حرف بدی که نزد ، صرفا محل هایی روی نقشست که توش قهوه ی داغ سرو می کنن که الحق تو این هوای سرد بسیار میچسبه
----------------------------------![]()
حرف بدی که نزد ، صرفا محل هایی روی نقشست که توش قهوه ی داغ سرو می کنن که الحق تو این هوای سرد بسیار میچسبه
----------------------------------![]()
بابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها![]()
ما که بخیل نیستیم . روی هات کافی رو سفید کنهبابا جان من دارم میگم اون یه دونه نایت کلابش روی هات کافی رو سفید کرده... باز میگن هات کافی، هات کافی... بیخیال این بحث بشید که بحث بکشه به جاده خاکی همگی تیرباران میشیم ها![]()
![]()
ما که همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم
اگه به play station4 بشه کیبورد و موس وصل کرد میخرم حتما اخه با انالوگ بازی کردن خیلی واسم سخته![]()
دیگه از راکاستار بعید بود این همه تاخیر بده شایدم هیچ وقت برا پی سی نیاد این بازی منتظر watch dogs میمونم
راکاستار اصالت خودشو به پول فروخت تو روحش
شما برو واسه طرفای 12 مارچ
این قضیه ماوس و کیبورد بخش عمده ایش به عادت برمیگرده ، یکم بازی کنه با دسته ، عادت می کنی هلوووو
کلاجی تی ای بازی پایه پی سی هست ...
جز پی سی هیچجوره با دسته حال نمیده ..
لاقل هر چی حال بده .. کلا تیر اندازی و نشونه گیری با دسته مسخره ...
راک استار یکی از منفورترین شرکتاست :یییییییییییی
جریان این بازی هم مثل red dead ..... این شرکت...
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونن جالبه!(جالب تر هم خواهد شد!)
چی رو بخونیم؟!
قبلا گفتم بازم میگم این بازی برای PC میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نه ممکنه حتی یک سال طول بکشه ولی میاد... پس این مسائل رو واسه خودتون دغدغه نکنید. باید منتظر بود که برای PC بیاد اما اینم بگم منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)