از یه کرک دیگه استفاده کن ببین درست میشه یا نه
از یه کرک دیگه استفاده کن ببین درست میشه یا نه
آخه داداش سیستم من cpu 32bit و نمیتونم ویندوز 7 ورژن 64 بیت روش نصب کنم . اگر هم نصب کنم بعد از چند روز ویندوز میپره و قطعات همونجور که گفتی مچ نمیشن مگر اینگه cpu رو عوض کنم . حالا به نظرت با همین cpu جواب میگیرم البته اگر رم رو بالا ببرم .
system requirements for Battlefield 3
Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
ممنون از توضیحات ولی سیستم من یه جورایی بین بالاترین و پایین ترین سیستمی هست که معرفی کردن واسه اجرای بازی و نمیدونم مشکل کجاست . یکی از دوستان گفت رم سیستم پائینه . شاید همین باشه ولی تو مشخصات سیستم رم 2 گیگ زده خودش .
شما همون موقع که میری تو بازی بیا بیرون وببین چه مقدار از Cpu و Ram استفاده میشه در ضمن تنضیمات گرافیک هم پایین بیار
از کجا میشه فهمید که یه بازی چقدر از رم / گرافیک / سی پی یو / رو داره استفاده می کنه ؟
برنامه خاصی هست ؟
برای تشخیص اینکه یه بازی چه میزان از CPU و رم کار میکشه که به راحتی از توی task manager ویندوز قابل تشخصیه ولی برای تشخیص میزان استفاده رم گرافیک و GPU راحت ترین و کم حجم ترین برنامه EVGA_Precision هست:
البته برای هر چهارتاش میشه از riva tuner هم استفاده کرد ولی این برنامه با بعضی از درایورهای گرافیک جدید سازگاری کامل نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من اون مرحله ای که دنبال یه نفر میکنی بعد تو ایستگاه مترو میندازیش جلو قطارمشکل دارم، تا مرحلی تموم میشه مانیتور سیاه میشه و دیگه نمیتونم کاری بکنم،چیکار کنم، لطفاّ کمک کنید...![]()
سلام. من نصب کردم و وارد بازی میشم ولی وقتی میخوام از مرحله اول شروع کنم از بازی میاد بیرون و مینویسه که has stoped working و باید close بکنمش. فایل کرک هم دانلود کردم ریختم ولی همینطوریه باز. ویندوزم 60 بیت 7 اورجیناله سیستم هم قطعا بالا هست که بخواد بکشه. چیکار کنم؟
دوست عزیز اولا 60 بیت 7 اورجیناله نیست ویندوزتون! 64 بیت 7 اورجیناله- بعدش شما مشخصات سیستمت رو بنویس پیدا میشن بچه هایی که کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)