تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 396 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من وقتی بازیکن رو میفروشم میزنه مثلا 40تا ولی پولی که تو حسابم میادش 34تا هستش یا8میفروشمش 5میاد تو حسابم جریان این چیه.
    تو بازی توی توپای هوایی بازیکنی که قراره ضربه سر رو بزنه قبل از اینکه توپ بهش برسه شماره گر از سرش بیرون میره و میره روی یکی دیگه بازیکن حریف هم خیلی راحت توپ رو گل میکنه شما هم همین مشکل رو دارید؟
    امسال اینجوری شده که همه پولت به بودجه ترنسفرت برنمیگرده. حتی پول اولیه باشگاهم بسته به یکی از سه درجه سختی که اول کریر برای بودجه تنظیم میکنی، برای خرید بازیکن تقسیم میشه.

2. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این کارها رو برای دفاع وسطا کردم ولی بعضی وقتها یک لحظه حرکت نمی کنند و جا می مونند. تو حالت آفسایدگیری هم نیست. فکر کنم یکم باید بازی کنم دستم بیاد.
    نه، این مکث مدافعا از کثافت کاریای ea هست که cpu بتونه گل بزنه، ربطی به بلد بودن نداره.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

داشتم با چلسی، با سوانسی بازی میکردم، توپ بغل خط اوت بود بازیکن من و cpu جفتشون در حال دویدن به سمت توپ بودن. همزمان رسیدن و خوردن به هم، یدفعه شوت شدن به دو طرف. انگار جای توپ بمب بوده و منفجر شده باشه. جفتشون رو زمین یه چیزی حدود 20 متر سر خوردن، بازیکن حریف بغل خط کرنر متوقف شد ولی بازیکن من همینطوری رفت و رفت تا از خط بغل زمین خارج شد و در ادامه از استادیومم خارج شد، در همون حالت سر خوردن.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دو تا سوال :
    اولا چجوری تونستی 10 به 10 بازی کنی ؟ خداییش من توی 3 به 3 هم مشکل داشتم پارسال . یعنی به کل قطع میشد از بازی یا لگ عظیمی داشت . به هیچ وجه قابل بازی نبود . موندم چه نتی داری که میتونی این مود رو بازی کنی .
    مود مضخرفی هم هست . چون هر کی تو بازی حتی دفاع ها هم به فکر جلو اومدن و گل زدن هستن . یعنی هر کی هر کیه . مگه توپ رو بدزدی و خودت گل بزنی .

دوما مطمئنی فیفا 13 داری بازی میکنی . پس چرا من هر جا میگردم جایی واسه ساخت پرو نمیبینم . تنها جایی که دیدم توی کریر پلیر هست که الان ساختمش و قدرتش 73 هست .
    راستی این مود پلیر خیلی بهتر از پارسال شده . واقعا دارم حال میکنم .
    این مود هم مضحرف نیست تیم ها هم اره راست میگی باید توپ رو بدزدی ولی وقتی بازیکن ها زیاد شد اینجوری هم نیست دیشب با سه نفر تو یه تیم بودیم دوتاشون دفاع بودند اصلا هم نیامدند جلو
    10 به 10 هم بازی کردم راست میگی با این اینترنت مضخرف من میشینم تا 12 به بعد 12به بعد خوب میشه حدود 1 شب خیلی عالی میشه و میتونم با 10 به 10 راحت ولی به میلی میلی ثانیه تاخیر دارم که زیاد اذیت نمیکنه
    برای مورد دوم هم اگه بری بخش لایو بازی اونجا اولین گزینه نوشته پرو اونجا رفتی باید یه بازیکن درست کنی بعد از درست کردن بازیکن شروع به بازی کردن و بالا بردن خودتون و رنکتون میکنه

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دانلود فیلم آموزشی تکنیک ها و شادی های پس از گل فیفا 13 از رودفایل... امشب در p30world
    در صورتیکه دوستان پیشنهادی برای تاپیک آموزش دارن به من پخ کنن. اگرم اساتید صلاح دونستن، خودشون تاپیک بزنن.من لینکا رو بهشون میدم. الان ادارم ، عصر میزنم تاپیکو ایشالا...
    آموزش تکنیکها کامله و خفم کرد دیشب که دیدمش. ضمنا حجم دو تا فیلم دوتا 50 مگه تقریبا. اگه بنظرتون زیاده با حجم و البته مقداری کیفیت پایین تر آپ کنم...
    موفق باشید

7. 5 کاربر از djmetalboy2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsengolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دانلود فیلم آموزشی تکنیک ها و شادی های پس از گل فیفا 13 از رودفایل... امشب در p30world
    در صورتیکه دوستان پیشنهادی برای تاپیک آموزش دارن به من پخ کنن. اگرم اساتید صلاح دونستن، خودشون تاپیک بزنن.من لینکا رو بهشون میدم. الان ادارم ، عصر میزنم تاپیکو ایشالا...
    آموزش تکنیکها کامله و خفم کرد دیشب که دیدمش. ضمنا حجم دو تا فیلم دوتا 50 مگه تقریبا. اگه بنظرتون زیاده با حجم و البته مقداری کیفیت پایین تر آپ کنم...
    موفق باشید
    دستت طلا

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

موفق باشید
    تکنیکارو کامله کامل میزاری ؟

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تکنیکارو کامله کامل میزاری ؟
    فکر کنم کامل باشه... بازم اگه موردی میبینید که صلاح میدونید باید باشه پخ کنید.در صورتیکه اونجا نبود اضافه میکنم... یا تو تاپیک، خودتون مطرح کنید به پست اول اضافه میشه.بنظرم کامله ولی.

11. این کاربر از djmetalboy2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir-Ho3ein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Barcelon

پيش فرض

موفق باشید
    دمت گرم،به نظرم خودت بزنی تاپیکا بهتره
    با هر دوتا کیفیت بزار تا کساییم که سرعت پائین دارند هم بتونند دانلود کنند

13. این کاربر از Amir-Ho3ein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اخه مگه تو بازی میشه تکنیکم بزنی؟تا بخوای تکنیک بزنی 2سوته توپو ازت میگرین ولی واسه بازی دوستانه خوبه واسه سرگرمی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •