سلام.
دوستان از بین مدل های زیر برای سنسهایزر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
CX 175 = 146T
CX 271 = 156T
CX 280 = 175T
CX 281 = 175T
CX 215 = 185T
150 - 190 بودجه دارم.
و اینکه چه فرقی باهم دارن؟
ممنون.![]()
سلام.
دوستان از بین مدل های زیر برای سنسهایزر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
CX 175 = 146T
CX 271 = 156T
CX 280 = 175T
CX 281 = 175T
CX 215 = 185T
150 - 190 بودجه دارم.
و اینکه چه فرقی باهم دارن؟
ممنون.![]()
Last edited by Xx Hossein xX; 17-02-2013 at 22:40.
منبه فروشگاه انرژی سیتم در بازار موبایل سر زدم. فوشگاه قشنگیه و همه چیز رو می تونید تست کنید. متاسفانه هدفون هاش علیرقم طراحی زیبا صدای خیلی مناسبی نداشتند و سیم بسیار نازکشون هم ضعف بزرگی محسوب می شه.
البته از این برند یک پلیر پرتابل که مموری کارت و فلش می خوره و ووفر هم داره خریدم که صداش فوق العاده پر حجم و شفاف و بدون نویز ه که در مقایسه با Jabra solmate که تو نامداران تستش کردم و سه برابر این قیمت داره 200% کیفیت بهتری داره.
جالب اینجاست که خروجی هدفونش هم صدای مناسبی داره و حداقل از لپتاپ وایوم بهتره....
ببخشید بی ربط به هدفون صحبت کردم...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
ممنون فراز جان!
متاسفانه تو اینترنت، چیز خاصی (ریویو) از انرژی سیستم ندیدم و نبود. ولی از sennhiezer Hd201 ریویو های مثبت زیادی دیدم؛ به احتمال زیاد همین روزا بگیرمش...
مگر اینکه باز هدفون دیگه ای چشم رو بگیره!!!
نمی دونم، باز منتظرم ببینم بچه ها پیشنهاد دیگه ای دارن؟!؟ باز ممنون از کامنتت....![]()
سلام،
به نظر من سراغ برندی که صد رقم هدفون جورواجور زده نرید مگه اینکه بتونید یه مدل خوب ازش بگیرید. مدل hd201 اگه اشتباه نکنم ارزونترین مدلش هست و توی همین سری 4 رقم هدفون دیگه هم داره که هر کدوم اختلاف پنج شش دلار با هم دارند و هر کدوم هم یه چیزی کم دارند که باعث میشه شما مجبور بشید بعد از یک مدت دوباره واسه مدل بهتر هزینه کنید، البته این تجربه و نظر من هست و ممکنه در مورد شما مصداق پیدا نکنه. من پیشنهاد میکنم این مدل رو هم در نظر داشته باشید Yamaha Rh5ma.
اصلا با سنهایزر قابل مقایسه نیست این برند. باز برای داشتن آپشن بیشتر اگه صدای سنهایزر به دلت ننشست پاناسونیک rp-htx7 و آدیو تکنیکا ath-m35 رو هم تست کن... من پاناسونیک رو دارم و ازش راضیم.
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام
تا اونجاییکه بنده چند تاشونو امتحان کردم و اطلاع دارم جنس صداهاشون تا حد زیادی مثل هم
میمونه به طور کلی بیس قوی و بومی دارن ! high نسبتا تیز و mid متوسط.تفاوتشون هم بیشتر توی جعبه و سیم و سری های اضافشونه.
Last edited by claud; 19-02-2013 at 17:59.
باید التماس کنیم تا جواب بدید ؟!![]()
سلام به شما
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میدم AKG K99 رو بگیرید که یک هدفون مانیتور هست یعنی در صدا تغییری ایجاد نمی کنه (!) و صدای اون فلت هست و از بیس بومی و اغراق شده خبری نیست و اینکه سبک و راحت هم هست.
با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟
Last edited by mohamad_skiller; 21-02-2013 at 04:20.
rp-htx7 جایی می شناسید آنلاین بفروشه یا مغازه ای که ارسال کنه؟ ممنون می شم پ خ کنید. قیمت حدودی الآنش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)