تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 720 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قیمت vt30 رو نمیدونم ولی قیمت 42st30 رو خیلی بالا گفتی قیمتش الان 1,400 هستش

2. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

قیمت vt30 رو نمیدونم ولی قیمت 42st30 رو خیلی بالا گفتی قیمتش الان 1,400 هستش
    فکر کنم شما بدون گارانتی رو میگید. من گارانتی دار رو می گم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب Alucard یه توضیحی درباره دیزاینش نمی دید؟
    زشت نبود؟
    رنگ بدنه چطور بود؟
    والا من هر چی عکساش رو نگاه می کنم نمی تون تشخیص بدم رنگش دقیقا چطوریه. چون تو تاریکی و روشنایی رنگ بدنش فرق می کنه. وقت کردم باید برم ببینمش.
    اگه بدنش مشکی بود 100% می خریدمش. حیف...
    راستی درسته که قیمت 50 اینچش 2.200 هست؟ این قیمت آدمو قلقلک میده
    دیزاینش جالب بود پنل از مدلهای 2010 مثل V10 نازکتر بود البته شاید پنل چندان فانتزی نباشه ولی با عکسهایی که ازش دیدم در واقعیت خیلی متفاوت جلوه میکنه یه پنل معمولی با ظاهر سنگین و نسبتا ظریف هست.
    پنلی که من دیدم مشکی رنگ به نظر میرسید ولی فکر میکنم بادمجونی تیره تیره باشه که تو نور خیلی خیلی زیاد مشکی متمایل به بنفش دیده بشه.
    من 50 اینچشو قیمت نکردم چون موجود نداشتن ولی 50 اینچ مدل VT20 رو بین 3200 تا 3400 میگفتن.
    Last edited by *Alucard*; 08-10-2011 at 05:20.

6. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دیروز بخاطر این تلویزیون تا بانه رفتم کل بانه رو زیرو رو کردم فقط یه دونه پیدا کردم که بدون بلوری 2200 میداد
    یکمی مشکوک بود چون دو هفتس که تو بانه st30 وجود نداره و این یکی که بود---> مشوووووک!خلاصه ما به چند نقر که صحبت کردیم یکمی ترسوندنم که احتمالا برگشتی یا تعمیریه که بعد از دو هفته هنوز هست.منم از خریدش پشیمون شدم و منتظر میمونم دوباره بیارن
    زودترین موقعی که بهم قول دادن واسه آوردنش دوهفته دیگه بود.

---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

عجب تصویری داشت بطور نفس گیری حالت داینامیکش از nx710 که کنارش بود و از همون سورس ازش تصویر خواستم بهتر بود توی روز ساعت 12 ظهر با اون همه لامپ رو سرمون انگار نه انگار.کاملا شفاف و کنتراست خوبی داشت.دیگه از خریدش مطمئن شدم.
    رنگش واقعا تشخیص و توصیفش سخته یه چیزی تو مایه های مشکی که یه پرده به بنفش متمایل باشه.به نظرم بد نبود

8. 5 کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کنم شما بدون گارانتی رو میگید. من گارانتی دار رو می گم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت اومده یه سری مشخصات مدلهای اروپایی ST30 رو روی ST30 مدل آسیایی گذاشته.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قابل توجه دوستان بعضی مغازه ها عینک کناره تلویزیون گذاشتن علاوه بر دو بعدی سه بعدی هم می تونید تماشا کنید زیرا همین طور که دو بعدی بعضی مدلها بهتره سه بعدیشون هم بهتره.
    reviews های بیشتر مساوی با خرید بهتر.

11. 2 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Vt30

سلام.

Vt30 به ایران رسیده و توو گمرکه ، بقول یکی از دوستان که توو بانیان مرکزیه گفت یک عدد برای تست اوردن که میگفت تا حالا همچین تصویری ندیده . و اینکه تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره ، مثل اینکه 42 هم داره و با حدسیات میگفت 42 باید توو مایه های 2.300 یا 2.400 بچرخه و 50 هم باید 3.300 باشه .
    یکی از نمایندگی های پانی هم گفت تا 1.5 ماه دیگه توو بازاره .
    با اوون آشنایی که توو بانیان مرکزیه در مورد St30 صحبت کردم ، این مدلو تائید نکرد .

13. 4 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.

Vt30 به ایران رسیده و توو گمرکه ، بقول یکی از دوستان که توو بانیان مرکزیه گفت یک عدد برای تست اوردن که میگفت تا حالا همچین تصویری ندیده . و اینکه تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره ، مثل اینکه 42 هم داره و با حدسیات میگفت 42 باید توو مایه های 2.300 یا 2.400 بچرخه و 50 هم باید 3.300 باشه .
    یکی از نمایندگی های پانی هم گفت تا 1.5 ماه دیگه توو بازاره .
    با اوون آشنایی که توو بانیان مرکزیه در مورد St30 صحبت کردم ، این مدلو تائید نکرد .
    با این وجود VT30 قیمت VT20 به فروش خواهد رسید.

15. 4 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

تمام مواردو استاد Alucard توضیح دادن در مورد این تی وی .
    منم چکش کردم کیفیت خوبی داره و ضعفی که بهش وارده
    1- رفلکسش یه مقداری زیاده
    2- مشکل زاویه دید یصورت عمودی داره ولی توو حالت افقی نه .

و البته این مدلو با یکی از آشنایان که توو بانیان مرکزیه صحبت کردم تائید نکرد( نه اینکه خوب نیست ، منظور مقایسه ایه ) و با توجه به اینکه خودشون گفتن که مدل Vt30 تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره و اینکه بارش رسیده و توو گمرکه و باز با توجه به قیمتی که برای سایز 42 Vt30 حدود گذاشتن 2.300 تا 400 ، بنظر صرف با اینه که اگه کسی از دوستان قصد خرید داره تا اوومدن Vt30 دندون روو جیگر بزاره .
    متاسفانه 3 بعدیه St30 رو نشد چک کنم ولیییییییییییییییییییییی 3 بعدیه Vt20 رو با دقت کامل دیدم بطوریکه عقل از سرم پرید و بعد از اوون دقیقا با مدل D6960 سامسونگ چک کردم که اگه پانیو 3 بعدی در نظر بگیریم سامی نیم بعدی هم نیست !!!!!!!!!!!!! هر دو TV رو هم با یک Demo چک کردم . توو اوون دمویی که با پانی دیدم ماهی ه کاملا از تی وی جدا شد بطوریکه ماهیه جلوی صورتم بود و و همون موقع پنل تی ویو دیدم که چه فاصله ای داره و ماهی کاملا از پنل جدا شده بود ، حالا در نظر بگیرین که با این 3D این Vt20 فیلمه ... ببینی فقط میشه گفت WOW
    الحق که King of Plasma ی 2010 برازندشه .

و اینکه فقط نظر شخصیه " اوون دوستانی که قصد خرید دارن ، سری V بگیرن ، یا صبر کنن برای Vt30 یا Vt20 بگیرن .( کاملا نظر شخصیه )

17. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

2 3 ماه دیگه که 2012 شروع میشه و مدل های جدید میاد !!! به نظر من الان دیگه واسه خرید مدل های 2011 دیره و اگه یه کم صبر کنید تا مدل های جدید بیاد اینا هم افت قیمت پیدا می کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •