایل پاور هم روی High Performance هست. و ATI Graphics Power Settings, Switchable Dynamic Graphics, Intel(R) Graphics Settings هم در هر دو حالت باتری و برق، روی Maximize Performance هست.
    5. این نتیجه کار (وقتی روی دسکتاپ راست کلیک می‌کنم):
        محتوای مخفی: عکس 
    6. البته وقتی روی AMD Catalyst Control Center کلیک می‌کنم، میگه: AMD Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using AMD Catalyst Control Center

حالا از کجا بفهمم که داره از AMD استفاده می‌کنه؟ چون توی dxdiag که نگاه کردم، هنوز هم Intel رو نشون می‌داد.
    ضمن اینکه مشکل اسلیپ هم هست باقی هست هنوز.

از توجه‌تون سپاس‌گزارم.

پی‌نوشت: من بدون قندشکن با ویندوز آپدیت کار کردم و اون یک آپدیت رو پیدا کرد. لازمه با قندشکن باشه؟
    Last edited by mohrd; 29-06-2014 at 04:54.

2. این کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

از سایت اچ‌پی یا سایت خودشون؟

این مشکل در ویندوز 7 هم هست دیگه؟
    سلام
    دوست عزيز روي ويندوز 7 و 8 اگه درايور هاي intel و amd رو از خود سايت hp و متناسب با ويندوزت دانلود و نصب كني ، مشكل اسليپ و سوييچ نخواهي داشت .
    اما روي ويندوز 8.1 اطلاعي ندارم . الان دارم درايور هاي amd و intel رو براي ويندوز 8.1 از خود سايت hp دانلود ميكنم و بعد وين 8.1 نصب ميكنم ببينم چه پيش مياد !

........

دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟

ممنون

4. این کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز روي ويندوز 7 و 8 اگه درايور هاي intel و amd رو از خود سايت hp و متناسب با ويندوزت دانلود و نصب كني ، مشكل اسليپ و سوييچ نخواهي داشت .
    اما روي ويندوز 8.1 اطلاعي ندارم . الان دارم درايور هاي amd و intel رو براي ويندوز 8.1 از خود سايت hp دانلود ميكنم و بعد وين 8.1 نصب ميكنم ببينم چه پيش مياد !

........

دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟

ممنون
    هارد این لپ تاپ ضعیف هست ، پیشنهاد می کنم این کارو نکن
    با پی سی دسکتاپ این کارو می کنن نه لپ تاپ

6. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام
    سلام.
    از توجه‌تون سپاسگزارم و منتظر نتیجه آزمایشتون هستم.

8. این کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چه ربطی به هارد داره ؟!!
    ==========
    \دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟

ممنون
    مشکلی نداره / من خودم دو ساله اکثر شب ها لپتاپ روشنه واسه دانلود

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

چه ربطی به هارد داره ؟!!
    ==========

مشکلی نداره / من خودم دو ساله اکثر شب ها لپتاپ روشنه واسه دانلود

ربطش میدونی چیه ؟؟؟
    اینه که یک هارد (وقتی 10 تا 6 ساعت رو میگم) مدام در حالت نوشتن باشه (wirte) عمرش کم میشه و در اخر هم به حدی میرسد که قادر به خواندن اطلاعات نیست .
    شما دوساله این کارو می کنی ، حتما الان میگید سرعتش مثل روز اول هست
    و در اخر این هارد است که اطلاعات رو نگه میدارد.
    در این مورد یک تحقیقکی کن ، حتما ربطش رو بهتر متوجه میشید.
    Last edited by amink2; 30-06-2014 at 22:12.

12. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام.
    از توجه‌تون سپاسگزارم و منتظر نتیجه آزمایشتون هستم.
    خواهش
    8.1 رو نصب کردم و درایور های سایت hp رو هم نصب کردم . درایور اینتل رو اجرا کردم و اکسترکت فایل ها رو انجام داد توی پوشه SwSetup اما بعد اکسترکت دیگه هیچی نیومد . و کلا صفحه نصب بسته شد بدون اینکه درایور اینتل نصب شه . دیگه خودم به صورت دستی نصبش کردم . از device manager گزینه درایور اینتل رو پیدا کردم و از قسمت update driver آدرس پوشه SP63574 رو وارد کردم و درایور اینتل به صورت دستی نصب شد و گزینه Graphics Properties هم به کلیک راست اضافه شد . بعد از ریستارت درایور amd رو نصب کردم که بدون مشکل نصب شد . خلاصه اسلیپ کار نمیکنه . بازی هنوز امتحان نکردم . البته pes 13 رو که نصب کردم ارور stop working رو میداد !! واسه چی این ارور رو میده ؟ احتمال داره واسه آپدیت نبودن گرافیک باشه ؟

خلاصه اعصاب نذاشته واسمون این لپ تاپ .
    راستی درایور کلید fn مربوط به ویندوز 7 یا 8 که قبلا داشتم رو نصب کردم اما نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه اما صدا رو کم و زیاد میکنه !!! احتمالا باید واسه خود وین 8.1 بگیرم و نصب کنم .

