سلام
هنوز اعلام نکردند ولی حدود یکماه دیگه هستش ...
سلام
هنوز اعلام نکردند ولی حدود یکماه دیگه هستش ...
فهرست كتب منبع سؤالات آزمون سراسري سال 1391
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی وقته درباره نحوه مطالعه دروس هیچ بحثی راه نیفتاده
دوستان که دروس اختصاصیشون تو ریاضی قویه میشه یکم مارو راهنمایی کنن چجوری سطح علمیمونو تو دیف،گسسته،هندسه بالا ببریم؟
سلام دوستان کنکوری 91
من یه سوال داشتم نمیدونم به این تایپک ربط داره یا نه !
تو صفحه اول ثبت نام کنکور سراسری گزینه دیپلم 84 به بعد رو انتخاب کردم و کد سوابق تحصیلی رو وارد کردم
اما تو صفحه دوم موارد 1 تا 14 که باید خودشون پر میشدن خالی بودن و من دستی وارد کردم
تایید رو که زدم دیدم وای !! تو صفحه اخر که نوشته اطلاعات رو پرینت کنید
جلوی کد سوابق تحصیلی خالیه و وارد نشده و من اصلا توجه نکرده بودم و همین امروز متوجه شدم !
الان سوالم اینه که این گزینه رو میتونم تو زمان ویرایش وارد کنم یا نه ؟
منم الان دیدم منم کد سوابق تحصیلی رو نزدم
من معمولا پرینت نمیگیرم کل صفحه رو ذخیره کردم.
مال دوستمم من ثبت نام کردم مال اونو نگاه کردم وارد کرده بودم.
اشکالی نداره زمان ویرایش وارد میکنیم.
دوستان اوني كه تو صفحه ي اولِ پرينته كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش ِ،با كد سوابق تحصيلي فرق داره!
برگه ي پرينت كنكور پارسالمو كه نگاه كردم اين پارسال بود، يه عدد 16 رقميم هست! امسال كلا" واسه هيچكي نيومده! مهمم نيست چون اصلا يه چيز ديگس،كسي هم خودش وارد نميكنه خود سايت بايد اين كد رو ميداده كه مثل اينكه امسال نخواسته بده! اگه كد سوابق تحصيليتونو وارد نميكردين كه اصلا ثبت نامتون انجام نميشد!
بچه ها ثبت نام کنکور آزاد به تعویق افتاده گفتن که خمسه اول یا دوم دی شروع میشه
یعنی چطور ؟دوستان اوني كه تو صفحه ي اولِ پرينته كد پيگيري سوابق آموزش و پرورش ِ،با كد سوابق تحصيلي فرق داره!
برگه ي پرينت كنكور پارسالمو كه نگاه كردم اين پارسال بود، يه عدد 16 رقميم هست! امسال كلا" واسه هيچكي نيومده! مهمم نيست چون اصلا يه چيز ديگس،كسي هم خودش وارد نميكنه خود سايت بايد اين كد رو ميداده كه مثل اينكه امسال نخواسته بده! اگه كد سوابق تحصيليتونو وارد نميكردين كه اصلا ثبت نامتون انجام نميشد!
من کلا متوجه نشدم یعنی جلوی گزینه کد پیگیری سوابق اموزش و پرورش ماله همه خالی هست ؟
یه سوال دارم
تو دفترچه نوشته واسه ثبت نام اگه اون کد سوابق رو وارد کنید از موارد 1 تا 14 خودشون وارد میشن
که ماله من اینطوری نبود و اون 14 تا گزینه رو هم خودم پر کردم
من مطمئن نيستم مال هم خاليه يا نه! پارسال من داشتم،امسال ندارم!یعنی چطور ؟
من کلا متوجه نشدم یعنی جلوی گزینه کد پیگیری سوابق اموزش و پرورش ماله همه خالی هست ؟
یه سوال دارم
تو دفترچه نوشته واسه ثبت نام اگه اون کد سوابق رو وارد کنید از موارد 1 تا 14 خودشون وارد میشن
که ماله من اینطوری نبود و اون 14 تا گزینه رو هم خودم پر کردم
ولي ميدونم كه اصلا با كد سوابق تحصيلي فرق داره! اينجوري مينويسنش 0000 -0000 - 0000 - 0000
و اينكه خود سايت اين كد رو ميده! پارسال من اصلا همچين چيزي وارد نكردم كه بخواد بياد تو صفحه ي پرينتم!
بعدشم كي گفته همه 14تا بند خودشون ميان؟ منم دستي وارد كردم! فقط 4-5 تاي اول بود كه اومدن واسم
داداش باید جلوی اون کد یه شماره 14 رقمی باشه(واس من که اینطوری بود)
اگه تو بالای همین صفحه که سیو کردی و یا پرینت گرفتی یه گزینه وجود داشت به نام کد رهگیری که 15 کاراکتر داشت(واس من که اینطوری بود) بدون که ثبت نامت مشکی نداشته
دوستانی که کد سوابق تحصیلی ندارن نگران نباشن،حتما زمان ویرایش اطلاعات میشه اون کدو وارد کرد.حداقل خبالشون جمه که ثبت نام شدن چون سیستم بهشون کد رهگیری داده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)