تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 1421 اولاول ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بله درسته ... از قسمت خرید سرویس هم میتونید اینکارو انجام بدید ...

هزینه اش هم همینه ... متاسفانه واسه 2 گیگ خیلی زیاده ...

واقعا دزد بازی هست ...
    یه سوال دیگه : اگه الان بخوام سرویس قدیمم و به جدید تبدیل کنم باید تا تموم شدن اعتبار سرویس صبر کنم یا الانم میشه این کارو کرد؟ فکر کنم بخش ارتقای سرویس برای همین باشه نه؟
    حالا سرعت 2 مگ واقعیه یا بازم تقسیم بر 8 میشه؟
    Last edited by starstarmaryam; 28-11-2012 at 11:10.

2. این کاربر از starstarmaryam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

الکی تاپیکو شلوغ نکنید.نگاه به پست های قبلیم بندازید خیالتون راحت میشه.این گفته ها رو خانم اخگر و آقای آقا گل تبار و مهدیزاده و اسفندیاری و مهندس اصغری و خیلی های دیگه میگن.همشون همینو میگن.

4. 2 کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستانی که میگن سرعت خوب میشه
    خب یکمی فک کنن
    تو سایتشون زده 128 ماهی 2 گیگ. بعد2 مگ هم ماهی دو گیگ اگه سرعت هر دوتا یک جور بشه و بالا بره بعدا
    خو کدوم ادم عاقلی میره 2 مگ میگیره مثلا تا پول بیشتری بده؟
    دیگه واس خدافظی کرد. مخابرات محل ما که غیر همین اینترنت چیز دیگه ای نداره. من مجبورم از همینا سرویس بگیرم. خوش به حال باقی دوستان

6. 3 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان گل من.هزار بار گفتم بازم میگم.سرویس شبانه سر جاشه.یه خورده صبر کنید سرور ها کاملا عوض بشه.سرعت نسبت به گذشته حتی خیلی بهتر از قبل میشه تا جایی که من میدونم همه ی این تغییر و تحول ها واسه فراهم کردن زمینه برا اینترنت ملیه.همونطور که گفتم دوستان دارن تو چند مرحله سایتو درست می کنن.و تفاوت سرویس جدید و قدیم فقط در نحوه ی پرداخته.یعنی سرویس جدید هزینش رو قبض تلفن صادر میشه اگه دقت کرده باشین دوستام گزینه ای به نام ثبت نام در سایتشون گذاشتن.قصه نخورید همه چی درست میشه.و اینکه بگم طبق آمارشون بیشترین تعداد کاربرا برا تعرفه های قدیمه.اونم از نوع حجمی.
    من تعجب میکنم اونایی که آسیا تک دارن چرا اینجا نظر میدن؟
    خُب دوست عزیز به نظرت اینی که میگی غیر منطقی نیست؟!
    اینجوری باشه همه رو همون سرویس های قدیم میمونن..اگه قرار بود قدیمی ها رو (مثلاً 512 با 16 گیگ ترافیک در ماه) به همون شکل قبل یعنی با سرعت دانلود 450 کیلوبایت بر ثانیه ببندن که دیگه مگه ملت بلانسبت مغز خر خوردن که بیان سرویس های جدید 2 گیگی بخرن؟!!
    این کارو کردن که قدیمی ها رو که حجماشون زیاد بوده و در عین حال هزینه کمی پرداخت میکردن، به سرعت های واقعی محدود کنن و جدید ها رو هم بهشون حجم کمتر بدن

8. 3 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

خدا رو شکر شبانه اش رایگانه من 2.5 گذاشتم برا دانلود 450 مگ دانلود کردم کم نکرد هنوز دو سه بار هم مودم خاموش روشن کردم محض اطمینان دیدم واقعا کم نمیکنه
    ببین کار رو به کجا کشوندن این مخابراتیا ! نه به اون شب دانلودهای قبلی، نه به این گرون شدن و کم شدن وحشتناکه ترافیکها و سرعت!

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه : اگه الان بخوام سرویس قدیمم و به جدید تبدیل کنم باید تا تموم شدن اعتبار سرویس صبر کنم یا الانم میشه این کارو کرد؟ فکر کنم بخش ارتقای سرویس برای همین باشه نه؟
    حالا سرعت 2 مگ واقعیه یا بازم تقسیم بر 8 میشه؟
    دوست عزیز یه نگاه به صفحات قبل بندازید دوستان توضیح دادن ...

اگه ترافیکتون تموم بشه باید سرویس جدید خریداری کنید ... نمیتونید ترافیک اضافی خریداری کنید برای سرویس قدیمتون ...

و مهم هم نیست چقدر تا پایان اعتبار دوره تون مونده ! اگه ترافیک حجمی تموم بشه حتی اگه 1 ماه هم مونده باشه مجبور به خرید سرویس های جدید هستید

11. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

برا بعضی ها سرعت لود شدن یه صفحه خیلی مهمه.ما تو شرکتمون(ترز رایان) دو مگ شاتل داریم.اونم از نوع نامحدودش.اما برا یه شرکت نرم افزاری سرعت لود یه صفحه مهمه نه ترافیک.اونایی که این سایتو اینطوری طراحی کردن (البته مسخره) منتظر پولشون هستن.که تازه حتی یه پیش پرداخت هم بهشون ندادن.حالا باز بگین.

13. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

چه جالب! پینگ دومگ مخابرات رو نیگا کن!چقدر کم شده! این پینگ شاتل خودمه! طرح 2048 افیس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم دان استریم که از اول اینجوری بسته شده! تغییری نکرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پینگ تو به نسبت بهتره انگار توی آپلود!

15. این کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خُب دوست عزیز به نظرت اینی که میگی غیر منطقی نیست؟!
    اینجوری باشه همه رو همون سرویس های قدیم میمونن..اگه قرار بود قدیمی ها رو (مثلاً 512 با 16 گیگ ترافیک در ماه) به همون شکل قبل یعنی با سرعت دانلود 450 کیلوبایت بر ثانیه ببندن که دیگه مگه ملت بلانسبت مغز خر خوردن که بیان سرویس های جدید 2 گیگی بخرن؟!!
    این کارو کردن که قدیمی ها رو که حجماشون زیاد بوده و در عین حال هزینه کمی پرداخت میکردن، به سرعت های واقعی محدود کنن و جدید ها رو هم بهشون حجم کمتر بدن
    البته قیمت کمتر و نا اگاهی بسیلری از مشترک هارو هم در نظر بگیرید من خودم مخابرات بودم دیدم یه بنده خدایی داره با کلی ذوق اینترنت 1 مگ رو با 15 تومن می خره و اینکه به جای 60 تومن تو ماه با این قیمت اینترنت 1 مگ دار شده ذوق مرگ میشه از این جور ادما زیادن که گول قیمت کمتر رو می خورن

17. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز یه نگاه به صفحات قبل بندازید دوستان توضیح دادن ...

اگه ترافیکتون تموم بشه باید سرویس جدید خریداری کنید ... نمیتونید ترافیک اضافی خریداری کنید برای سرویس قدیمتون ...

و مهم هم نیست چقدر تا پایان اعتبار دوره تون مونده ! اگه ترافیک حجمی تموم بشه حتی اگه 1 ماه هم مونده باشه مجبور به خرید سرویس های جدید هستید
    ترافیک هم میشه خریداری کرد باید وارد بخش خرید حجم اضافه بشید زیر همون خرید سرویس هست

19. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •