تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 301 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره قهرمان شدیم با همه بی پولیها با همه بی توجهی ها از صدا و سیما گرفته تا ......
    هرکی تونست تمام تلاششو کرد این تیمو تا میتونه ببره توی حاشیه......
    از اول فصل مرور میکنیم و کم کم به جلو میایم
    لیگ هنوز شروع نشده بود هنوز وضعیت مدیرعامل مشخص نبود نمیخواستن بذارند فتح الله زاده بمونه و هزار تا حاشیه درست کردند تا مجبورش کنند استعفا بده امثال رسولی نژادو.... خیلی فشار اوردن تا مدیرعاملو تغییر بدن ولی خوشبختانه موفق نشدند.....بعد یک جنگ مطبوعاتی راه افتاد که قلعه نویی با فتح الله زاده کار نمیکنه.....خلاصه همه تیرهاشون به سنگ خوردو حاج فتل مدیرعامل موند
    اما حاشیه سازان و کسانی که نمیخواستند این تیم موفق بشه بیکار نشستن و این تیمو در تنگنا مالی قرار دادند....یه بی پولی بی سابقه در باشگاه استقلال....ابتدا این بی پولی در زمان نقل انتقالات شروع شد اون افراد مهمترین کارو همین میدونستند که تیم در فصل نقل انتقالات بی پول باشه و نتونه خوب بسته بشه....فکر همه جاشو کرده بودند حتی هیئت مدیره با رهبری رسولی نژاد ماموریتشو به خوبی انجام داد حالا این ماموریت چی بود؟اخرین راهو هم به روی فتح الله زاده بستند و بهش گفتند حق نداری به بازیکنی چک شخصی خودتو بدی......
    فتح الله زاده موندو یه جیب بی پول....درسته پولی نداشتیم ولی اعتبار داشتیم اعتبارمون قلعه نویی و فتح الله زاده بودند با اعتبارشون تیمو بستند....درسته تقریبا بازیکنایی که جذب تیم شدند اولویت دوم و سوم قلعه نویی بودند اما با همون ها تیم بسته شد و در لیگ و در گروه مرگ اول شد....اگه اعتبار قلعه نویی و فتح الله زاده نبود .......

خلاصه باز هم تیر افرادی که نمیخواستن استقلال موفق بشه به سنگ خورد و لیگ شروع شد.....لیگ شروع شده بود اما کارشکنی ها باعث شده بود حتی تا چند بازی اول فصل استقلال اسپانسر هم نداشته باشه وضعیت مالی دیگه از این بدتر نمیشد تیم حتی اسپانسر هم نداشت!!!!!!!
    بی پولی بدجوری فشار اورده بود بازیکنا هیچ پولی دریافت نکرده بودند و طبیعتا این مساله روی روحیشون تاثیر گذاشته بود......بازیکنایی که از پیشنهادات میلیاردی گذشته بودند و در استقلال مونده بودند هیچ پولی از باشگاه نگرفته بودند حتی بعضی هاشون از فصل قبل هم طلبکار بودند اما با غیرتی که داشتند با تعصبی که داشتند تیمو بالا نگه داشتند.....بی پولی حتی شب عیدی هم ادامه داشته قضیه جوری شده بود که بزرگهای تیم مثل رحمتی و نکونام و .... به بازیکنای جوان تیم پول میدادند که شب عیدی بی پول نمونند.....
    شما در کدوم تیم همچین همدلی دیده بودین؟

هیچکی جز خدا با ما نبود نه صدا و سیما نه ......برنامه 90 شده بود سوحان روح بازیکنای استقلال....قبل از بازیهای مهم تا میتونست استقلالو به حاشیه میبرد و قصد خراب کردن روحیه بازیکنا مخصوصا رحمتیو داشت......جوابشم از خود خدا گرفت......

بقیه تیمها هم تا میتونستن واسمون زدند....مخصوصا تراکتورو سپاهان....یه روز مسئولانشون مصاحبه میکردند و قلعه نوییو مافیا خطاب میکردند و تا میتونستن و فضای مطبوعات اجازه میداد بهش توهین میکردند....از یه طرف با شکایتهای الکی جنگ روانی و رسانه ای راه مینداختن یه روز میگفتن قرارداد فلان بازیکن فسخ نشده یه روز میگفتن فلانی غیر قانونی بازی میکنه و ......

میدونم همتون دل پری داشتین از خیلیا....این قهرمانی واقعا لازم بود.....ما حقمونو از خدا گرفتیم خدا خواست خیلیا جواب بدجنسیشونو بدن جواب شکستن دل میلیونها هوادار استقلالو جواب توهین ها به قلعه نوییو....

بله اقای خلعتبری اقای جعفری این خداست که عزت میدهد....خدا به هوادارا و قلعه نویی عزت داد هم در لیگ و هم در اسیا

به اتفاقات این فصل فکر کنید....این تیمو خدا قهرمان کرد.....از بازی با سپاهانو به یاد بیارید در اوج نا امیدی بازیکن سپاهان گل به خودی زد....بعد از چندین سال داماش سپاهانو تونست شکست بده..... و در اخر بازی با فولاد که بعضی از توپها به طور عجیبی گل نمیشد..... من که در طول بازی با فولاد از وقتی گلو زدیم تا اخر بازی داشتم ذکر یا الله میگفتم

دوستان به امید پخش شدن جشن قهرمانی از تلوزیون نباشید حتی بازیو هم کامل نشون نمیدن.باید بریم استادیوم.از بچه های اینجا هرکی میاد به من پ.خ بده هماهنگ کنه با هم اکیپی بریم

خدایی این چه قیافه ایه این به خودش گرفته؟
    واسه جایگاهی که عادل پیش مردم داشت این کارش خیلی بد شد....حداقل ظاهرو حفظ میکردی عادل خان....

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فتح‌الله‌زاده: خداحافظی مجیدی شایعه است/ قلعه‌نویی سال بعد هم در استقلال می‌ماند

مدیرعامل باشگاه قهرمان لیگ برتر می‌گوید استقلال می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا هم پیش برود. او خیلی سفت و محکم از ماندن امیر قلعه‌نویی حرف می‌زند و البته بحث خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال پس از بازی جمعه را هم یک شایعه می‌داند.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تبریک قهرمانی تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر به تمامی عوامل باشگاه، کادر فنی، بازیکنان و هواداران این تیم، گفت: خدا را به خاطر این موفقیت شکر می‌کنیم و من از هیات مدیره باشگاه، معاونین و پرسنل باشگاه، کادر فنی تیم به ویژه امیر قلعه‌نویی و بازیکنان با غیرتی که با همه وجود امسال برای ما بازی کردند تشکر می‌کنم. در این روزگاری که همه به دنبال پول هستند، بازیکنان ما با دریافت مبالغی بسیار کمتر توانستند عنوان بزر گی را رقم بزنند. از رسانه‌ها که هر بار لازم بود از ما حمایت کردند هم قدردانی کرده و تشکر ویژه‌ای هم از همه هواداران استقلال می‌کنم؛ هوادارانی که ما مدیونشان هستیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که قهرمانی این تیم در لیگ برتر را به مرحوم "رضا داودی" دروازه‌بان سابق استقلال اهواز تقدیم می‌کنیم، افزود: امیدواریم فوتبال استقلال همین روند را ادامه داده و در لیگ قهرمانان آسیا هم ضمن صعود از مرحله پیش‌رو، به موفقیت‌های بزرگی برسد. من از وزیر ورزش و جوانان که به بنده اطمینان کرد و مرا در این جایگاه حفظ و حمایت کرد هم تشکر می‌کنم و امیدوارم که با این عنوان توانسته باشم ادای دین کنم.

وی با بیان این که به خاطر قهرمانی در لیگ برتر به هر کدام از بازیکنان و مربیان این تیم 15 میلیون تومان پاداش قهرمانی اعطا می‌کند درباره پرداخت مطالبات بازیکنان استقلال پس از قهرمانی‌شان در لیگ برتر، گفت: ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بقیه مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم. آنها زحمت کشیدند و تا آخرین روز دست از تلاش بر نداشتند. البته میانگین پرداختی‌های ما اکنون حدود هفتاد درصد بوده است. تعداد بازیکنانی که 50 درصد از پولشان را گرفته‌اند کم است و تعداد کمی هم بیش از 70 درصد گرفته‌اند. مطمئنا تا وقتی من هستم با تمام وجود تلاش می‌کنم تا تمامی مطالبات آنها هر چه زودتر پرداخت شود.

فتح‌الله‌زاده از برنامه ویژه استقلال برای مراسم اهدای کاپ قهرمانی لیگ برتر در روز جمعه خبر داد و گفت: ما برای این روز حتما برنامه ویژه‌ای داریم و از هواداران می‌خواهیم که حضور حداکثری در ورزشگاه داشته باشند تا یک جشن تمام عیار برگزار کنیم. جشن بدون هوادار به درد نمی‌خورد. آنها بیایند تا با بردی که مقابل داماش به دست می‌آوریم به امتیاز 70 رسیده و در این زمینه هم رکورد بزنیم.
      محتوای مخفی: ادامه 

وی در پاسخ به این سوال که آیا فرهاد مجیدی قصد دارد پس از بالا بردن کاپ قهرمانی لیگ از فوتبال خداحافظی کند؟ گفت: چنین موضوعی صحت ندارد. مجیدی می‌خواهد فعلا به فوتبالش ادامه دهد. او جام را بالای سر می‌برد، اما فصل بعد هم در استقلال حضور دارد و می‌تواند به ما کمک کند.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره ماندن یا رفتن امیر قلعه‌نویی از استقلال با توجه به این که او خودش بعضا صحبت از رفتن از استقلال می‌کند، گفت: امیر قلعه‌نویی فصل آینده قطعا در استقلال می ماند. البته او دوست دارد در مسائل فنی و تاکتیکی تیم همان طور که در حوزه اختیارات خودش هم هست، تصمیم گیرنده اصلی او باشد و هواداران هم ضمن احترام به تصمیم‌هایش از تیم حمایت کنند اما متاسفانه تعدادی از هواداران در بعضی از بازی‌های امسال حمایت کمتری داشته‌اند و این باعث ناراحتی قلعه‌نویی شد. قلعه‌نویی و ما خودمان را مدیون هواداران می‌دانیم و انتظار داریم وقتی کار به دست مسئولانی سپرده می‌شود از مجموعه تیم حمایت کنند تا موفق شویم. دیدید که موفق هم شدیم.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این که با توجه به اتمام قرارداد تعداد قابل توجهی از بازیکنان استقلال در پایان این فصل، چه برنامه‌ای برای تیم فصل آینده دارید؟ به ایسنا گفت: بعد از بازی جمعه جلسه‌ای با امیر قلعه‌نویی داریم و درباره بازیکنانی که ممکن است از تیم جدا شوند و نفراتی که می‌خواهیم به استقلال اضافه کنیم بحث خواهیم کرد. پیش‌بینی می‌کنم که این جلسه شنبه یا یکشنبه برگزار شود و درباره تمامی مسائل صحبت کنیم. استقلال وقتی از این مرحله لیگ قهرمانان آسیا عبور کند و به جمع هشت تیم پایانی برسد، در مرحله بعد با تیم فصل آینده بازی خواهد کرد بنابراین ما باید تیم قوی تری نسبت به امسال ببندیم.

فتح‌الله‌زاده در واکنش به این که با توجه به مشکلات مالی که امسال داشتید، فکر می‌کنید بازیکنانی باشند که در این شرایط بخواهند به استقلال بیایند؟ گفت: خیر. این طور نخواهد بود. به هر حال استقلال اعتبار خودش را دارد. البته من دو سال پیش که به استقلال آمدم با دست خالی آن را بستم. نمی‌دانم چرا هر وقت من به استقلال می آیم چشمه خشک می‌شود. این هم از شانس من است. دو سال پیش بالای دو میلیارد تومان از چک شخصی‌ام استفاده کردم و بدون دریافت یک ریال اعتبار تیم را بستم. این موضوع قابل باور نیست، اما خدا کمک کرد و مشکلات حل شد. مطمئن هستم که بچه‌ها در این چند ساله فتح‌الله‌زاده را به خوبی شناخته‌اند و می دانند سعی می‌کند مطالبات را بپردازد. در دستگاه ما دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز وجود ندارد.

وی در واکنش به این که اگر مشکلات مالی همچنان ادامه داشته باشد، آن موقع چه می‌کنید؟ گفت: با هیات مدیره باشگاه صحبت کرده‌ام و گفته‌ام که بدون بودجه نمی‌شود کار کرد. ما باید حداقل‌ها را دریافت کنیم. امروز با کمترین میزان پرداختی نسبت به تیم‌های لیگ قهرمان شدیم. اما تداوم این وضع نمی‌تواند ما را به عناوین دیگر برساند.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال که اگر وضع همین گونه باشد، در استقلال می‌مانید، به ایسنا گفت: از همین جا می‌خواهم اعلام کنم که وزارت ورزش و جوانان برای فصل آینده 20 درصد کمتر از پرسپولیس به ما پول بدهد، اما واقعا این پول را بدهد. ‌ما حاضریم با دریافت اعتبار 20 درصد کمتر از پرسپولیس فصل آینده را آغاز کنیم. اما اگر همین حداقل ها را هم ندهند، من چطور در استقلال بمانم؟ بمانم که آبرویم برود؟!

وی تاکید کرد: من دیگر آن قدرت و توانی که در جوانی داشتم را ندارم. تحمل این شرایط واقعا سخت است. این فصل فشار زیادی به ما وارد شد و من 10 سال پیرتر شدم. باور کنید برخی شب‌ها وقتی که می خوابیدم احتمال می‌دادم صبح بیدار نشوم. خیلی وقت‌ها شد که گفتم الان سکته می‌کنم. واقعا شرایط عذاب آور بود.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که وزارت ورزش و جوانان متعهد شد 50 درصد از اعتبار شما را تامین کند؟ گفت: قرار بود 60 درصد تامین کنند، اما من گفتم 50 درصد بدهید، مابقی را خودمان درآمدزایی می‌کنیم. ما امسال بیش از 50 درصد درآمدزایی ‌کرده‌ایم.

وی اعتبار امسال استقلال را حدود 17 میلیارد تومان اعلام کرد و به ایسنا گفت: از این میزان اعتبار باید حدود 8.5 میلیارد تومان درآمدزایی می‌کردم، اما بالای 9 میلیارد تومان در آوردیم. من در روزهای آینده ارقام مستند را به طور رسمی اعلام می‌کنم.

فتح‌الله‌زاده با بیان این که مدیریت کردن بازیکنان بزرگ استقلال باید از عهده امیر قلعه‌نویی بر می‌آمد، گفت: بازیکن بزرگ، خواسته‌های بزرگ دارد. این تدبیر امیر قلعه‌نویی بود که به خوبی بازیکنان را مدیریت کرد. شاید خیلی از مربیان وقتی در تیمشان یکی، دو بازیکن بزرگ وجود دارند، نتوانند همه مسائل را کنترل و مدیریت کنند. من اعتقاد دارم پرسپولیس نفرات بزرگی را داشت و دیدید وقتی جا افتادند، توانستند نبرد خوبی با سپاهان داشته و بازی را به پنالتی برسانند. بازیکنان پرسپولیس اگر امسال خوب مدیریت می‌شدند نتیجه‌ بهتری می گرفتند.

وی افزود: اما در جدال با آسیایی‌ها جنگ نابرابر می‌شود. بعضی از بازیکنان آنها 10 میلیون یورو قیمت دارند و ما با وضع فعلی نمی‌توانیم با آنها مقابله کنیم. ما باید واقعیت را بپذیریم. اگر حداقل ها هم نباشد، نمی‌توان کار کرد. در آن صورت اگر فوتبال را تعطیل کنیم بهتر است.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال که با توجه به ابراز پشیمانی جواد نکونام به خاطر جدایی‌اش از اوساسونا، ممکن است او فصل آینده در استقلال نباشد، اظهار کرد: جواد درست می‌گوید. او از یک تیم کاملا حرفه‌ای با زیر ساخت‌های درست و منطقی به اینجا آمده و وقتی فوتبال فشل ما را می‌بیند معلوم است که اظهار پشیمانی می‌کند. باشگاه‌های اروپایی سرمایه‌گذاری هنگفتی داشتند. آنها می دانند که هر چقدر در ورزش هزینه کنند در بخش‌های سیاسی، اجتماعی و غیره نتایجش را می‌گیرند.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره ناکامی پرسپولیس در فینال جام حذفی نیز گفت: من دوست داشتم که پرسپولیس قهرمان جام حذفی شود، چون اگر آنها به این موفقیت می‌رسیدند، سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا نتایج چشمگیری را کسب می‌کردند. با قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی سپاهان هم سهمیه آسیایی‌اش را از دست نمی داد و در رقابت‌های داخلی به دو نایب قهرمانی می‌رسید که بد نبود.

وی افزود: حیف شد آن همه هوادار ناراحت استادیوم آزادی را ترک کردند، اما به هر حال ما هم حقیقتا ناراحت شدیم، اما هواداران پرسپولیس بدانند که فوتبال همین است و الان تیمشان ضربه خورده و باید حمایت کنند. رویانیان دو سال در پرسپولیس تجربیات خوبی را به دست آورده است و اگر بماند پرسپولیسی مقتدری را فصل بعد می‌بندد. هواداران پرسپولیس بدانند بارسلونا تیم بزرگی بود که در دو بازی هفت گل خورد، اما هوادارانش تا آخرین دقایق از تیمشان حمایت کردند. حمایت هواداران تیم را از زمین بلند می‌کند.

فتح‌الله‌زاده درباره خداحافظی علی کریمی و مهدی مهدوی کیا نیز به ایسنا گفت: این دو ملی‌پوش از سرمایه‌های فوتبال ما بودند، ‌البته فکر می‌کنم علی آقا به خاطر تعصبی که به قرمزها دارد از باخت ناراحت بوده و خواسته با هواداران تیمش ابراز همدردی کند. او می‌تواند همچنان بازی کند و پرسپولیس هم به علی کریمی نیاز دارد. کریمی تمام نشده و همچنان تاثیر گذار است.

وی افزود: اما باید از تمام زحمات مهدی مهدوی کیا برای فوتبال ایران تشکر کرد. خودم در تهران نبودم، اما از علیرضا منصوریان خواستم که به استادیوم آزادی برود و هدیه ای که تهیه شده بود را از سوی باشگاه و هواداران استقلال به مهدوی کیا اهدا کند. البته کاش هواداران پرسپولیس موقع خداحافظی مهدوی کیا در استادیوم می‌مانند، تعدادی از آنها کم لطفی کردند که رفتند. آنها باید مهدوی کیا را در استادیوم می‌چرخاندند. البته به خاطر باخت ناراحت بودند، اما باید یک برنامه ویژه برای خداحافظی مهدوی کیا در نظر گرفته شود

ISNA
    Last edited by kasra_khan2003; 06-05-2013 at 18:56. دليل: قراردادن خبر در اسپویلر

3. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا از الان بگم هیچ اعتباری به صدا وسیما نیست برای پخش مراسم قهرمانی تیم!یه هو دیدی بعد بازی قطع کرد و سریال پخش کرد....
    من که ریسک نمیکنم جمعه میرم استادیوم..
    .

5. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا از الان بگم هیچ اعتباری به صدا وسیما نیست برای پخش مراسم قهرمانی تیم!یه هو دیدی بعد بازی قطع کرد و سریال پخش کرد....
    من که ریسک نمیکنم جمعه میرم استادیوم..
    .
    دمت گرم دیگه بابا ! حالا گیریم اینا نشونم بدن 1درصد ! یعنی میخواستی نری استادیوم !!!؟

7. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان به امید پخش شدن جشن قهرمانی از تلوزیون نباشید حتی بازیو هم کامل نشون نمیدن.باید بریم استادیوم.از بچه های اینجا هرکی میاد به من پ.خ بده هماهنگ کنه با هم اکیپی بریم
    ... میخوان نصفه پخش کنن یا جشن قهرمانی رو پخش نکنن مگه ما شهرستانیا چه گناهی کردیم..شبکه دو همون بازی استقلال رو هم که پخش کرد همش تصویر رو شصت قسمت میکرد فقط میتونم بگم هرکاری میکنن و هر مکری پیاده میکنن نمیدونن که مکر خدا بالاترین مکر هست ...اینم بگم امشب تو نود اصلا توقع نداشته باشید به قهرمانیمون پرداخته بشه فعلا داغ دارن جناب عادل خان به مسائل مهمتری باید پرداخته بشه...
    باشگاه استقلال هم نباید اجازه بده هفته اینده هیچ بازیکنی تو این برنامه حضور پیدا کنه در مورد کادر فنی که عمرا امیر خان بیاد همچین برنامه ضایعی...
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 06-05-2013 at 19:40. دليل: حاشیه-ادبیات نامناسب

9. 12 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

این اس اس منه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد

با تمام کارشکنی ها و تمام سنگ اندازی ها استقلال کبیر قهرمان شد
    تبریک به همه تاجیا
    حالا دیگه باید بریم برای ستاره سوم

11. 7 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان اگه ما بازی با داماش هم ببریم 70 امتیازی میشید و بعد از سالهههههههههههها یه تیم توی لیگ برتر بالاتر از شصتگان لیگ رو به اتمام میرسونه که خودش یه رکورد به حساب میاد . به امید موفقیت توی جام ملت های آسیا
    با توجه به 16 تیمی شدن لیگ این رکورد حالا حالا ها پا برجا خواهد بود!

13. 7 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

15. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مقایسه کنید

Last edited by mohammad.asghari; 06-05-2013 at 23:04.

17. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مصاحبه خبرنگار 90 با حنیف: احتمال داره فصل بعد بری پرسپولیس؟
    حنیف با اشاره به هوادارای استقلال: نه بابا اینا شایعه س!! آخه کی دلش میاد این هوادارا رو ول کنه بره پرسپولیس...

یعنی من عاشـــــــــــقتم بچه غول به خدا ما هم دووووووووست داریم ♥

امیر آبادی چند سال برای اس اس زحمت کشیدی خوبه دمت گرم
    ولی دلیل نداره که اینجوری بهم بریزی روی فرهاد خطا کردی قبول کن دیگه
    نگران نباش مدیر محبوب ما همونطور که با مدیریت صحیح یکی از عوامل قهرمانی بود پول تک تک شما رو هم میده شلوغش نکن داداش ازت بعیده وزارت ورزش پول نمیده چه ربطی به حاجی داره

Last edited by Nasser_ZRE; 07-05-2013 at 01:55.

19. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •