تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 206 از 402 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من نود و کاسپر تا حالا استفاده کردم.نود بسیار ضعیف . کاسپر تا اونجایی که من دیدم قوی هستش.هم از لحاظ سرچ . پاک کردن... ولی نود هیچ مشکلی برای سیستم درست نمیکنه ولی کاسپر تا دلت بخواد واسه سیستم ایراد باز میکنه.مثلا کاسپر نمیزاره سیستم به حالت اسلیپ بره"حداقل ماله من که اینجوریه".خب به نظرتون یه آنتی ویروس که بین این دو باشه کدوم بهترینه؟تو رو خدا همینجوری جواب ندین با یه بار نصب و پاک کرن یه آنتی ویروس سیستم داغون میشه چه برسه به چندین بار.کارم فعلا بازی آنلاین ... ولی کلا یه انتی ویروسی که نه سیستم رو درگیر کنه نه باگهای عجیب غریب واسه سیستم درسته کنه.قدرت هم الویت سوم.البته نه مثل نود .جالب بود مثلا میگه ویروسه رو پاک کردم دوباره سرچ میکنی بازم همون اشو همون کاسه
    یک آنتی ویروس معرفی کنید که هم بسیار سبک باشه و رم و سیپیو زیاد اشغال نکنه و هم قوی باشه .

Emsisoft Anti-Malware

Comodo Internet Security

ولی کاسپر تا دلت بخواد واسه سیستم ایراد باز میکنه.مثلا کاسپر نمیزاره سیستم به حالت اسلیپ بره"حداقل ماله من که اینجوریه"
    کسپر برا سیستم شما ایراد درست نمیکنه، مشکل، استفاده بیش از اندازه منابع توسط کسپر هستش
    Last edited by Captain; 05-07-2013 at 22:51.

2. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Emsisoft Anti-Malware

Comodo Internet Security

کسپر برا سیستم شما ایراد درست نمیکنه، مشکل، استفاده بیش از اندازه منابع توسط کسپر هستش
    دقیقا حرفتون درسته .حالا من کمودو استفاده کنم؟

4. 2 کاربر از vb.mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من این دوتارو براتون پیشنهاد کردم چون از منابع بسیار کم استفاده میکنن و رابط کابری پسند و مخصوصا زبان پارسی دارن و براحتی میشه فهمید و براحتی استفاده کرد

هردوتاشونم
    امنیت، قدرت اسکن، فایروال پرقدرت دارن

اگه دوس داشتین هردوتارو نصب و امتحان کنین

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من با حرف شما کمودو استفاده میکنم ببنیم چی میشه نتیجه رو میگم

8. این کاربر از vb.mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من با حرف شما کمودو استفاده میکنم ببنیم چی میشه نتیجه رو میگم
    اگه امکانش هست تست Emsisoft هم خالی از لطف نیس

10. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

کومودو منابع زیادی از سیستم را درگیر نمیکنه، رایگانه و خیالت از این بابت راحت هست. از بازی آنلاین نام بردید، در این مورد کومودو گزینه خوبی هست و هیچ تاثیر منفی روی سرعت نت نمیزاره.

در مورد تنظیمات مواردی مطرح شده که دلم میخواد خدمتتون عرض کنم که اگر کومودو را نصب کردید با همون تنظیمات پیشفرض کار کنید. <=>اینجوری کومودو مثل خیلی از آنتی های دیگه میشه.

بنابراین حتی با تنظیمات پیشفرض و بدون دستکاری کومودو، باز در قیاس با خیلی از آنتی ها => شما چیزی را از دست ندادید. بنابراین با همون تنظیمات پیشفرض کار کن. میمونه بحث شناسایی که کومودو وارد دوران جدیدی از تشخیص شده، دیتابیس + کلود+ تحلیل رفتار=> که به اندازه کافی میتونه به اندازه سایر گزینه ها از شرکتهای دیگه ، برای شما کار کنه.
    با این توضیحات الان دقیقا من دارم حس میکنم که یه چیزی مثل اویرا یا ... را به شما معرفی کردم با این برتری=> که یه محصول رایگان با کلی دم و تشکیلات مثل فایروال و کیوسک و ابزارهای پاکسازی مثل CCE , AA , KS و ... داره (از HIPS و سندباکس هم گذشتم، خیلی از آنتی ها ندارند! فرض کن کومودو هم نداره، پس یادت نره، تنظیمات پیشفرض!)

12. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه امکانش هست تست Emsisoft هم خالی از لطف نیس
    همون کاسپر رو بزور پاک کردم .عجب انتی ویروس سرتغیه باو.واقعا امتحان دو تا آنتی ویروس پشت سرهم خیلی مشکله.من زیاد به اینترنت سکیورتی اعتقاد ندارم بین نسخه internet security و antivirus تفاوتی هست ."خودم تفاوتهاش رو میدونم منظورم اینه تو قدرت واستفاده از منابع سیستم تفاوتی باهم دارن"؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دستتون درد نکنه لطفا بگید هم اون حساب کاربری رو و هم این حساب کاربری رو حذف کنند من پسورد و ایمیل اون حساب کاربری رو ندارم پسورد وایمیل این حساب کاربری رو هم نابود می کنم خیالتون رو راحت کنم دیگه پیدام نمیشه اگرم می بینید الان اینجام برا اینه که واکنش اون دوستمون رو ببینم

1-شما منظور من رو درست نفهمیدی بعدشم اون پست من به شما هیچ ارتباطی نداره برای اون دوستمون هم تو پیام خصوصی مفصل منظورم رو توضیح دادم و عذر خواهی کردم

2-من دنبال بهانه می گشتم که P30world رو ترک کنم که اون دوستمون این بهانه رو بدستم داد جالبه بدونید من رو به عنوان دوست Add کرده( نوش دارو بعد مرگ سهراب)
    با احترام Alen sherif

اولا اینجا همه چیز به من ربط داره . دوم وقتی به کاربری توهین میکنی باید جریمه بشی دوست داری اینجارو ترک کنی کسی نه جلوتو گرفته نه کسی میگه که اینجا بمونی نیاز به بهونه هم نیست . هرکی دوست داره میمونه هرکی دوست داره میره

اینجا تو بخش انتی ویروس همه دوستای من هستن و منم دوستشون دارم و اگه هم کاربر جدیدی بیاد ما با هاش با احترام کامل برخورد میکنیم و اینجا خیلی چیز ها یاد میگیره . یا اطلاعات مارو زیاد میکنه . اما کسی بیاد توهین کنه کاربر های دیگه رو اذیت کنه اسپم بده (مثل شما ) ما هم مثل خودش باهاش برخورد نمیکنیم چون ادب ما اجازه همچین کاری رو نمیده یک گزارش میدیم خود مدیر ها مییدونند باید چکار کنند. یا تذکر میدن یا حذف میکنند. یا هرکاری که لازم باشه.

حالا هم از مدیر ها معذرت میخوام که اسپم دادم .

بعد شما میگی منظور شمارو من نفهمیدم (نه نفهمیدم هیچ کس هم نمیتونه بفهمه ) چون من نوشته ایی رو که نوشتی میخونم و تو باید مراقب نوشتت باشی و با نوشتت به کسی توهین نکنی حالا منظورتو من چجوری بفهمم پس بهتره منظورتو بنویسی نه اون چیزی که نوشته بودی
    Last edited by pedram_01; 06-07-2013 at 02:52.

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا avaira از نظر سنگینی سیپو و رم از کسپر بیشتر هست یا نه ؟! کلا بین nod32 و avaira کدوم بهتر هست ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همون کاسپر رو بزور پاک کردم .عجب انتی ویروس سرتغیه باو.واقعا امتحان دو تا آنتی ویروس پشت سرهم خیلی مشکله.من زیاد به اینترنت سکیورتی اعتقاد ندارم بین نسخه internet security و antivirus تفاوتی هست ."خودم تفاوتهاش رو میدونم منظورم اینه تو قدرت واستفاده از منابع سیستم تفاوتی باهم دارن"؟
    تو اشغال منابع سیستم فرقی نمیکنن، ولی چون اینترنت سکیوریتی فایروال داره میشه گفت کمی نسبت به آنتی ویروس استفاده از منابع بیشتره (البته اینم بگم در حد بسیار کم و ناچیز که در سیستم های قدرتمند اصلا محسوس نمیشه)

اینترنت سکیوریتی کامل و با امنیت تر از آنتی ویروسه، چون علاوه بر محافظت سیستم شما در مقابل ویروسی شدن، در مقابل حملات اینترنتی و شبکه و... هم محافظت میکنه

پس بهترین انتخاب اینترنت سکروریتی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •