تیمای اسپانیای و آلمانی بخورن بهم بازی قشنگ نمیشه
بهترین قرعه از نظرم این شکلی باشه بهتره
رئال - دورتموند
بارسا - بایرن (( خیلی دوست دارم بازی این دوتا رو ببینم ))
تیمای اسپانیای و آلمانی بخورن بهم بازی قشنگ نمیشه
بهترین قرعه از نظرم این شکلی باشه بهتره
رئال - دورتموند
بارسا - بایرن (( خیلی دوست دارم بازی این دوتا رو ببینم ))
البته یه خصوصیت دیگه این سرهنگ داره که دیگران ندارن!(نه این که زبان های دیگه رو فوله فوله!)
دیروز اگه سپاهانو نگا میکردین میفهمیدین قضیه رو!
"سر مربیه سپاهان زلاتکو کرانیچار ،آره یه بار دیگه میگم کرانیــچار، در واقع این تلفظ واقعیشه و این همه مدته دارن غلط تلفظ میکنن ،کرانیــــــــــچار ...."(دیگه کلا" کلاس زبان شده بود!)
به آربلوآ هم میگه اَربیلوآ!!!!!!!!!!!!!!!
سرجیو راموس(تو زبان خودمونیمون)میگه سرخـــــــــــــــیو راموس!![]()
اره دیروز خیلی باحال بود شاید بالای 50 بار گفت کرانیچار
دوستان فردا قرعه کشی ساعت چنده؟
امیدوارم با بارسا بیفتیم
دیشب در حد تیمای درجه 2 اروپا به زور بازی میکردن
ساعت 14:30
درسته تو چند بازی آخر جلوی بارسا خوب بازی کردیم و تعداد برد هایی که داشتیم بیشتر از بارسا بود
ولی این اعتماد به نفس کاذب شاید کار دستمون بده . اگه بخوایم بارسا رو دسته کم بگیریم کار رو واسه خودمون سخت کردیم
تو بازی رئال با گالاتاسرای یک لحظه از بازی غاقل شدیم و 3 تا خوردیم
نباید هیچ تیمی رو حالا با هر نتیجه که به دست اومده دست کم گرفت
بازی برگشت آرسنال و بایرن
بازی برگشت رئال و گالا
نمونه ای از این بازی ها بودن که به دلیل شل گرفتن بازی توسط بایرن و رئال نتیجه داشت بر عکس میشد
تمرینات 11 اوریل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشگرهای ما که کلا مشکل دارن اما درباره این تلفظ ها...
کرانچار رو نمیدونم اما راموس که تلفظ درستش سرخیو هست..
در واقع ما خیلیهاشون رو اشتباه میگیم و وقتی کسی میاد درستش رو بگه، مسخره میکنیم طرف رو...
مثلا یادم نیست کدوم گزارشگر اولین بار "دیوید بـِکهام" رو "دیوید بـَکام" خطاب کرد و کلی سوژه شد...
اونم در حالیکه دقیقا تلفظ درست و انگلیسی(وطنی)ش، همین "بـَکام" هست...! (دقت کنید که اسم رو که دیگه نمیشه پارسیش کنیم!!)
من نگفتم اینا بخورن به هم..تیمای اسپانیای و آلمانی بخورن بهم بازی قشنگ نمیشه
گفتم ما به بایرن نخوریم!
دورتموند و بارسا فرقی ندارن و یکی هستن...
البته بارسا در اسم خیلی بهتره اما 2 تا چیز هست:
1.مشکل همیشگی رئال در آلمان
2.بازیهای زیاد رئال-بارسا و شناخت کامل خوزه از بارسا و خب خوزه که خدایی آنالیز هست+نتایج بازیهای قبلی
ترس بارسا از رئال
در فاصله 24 ساعت تا قرعه کشی چمپیونزلیگ ، رئالی ها و بارسایی ها دتر مورد حریف محبوبشان در قرعه کشی مرحله نیمه نهایی گمانه زنی می کنند . مادریدیسموها بارسا را می خواهند . 41 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی مارکا خواستار تقابل با کاتالان ها شدند . دورتموند با 33.4 درصد آرا و بایرن با 25.6 درصد در رده های بعدی قرار گرفتند . در نظرسنجی آس نیز 46 درصد بارسلونا را برگزیدند ، 36 درصد دورتموند و 18 درصد بایرن .
اما بارسایی ها بیشترین هراس را از رئال دارند . در نظرسنجی مارکا در مورد حریف محبوبشان در مرحله یک چهارم نهایی ، 51.8 درصد دورتموند را انتخاب کردند ، 25 درصد بایرن و فقط 22.8 درصد رئال . در نظرسنجی آس هم 41 درصد دورتموند را انتخاب کردند ، 33 درصد بایرن و فقط 26 درصد رئال
---------------------------
رئال مادرید در ترکیه سه گل خورد ، اتفاقی که از 2009 تا کنون رخ نداده بود . رئال در اروپا منسجم نشان داده بود اما بالاخره طلسم شکست ناپذیری تیم پاره شد .
رئال نیمه اول را در استانبول با نتیجه 1-0 برد . برای اولین بار در چهار سال اخیر ، رئال مادرید در یک بازی اروپایی سه گل خورد . آخرین بار 21 اکتبر 2009 بود که میلان با نتیجه 2-3 توانست که رئال را در برنابئو شکست دهد .
در مقابل گالاتاسرای ، خط دفاع رئال مادرید و دروازه بان عملکرد چندان درخشانی از خود ارائه ندادند.
-----------------------
از زمان حضور مورینیو در رئال مادرید ، در آمدهای باشگاه در چمپیونزلیگ دو برابر شد . رئال در سه فصل اخیر تا مرحله نیمه نهایی پیش رفته است ، آن هم در حالی که تا شش سال قبلش در مرحله نیمه نهایی اوت می شد .
بین سالهای 05-2004 تا 10-09 ، میانگین در آمد رئال مادرید از چمپیونزلیگ از 25 میلیون یورو بالاتر نمی رفت . در این سالها رئال به مربیگری لوکزمبورگو ، لوپز کارو ، فابیو کاپلو ، شوستر ، خوانده راموس و پلگرینی در مرحله یک هشتم اوت می شد .
می توان مثال هم زد . در فصل 05-2004 ، لوکزمبورگو مقابل یوونتوس اوت شد . در آمد به 13.6 میلیون یورو رسید . در فصل 07-2006 ، رئال با فابیو کاپلو توسط بایرن اوت شد که درآمد رئال به 21 میلیون رسید . در فصل 10-2009 با پلگرینی ، رئال توسط لیون اوت شد که در آمد به 26.8 میلیون یورو رسید .
از زمان آمدن مربی پرتغالی اما شرایط عوض شده است . رئال در فصل 11-2010 به درآمد 39.3 میلیون یورو رسید . فصل قبل هم این رقم به 38.4 میلیون افزایش پیدا کرد .
در حقیقت یوفا هر سال پس از پیشروی های رئال در چمپیونزلیگ ، پاداشی را به تیم ها اختصاص می دهد . رئال مادرید امسال که تا نیمه نهایی رسیده 27.4 میلیون یورو درآمد رسیده است . پادش های یوفا هم افزیایش یافته اند . برای هر برد ، یوفا 1 میلیون یورو پاداش می دهد که این رقم ، دو سال پیش 600 هزار یورو بود .
مرجع خبری مادرید
دوستان بهترین حالت فک کنم یا دورتمونده(البته از حالت بعدی بد تره!)
یا این که با بارسا بیوفتیم!
چون بارسا خط دفاعی نداره تو بازی اول!![]()
من یه مقدار خیلی خیلی کم اسپانیایی بلدم ... اینو می دونم که G که اسمش "هه " هست ۲ تا تلفظ داره که یکیش همون هه تلفظ می شه ( قبل اه و ای (E , I )) که همین جاس و باید گفت سرهیو ...گزارشگرهای ما که کلا مشکل دارن اما درباره این تلفظ ها...
کرانچار رو نمیدونم اما راموس که تلفظ درستش سرخیو هست..
در واقع ما خیلیهاشون رو اشتباه میگیم و وقتی کسی میاد درستش رو بگه، مسخره میکنیم طرف رو...
اون یکی هم گ هستش ...
شما اگه بخواین همه رو عادت کنید این هم بگین : "V" که بهش می گن " به " ( اسپانیایی ها بهش می گن "اوبه" ) .. تلفظش "b" هست ... به ..
یا مقلا h تلفظ نمی شه ..
j که اسمش jota هست "ح " تلفظ می شه ...
البته اینم بگم من اون مکزیکی ها رو دیدم که خیلی هاش رو رعایت نمی کنن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)