آقا چطوری شوت بزنیم؟!من هرجور شوت میزنم میره بیرون به جز مستقیم!!
آقا چطوری شوت بزنیم؟!من هرجور شوت میزنم میره بیرون به جز مستقیم!!
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4 GHz or equivalent processor
1GB of RAM
Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0 GHz or equivalent processor
2GB of RAM
NVidia GeForce 7900, ATI Radeon HD2600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 512MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.
این دلاری که من میبینم قیمتو تا اونجا هم میبرهنه دیگه قیمتش با قیمت دلار بالا و پایین میره
الانم طرفای همون 90 هست یکم بالا و پایین
دلار که نرفته بالا این چند وقته
امروز من اومدم دوباره پچ رو نصب کردم ، قبلش پوشه kitserver رو پاک کردم ، درست شدلباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است
انجمن فوتبال PES بطور آزمایشی شروع به کار کرد .
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES – Association Football offers a new PES experience, wherein users take on the role of a novice manager charged with developing a team of players into a group of world beaters. Developing tactics, unlocking new formations from a variety of clubs and recruiting players best suited to those positions. Steering your team from mid-table obscurity to giant-killers, and from contenders to champions.
You’ll need cash and resources to improve your team, which means going on the road in Tour mode; competing in single matches and invitational tournaments in order to gain experience and monetary rewards to progress as well as unlocking bonuses such as new styles of play. Use the rewards, bring in new players and develop a winning eleven to climb the league ranks and challenge for cups… but watch out, there is more than just you trying to make a name for yourself!”
سلام به دوستان عزیزم یه چند روزی نبودم من واقعا از همه عذر می خوام بخصوص جلال عزیز...
اول از همه دست گل جلال رو می بوسم بابت زحماتی که داره می کشه و همینطور محمود جان که با برگشتنتش حسابی جون داده به تاپیک
جلال جان من اون فایل CFG رو آماده کردم در اسرع وقت آپلود می کنم
سلام آرمین جان،![]()
بابا این حرفا چیه شرمندم کردی ; شما خودتون بزرگوارید.
//////////////////////
Callejón PES2013 Face By CeNa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Drogba Face For PES 2013 By miguelrioave
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[New Kit Sets For PES 2013 [21.03
Barcelona 2013/14 Fantasy Kits by HenriikeTW
Brazil 2013-14 GDB Kit Set by Fatih Cesur
* Italia Fantasy Kits: Home, Away and GoalKeeper by Iusep
////////////////////////////////////////
PESEdit.com 2013 Patch 3.3
PESEdit.com 2013 3.3 Patch adds Superleague Greece, including 12 new full teams with correct squads, lineups, kits & stadiums. You can use Superleague Greece by switching it on it selector. It will replace Eredivisie, but you can always revert back to the Dutch league, and also select Russian and Turkish leagues
NEW FEATURES PESEDIT 2013 PATCH 3.3
(New league: Superleague Greece (12 new full teams with correct squads, lineups, kits & stadiums
DLC 4.00: all new player stats & team formations added
New ball: UEFA Champions League 2013 Final London
New boots: adidas adiZero F50 Messi, Nike Mercurial Vapor IX CR7, Nike Total 90, CTR360 Maestri, Mercurial Vapor IX & Tiempo Legend new colorways
50+ new faces (including Beckham (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Draxler (Schalke 04), Ronaldinho (Atletico Mineiro), a total of 800 faces)
New kits: Atletico Mineiro, Celtic, Coritiba, Criciuma, Cruzeiro, Gremio, Hoffenheim, Malaga, Motherwell, Nautico, Olympiacos, PAOK, Sao Paulo, Vasco da Gama
(Fixed Champions League ball, problem with default formations (auto tactics
GENERAL FEATURES PESEDIT 2013 PATCH
Added Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, Spor Toto Süper Lig, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
Added other teams (Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia
Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Faces: ~800 new faces (all fixed by PESEDIT
Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
Includes newest DLC 4.00 & game version 1.03
Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here
Removed blur
Fixed boots + accessories for a lot players (Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Liga BBVA, Bundesliga and many more
PES 2013 SUPERLEAGUE GREECE TEAM LIST
AEK, Aris, Asteras Tripolis, Atromitos, Kerkyra, Levadiakos, OFI Crete, Olympiacos, Panathinaikos, Panthrakikos, PAOK, PAS Giannina, Platanias, Skoda Xanthi, Veria.
Download PESEdit.com 2013 Patch 3.3
part.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////////////////////////////////////////
PES 2013 Kitserver 13.3.1.1 Final by Juce & Jenkey1002
Version 13.3.3.1
Available module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballsrv, sides, fserv, kserv
Support : PES2013 demo 1, PES2013 v1.00, PES2013 v1.01, PES2013 v1.02, PES2013 v1.03
Changelog for Final version
:Update
faceserver supports online playing
fixed minor bugs for kserver, afsio
Last edited by M E S S I; 23-03-2013 at 13:30.
خوب اولین کار من در کیت سازی این GDB Folder هست اگه خوب کار نشده به بزرگی خودتون ببخشید ولی یه تستی بکنید فیدبک بگید
اینم اون فایل های pes ditor که قول داده بودم کافیه توی پوشه CFG کپی کنید این فایل ها رو بعد از داخل برنامه می تونید گزینه های remove fake names و remove fake team رو بزنید تا به اسامی صحیح اصلاح بشن
فایل ها رو پیوست هم کردم تا اگه از لینکها دانلود نتونستید بکنید از پیوست دانلود کنید
Last edited by Spaniuly; 23-03-2013 at 23:29.
Face Pack Brasileirao By Leirbag7
----------------------------------------------------------------------------------------
Neuer Face By Ilhan & Ismail
-------------------------------------------------------------------------------
Face Pack PSG By Leirbag7
Last edited by Amir-Rainman; 23-03-2013 at 21:50.
آرمین جان پسورد فایل اولی چیه؟!
دستت درست!![]()
وای یادم رفت بذارم:
spaniuly
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)