اها راستی نرم افزار AIDA رو که نصب میکنم ارور پایین رو میده .

قبلا روی وین 8 و 7 بدون مشکل کار میکرد .
    الان توی قسمت سنسور ، فقط دما هارد رو میزنه .
    Last edited by emadd69; 30-06-2014 at 23:36.

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

میشه شما بگی هارد با هارد چه فرقی داره؟
    عزیز من پی سی دسکتاپ هم هارد داره دیگه! اگه این کار واسه لپ تاپ بده حتما واسه پی سی هم بده

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

خواهش
    8.1 رو نصب کردم و درایور های سایت hp رو هم نصب کردم . درایور اینتل رو اجرا کردم و اکسترکت فایل ها رو انجام داد توی پوشه SwSetup اما بعد اکسترکت دیگه هیچی نیومد . و کلا صفحه نصب بسته شد بدون اینکه درایور اینتل نصب شه . دیگه خودم به صورت دستی نصبش کردم . از device manager گزینه درایور اینتل رو پیدا کردم و از قسمت update driver آدرس پوشه SP63574 رو وارد کردم و درایور اینتل به صورت دستی نصب شد و گزینه Graphics Properties هم به کلیک راست اضافه شد . بعد از ریستارت درایور amd رو نصب کردم که بدون مشکل نصب شد . خلاصه اسلیپ کار نمیکنه . بازی هنوز امتحان نکردم . البته pes 13 رو که نصب کردم ارور stop working رو میداد !! واسه چی این ارور رو میده ؟ احتمال داره واسه آپدیت نبودن گرافیک باشه ؟

خلاصه اعصاب نذاشته واسمون این لپ تاپ .
    راستی درایور کلید fn مربوط به ویندوز 7 یا 8 که قبلا داشتم رو نصب کردم اما نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه اما صدا رو کم و زیاد میکنه !!! احتمالا باید واسه خود وین 8.1 بگیرم و نصب کنم .

اها راستی نرم افزار AIDA رو که نصب میکنم ارور پایین رو میده .

قبلا روی وین 8 و 7 بدون مشکل کار میکرد .
    الان توی قسمت سنسور ، فقط دما هارد رو میزنه .
    اولین نکته ای که شما باید مدنظر داشته باشید اینه که هیچوقت درایور ویندوز 7 یا 8 رو روی ویندوز 8.1 تست نکن. الان یه سال میشه که این ویندوز اومده و همه ی سخت افزارها هم یه نسخه 8.1 دارن
    ارور stop working هم دلایل خیلی زیادی داره، چون شما تازه ویندوز نصب کردی تمام نسخه های visual c++ و نت فریم ورک 4.5.1 و 4.5.2 رو نصب کن.

16. این کاربر از arsham4005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممنون.
    این کارهایی که کردم: (ویندوز 8.1 64بیتی)
    1. درایور اینتل رو از سایت اچ‌پی گرفتم و نصب کردم. اولش پیغام داد که این نسخه که می‌خوای نصب کنی، قدیمی تر از اونی هست که الان نصبه (خود ویندوز نصب کرده) ولی گفتم بی‌خیال.
    2. درایور amd (همون catalyst) نسخه 14.4 رو دانلود و نصب کردم.
    3. بعد با Windows Update دنبال آپدیت‌‌های جدید گشتم و یکی که مربوط به AMD بود رو نصب کردم. (حجمش 62 مگ بود حدوداً. و ظاهراً از روی هارد نصب کرد چون دانلودش طول نکشید خیلی)
    4. پروفایل پاور هم روی High Performance هست. و ATI Graphics Power Settings, Switchable Dynamic Graphics, Intel(R) Graphics Settings هم در هر دو حالت باتری و برق، روی Maximize Performance هست.
    5. این نتیجه کار (وقتی روی دسکتاپ راست کلیک می‌کنم):
        محتوای مخفی: عکس 
    6. البته وقتی روی AMD Catalyst Control Center کلیک می‌کنم، میگه: AMD Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using AMD Catalyst Control Center

حالا از کجا بفهمم که داره از AMD استفاده می‌کنه؟ چون توی dxdiag که نگاه کردم، هنوز هم Intel رو نشون می‌داد.
    ضمن اینکه مشکل اسلیپ هم هست باقی هست هنوز.

از توجه‌تون سپاس‌گزارم.

پی‌نوشت: من بدون قندشکن با ویندوز آپدیت کار کردم و اون یک آپدیت رو پیدا کرد. لازمه با قندشکن باشه؟
    عرض کردم که وقتی با ویندوز آپدیتش کنید کنترل پنل amd از کار میفته و برای همین اون پیغام میاد.
    شما تو تنظیمات Power Options قسمت Switchable Dynamic... روی ماکسیمم بذار و یه بازی نسبتا سنگین اجرا کن معلوم میشه از کدوم استفاده میکنه

نه بدون قندشکن هم آپدیت میشه مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •