یه سوال دیگه : اگه الان بخوام سرویس قدیمم و به جدید تبدیل کنم باید تا تموم شدن اعتبار سرویس صبر کنم یا الانم میشه این کارو کرد؟ فکر کنم بخش ارتقای سرویس برای همین باشه نه؟
حالا سرعت 2 مگ واقعیه یا بازم تقسیم بر 8 میشه؟
یه سوال دیگه : اگه الان بخوام سرویس قدیمم و به جدید تبدیل کنم باید تا تموم شدن اعتبار سرویس صبر کنم یا الانم میشه این کارو کرد؟ فکر کنم بخش ارتقای سرویس برای همین باشه نه؟
حالا سرعت 2 مگ واقعیه یا بازم تقسیم بر 8 میشه؟
Last edited by starstarmaryam; 28-11-2012 at 11:10.
الکی تاپیکو شلوغ نکنید.نگاه به پست های قبلیم بندازید خیالتون راحت میشه.این گفته ها رو خانم اخگر و آقای آقا گل تبار و مهدیزاده و اسفندیاری و مهندس اصغری و خیلی های دیگه میگن.همشون همینو میگن.
دوستانی که میگن سرعت خوب میشه
خب یکمی فک کنن
تو سایتشون زده 128 ماهی 2 گیگ. بعد2 مگ هم ماهی دو گیگ اگه سرعت هر دوتا یک جور بشه و بالا بره بعدا
خو کدوم ادم عاقلی میره 2 مگ میگیره مثلا تا پول بیشتری بده؟
دیگه واس خدافظی کرد. مخابرات محل ما که غیر همین اینترنت چیز دیگه ای نداره. من مجبورم از همینا سرویس بگیرم. خوش به حال باقی دوستان
خُب دوست عزیز به نظرت اینی که میگی غیر منطقی نیست؟!
اینجوری باشه همه رو همون سرویس های قدیم میمونن..اگه قرار بود قدیمی ها رو (مثلاً 512 با 16 گیگ ترافیک در ماه) به همون شکل قبل یعنی با سرعت دانلود 450 کیلوبایت بر ثانیه ببندن که دیگه مگه ملت بلانسبت مغز خر خوردن که بیان سرویس های جدید 2 گیگی بخرن؟!!
این کارو کردن که قدیمی ها رو که حجماشون زیاد بوده و در عین حال هزینه کمی پرداخت میکردن، به سرعت های واقعی محدود کنن و جدید ها رو هم بهشون حجم کمتر بدن
ببین کار رو به کجا کشوندن این مخابراتیا ! نه به اون شب دانلودهای قبلی، نه به این گرون شدن و کم شدن وحشتناکه ترافیکها و سرعت!![]()
دوست عزیز یه نگاه به صفحات قبل بندازید دوستان توضیح دادن ...
اگه ترافیکتون تموم بشه باید سرویس جدید خریداری کنید ... نمیتونید ترافیک اضافی خریداری کنید برای سرویس قدیمتون ...
و مهم هم نیست چقدر تا پایان اعتبار دوره تون مونده ! اگه ترافیک حجمی تموم بشه حتی اگه 1 ماه هم مونده باشه مجبور به خرید سرویس های جدید هستید
برا بعضی ها سرعت لود شدن یه صفحه خیلی مهمه.ما تو شرکتمون(ترز رایان) دو مگ شاتل داریم.اونم از نوع نامحدودش.اما برا یه شرکت نرم افزاری سرعت لود یه صفحه مهمه نه ترافیک.اونایی که این سایتو اینطوری طراحی کردن (البته مسخره) منتظر پولشون هستن.که تازه حتی یه پیش پرداخت هم بهشون ندادن.حالا باز بگین.
چه جالب! پینگ دومگ مخابرات رو نیگا کن!چقدر کم شده!
این پینگ شاتل خودمه! طرح 2048 افیس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دان استریم که از اول اینجوری بسته شده! تغییری نکرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ تو به نسبت بهتره انگار توی آپلود!![]()
البته قیمت کمتر و نا اگاهی بسیلری از مشترک هارو هم در نظر بگیرید من خودم مخابرات بودم دیدم یه بنده خدایی داره با کلی ذوق اینترنت 1 مگ رو با 15 تومن می خره و اینکه به جای 60 تومن تو ماه با این قیمت اینترنت 1 مگ دار شده ذوق مرگ میشه از این جور ادما زیادن که گول قیمت کمتر رو می خورن
ترافیک هم میشه خریداری کرد باید وارد بخش خرید حجم اضافه بشید زیر همون خرید سرویس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)