تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 405 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محل نصب پكيج در بيرون (داخل بالكن ) با ارتفاع 3 متر هست . واحد مورد نظر در طبفه دوم ساختمان قرار داره ، پس اين داستان تك مبدل و دو مبدل چيه ؟ كدومش مناسبه ؟ در ضمن در خصوص مارك و نوع پادياتور با فضاي دو اتاق خواب 10 متري و يك پذيرايي 40 متري و تعداد پره مرا راهنمايي كنيد . باتشكر

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حتماً باید پکیج فن دار داخل بالکن نصب کنید. در نتیجه شما یک پکیج اوپتیما 24 kis نیاز دارید.برای دودکش هم میتونید از دودکش دو جداره استاندارد پکیج بوتان استفاده کنید ، هم از دودکشهای استیل 6 با یک کلاهک مخصوص که همه این هارو نصاب میتونه براتون تهیه کنه.
    پکیج اوپتیما بوتان دو مبدله است. و برای جاهای که سختی آب بالا باشه بیشتر توصیه میشود.
    محل نصب پكيج در بيرون (داخل بالكن ) با ارتفاع 3 متر هست . واحد مورد نظر در طبفه دوم ساختمان قرار داره ، پس اين داستان تك مبدل و دو مبدل چيه ؟ كدومش مناسبه ؟ در ضمن در خصوص مارك و نوع پادياتور با فضاي دو اتاق خواب 10 متري و يك پذيرايي 40 متري و تعداد پره مرا راهنمايي كنيد . باتشكر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر رادیاتور آلومنیمی بخواهید بگیرید من بوتان مدل ایل پریمو یا ایران رادیاتور مدل کال یا سولار را بهتون پیشنهاد میکنم.
    اگر بخواهید رادیاتور آلومنیمی بوتان مدل ایل پریمو بگیرید ، برای پذیرای دوتا رادیاتور 15 پره و برای خواب ها هر کدوم یک رادیاتور 10 پره خوبه.
    اگر قصد خرید رادیاتور پنلی را دارید رادیاتور کرمی یا فرولی را پیسنهاد میکنم.
    برای پذیرای دوتا رادیاتور 1/20 متر و برای خواب ها هر کدوم یک رادیاتور 0/80 متر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از شما

دوست گرامی ، همه رادیاتورها رو چک کردم و هیچکدوم آبی نمیریزه بیرون .

ولی مشکل جدیدی بوجود اومد . دیروز یک تعمیرات تو ساختمون داشتیم و باید کنتور برق رو خاموش می کردیم . من هم پکیج رو کلا خاموش کردم . بعد از چند ساعت که روشن کردم حالا حتی وقتی تو قسمت زمستان میزارم هم خطا میزنه . همون ای 1

فشار بار رو هم صفر نشون می ده . رفتم چک کردم بعد از چند ساعت فهمیدم که موتور آب خاموش بوده . چون تو شهرستان ما فشار پایینه همه خونه ها از موتور آب استفاده می کنن . موتور رو روشن کردم ولی باز هم پکیج که روشن میشه و روی زمستون میزارم همون بار صفر رو نشون میده و خطا . موندم چیکار کنم .

استاد جان . تعطیلاته نتونستم سرویس کار پیدا کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ؟ ممنون از شما
    سلام و تبریک سال نو.
    زیر پکیجو نگاه کن ی شیر کوچیک باید باشه که بهش شیر پر کن میگن اونو باید باز کنی تا فشار پکیج بالا بره (حدود 1.5 ) بعد ببندش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام و تبریک سال نو.
    زیر پکیجو نگاه کن ی شیر کوچیک باید باشه که بهش شیر پر کن میگن اونو باید باز کنی تا فشار پکیج بالا بره (حدود 1.5 ) بعد ببندش.
    بینهایت ممنون

2 روز بود تو این سرما آب گرم نداشتیم . رفتم نگاه کردم دیدم یک شیر آبی رنگ هست وقتی باز کردم پکیج مثل ماه کار کرد . خیلی خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت استاد گرامی.1 پکیج ایران رادیاتور دارم اما چند وقتیه که حرارت اب کم و زیاد میشه با اینکه مشعل همراه با باز بودن اب روشنه و روشن خاموش نمیشه و فشار اب هم رو 2بار هستش اب چند ثانیه گرم و چند ثانیه خنک میشه... لطفا کمک کنین تعمیر کار هم هربار یه حرفی میزنه و میره..

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید. وقتی آبگرم به صورت مداوم بازه یک لحظه آب سرد و یک لحظه گرم میشه؟یا اینکه از آب گرم که استفاده میکنید وقتی شیر باز و بسته میشه ،اولش گرمه ولی بعد یک لحظه سرد میشه و دوباره داغ میشه تادوباره شما شیر آب گرم را ببندید؟
    و سوال دیگه اینکه پکج تک مبدله یا دو مبدله است؟
    با سلام خدمت استاد گرامی.1 پکیج ایران رادیاتور دارم اما چند وقتیه که حرارت اب کم و زیاد میشه با اینکه مشعل همراه با باز بودن اب روشنه و روشن خاموش نمیشه و فشار اب هم رو 2بار هستش اب چند ثانیه گرم و چند ثانیه خنک میشه... لطفا کمک کنین تعمیر کار هم هربار یه حرفی میزنه و میره..
    Last edited by tamirkar1; 04-04-2014 at 22:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام.من میخواستم اطلاعات دقیقی از پکیج لورج داشته باشم, در مورد اینکه آیا خدمات پس از فروش مناسبی داره؟ امکانات و لوازمش چطوره؟
    به طور کلی این مارک رو پیشنهاد میکنید؟ با آب و هوای شهر قم سازگاری داره؟ فقط اگر میشه سریع جواب بدین خیلی اضطراریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مجددا سلام. من در موردم پکیج لورج اطلاعات میخواستم.لوزام و خدماتش؟ و اینکه با آب و هوای قم سازگاره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خواهشا یکی جواب منو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •