تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 206 از 269 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومده .اگه به هر دلیلی نیاز به تعویض جباری پیدا کردیم ، جایگزین اصلح در حد و اندازه های خودش که بطونه به تیم ملی کمک کنه کیه؟
    چرا کیروش نویدکیا(ژاوی ایران) رو دعوت نمیکنه؟
    به نظرم نویدکیا دیگه اون بازی سازی قبلنش رو نداره . قبلا خیلی جنگنده بازی میکرد اما الان که سنش هم بیشتر شده دیگه انتظاری هم ازش نمیره .

یه نکته که من دوست دارم روی تیم ملی پیاده سازی بشه جوون کردن تیمه . الان تیم به شدت سن بالا میزنه که اصلا خوب نیست . هر سال هم داره این قضیه بدتر میشه . یعنی اگه ما سال دیگه هم بخوایم از این ترکیب توی جام جهانی استفاده کنیم میانگین سنی خیلی تو زوق میزنه . فکر کنم میشه 29 .

الان کره رو که نگاه کنیم میبینیم تماما بازیکن جوون میارن که کسب تجربه ای هم میشه واسشون واسه جام جهانی .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در اینصورت و البته در صورت نتیجه نگرفتن تیم( خدای نکرده ) یه بهونه داریم دیگه!

4. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من موندم كي روش و كانگ هي در مصاحبه مطبوعاتي روز قبل از بازي چطور ميخوان با هم روبرو بشن

فكر كنم شمشير كشي ميشه

سريال Game of thrones فصل سوم قسمت نهم

6. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومده .اگه به هر دلیلی نیاز به تعویض جباری پیدا کردیم ، جایگزین اصلح در حد و اندازه های خودش که بطونه به تیم ملی کمک کنه کیه؟
    چرا کیروش نویدکیا(ژاوی ایران) رو دعوت نمیکنه؟
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌ محرم نویدکیا با توجه به مصدومیتی که دارد هنوز معلوم نیست بتواند فصل آینده برای تیمش به میدان برود.

......

نویدکیا به خاطر شرایط بدنیش خودش از تیم ملی کناره گیری کرده....الان هم که مصدومه و اصلا معلوم نیست بتونه حتی فصل اینده برای سپاهان به میدان بره

8. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بالاخره اشکان چی شد؟ میرسه به بازی 3شنبه؟
    تو خبرا اومده بود که نمیرسه ولی یه روزنامه تیتر زده بود که میاد

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به نظرم نویدکیا دیگه اون بازی سازی قبلنش رو نداره . قبلا خیلی جنگنده بازی میکرد اما الان که سنش هم بیشتر شده دیگه انتظاری هم ازش نمیره .

یه نکته که من دوست دارم روی تیم ملی پیاده سازی بشه جوون کردن تیمه . الان تیم به شدت سن بالا میزنه که اصلا خوب نیست . هر سال هم داره این قضیه بدتر میشه . یعنی اگه ما سال دیگه هم بخوایم از این ترکیب توی جام جهانی استفاده کنیم میانگین سنی خیلی تو زوق میزنه . فکر کنم میشه 29 .

الان کره رو که نگاه کنیم میبینیم تماما بازیکن جوون میارن که کسب تجربه ای هم میشه واسشون واسه جام جهانی .
    ما بریم جام جهانی جوون گرایی دیر نمیشه
    کیروش اصلا ریسک نمیکنه بیاد تو این بازی به این مهمی جوون گرایی کنه
    ما ایرانی ها هم خیلی عجولیم و فقط به برد فکر میکنیم واسه همین کیروش تو بازی دوستانه هاشم میترسید جوونارو بیاره و یه بار تو بازی با عمان که اورد و باختیم کارش به کجا ها که نکشید
    بعد از سعود مسقتیم ایشالا تو این یک سال میشه بازیکنایی اورد که واسه جام جهانی جوون و خوب باشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کره‌اي‌‌ها به جاي حرافي 6 تايي شدن را به ياد بياورند

دروازه‌بان تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي ???? آسيا گفت: سرمربي کره‌ به جاي حرافي و جنگ رواني خاطرات باخت 6 بر دو را مرور کند.

نيما نکيسا که در پيروزي تاريخي 6 بر دو برابر کره جنوبي در جام ملت‌هاي آسيا دروازه‌بان ايران بود در گفت و گو با فارس گفت: من فقط يک بار مقابل کره جنوبي به ميدان رفتم که آن هم به برد تاريخي ما مقابل کره تبديل شد و اين افتخار نصيبم شد که در آن برد تاريخي مقابل کره حضور داشته باشم.
    وي ادامه داد: در آن بازي کره‌اي‌ها هم گل و هم غصه خوردند و بعد از بازي ماتم زده شده بودند. البته بازيکنان ايران در آن مسابقه به اندازه کافي چمن ورزشگاه دوبي را به خوردشان دادند!
    نکيسا با اشاره به حرف‌هاي سرمربي کره عليه ايران اظهار داشت: اين حرف‌ها جنگ رواني عليه تيم ملي ايران است و کي‌روش بهتر از هر مربي ديگري مي‌داند که چطور با اين مسئله برخورد کند و کاملا به آن اشراف دارد. البته حرف‌هاي چو کانگ هي نشان از شعور پايين اين مربي دارد. او مي‌خواسته اداي بزرگان را دربياورد اما حرف‌هايش بيشتر بچه‌گانه‌ است.
    وي در مورد اينکه قبل از آن بازي تصور مي‌کرديد 6 گل به کره بزنيد گفت: ما بعد از پيروزي مقابل عربستان به اين باور رسيديم که مي‌توانيم تيم‌هاي بزرگي را شکست بدهيم.
    دروازه‌بان سابق تيم ملي ايران در مورد اينکه پيش بيني‌اش از بازي سه‌شنبه با کره چيست گفت: در روزهاي مبارک شعبان و با دعاي خير مردم تيم ملي به جام جهاني صعود مي‌کند و مطمئنم تيم ملي سه بر يک کره را شکست مي‌دهد اين نتيجه را يادداشت کنيد و بعد از بازي نيز با من تماس بگيريد!

90/منبع.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

احساس مي‌کنم تيم ملي حماسه ملبورن را تکرار مي‌کند

ملي‌پوش اسبق فوتبال ايران معتقد است که صحبت‌هاي سرمربي کره جنوبي باعث شده که غيرت بازيکنان تيم ملي به بالاترين درجه خود برسد.

مرتضي فنوني‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا، در آستانه ديدار حساس و سرنوشت ساز تيم ملي فوتبال برابر کره جنوبي در مرحله انتخابي جام‌جهاني اظهار کرد: حرف‌هايي که سرمربي کره جنوبي زد، غيرت بچه را 100 درصد کرده است. او که فکر مي‌کنم اسمش "چوي" باشد، کاري کرده که اگر غيرت ملي‌پوشان ما 10 درصد هم کم شده بود، حالا به بالاترين درجه خود برسد. ايراني‌ها منتظر چنين حرف‌هايي بودند!

وي ادامه داد: قول 100 درصد مي‌دهم که تيم ملي با انجام يک بازي خوب در کره، نتيجه‌ خوبي کسب مي‌کند و حداقل يک امتياز لازم را مي‌گيرد. هر چند که تيم ملي نبايد به اميد تساوي وارد ميدان شود. بايد با هدف پيروزي برابر ميزبان وارد ميدان شويم، چون در اين صورت حتي مي‌توانيم پيروز شويم.

فنوني زاده همچنين به حساسيت بالاي ديدار تيم ملي برابر کره جنوبي اشاره و خاطر نشان کرد: تجربه ثابت کرده که هر گاه تيم ملي در يک بازي حساس برابر يک تيم قوي به امتياز احتياج داشته به آن رسيده است. اگر بازيکنان فرامين سرمربي و کادر فني را به خوبي اجرا کنند به راحتي مي‌توانند به حريف پيروز شوند.

ملي‌پوش اسبق فوتبال ايران در ادامه درباره بازيکنان تيم ملي گفت: خدا را شکر همه آنها با تجربه هستند و خوب مي دانند که صعود به جام جهاني به سود خودشان هم هست. اميدوارم که ملي‌پوشان با پيروزي برابر کره جنوبي هم تيم ملي را به جام جهاني برسانند و دل مردم را شاد و هم آينده خود را بيشتر تضمين کنند.

وي در پايان گفت: بازيکنان ما بايد 90 دقيقه‌ بجنگند. هميشه با کره جنوبي کري داشته‌ايم و چند بار برابر اين تيم پيروز شديم و چند بار هم شکست خورده‌ايم. احساس مي‌کنم که تيم ملي برابر کره جنوبي حماسه ملبورن را تکرار مي‌کند.

90/منبع.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بالاخره اشکان چی شد؟ میرسه به بازی 3شنبه؟
    تو خبرا اومده بود که نمیرسه ولی یه روزنامه تیتر زده بود که میاد

پزشک تیم ملی ک گفته نمیاد فکر نمیکنم برسه.
    اماده نیس تازه مصدومیتش تموم شده

14. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ما بریم جام جهانی جوون گرایی دیر نمیشه
    کیروش اصلا ریسک نمیکنه بیاد تو این بازی به این مهمی جوون گرایی کنه
    ما ایرانی ها هم خیلی عجولیم و فقط به برد فکر میکنیم واسه همین کیروش تو بازی دوستانه هاشم میترسید جوونارو بیاره و یه بار تو بازی با عمان که اورد و باختیم کارش به کجا ها که نکشید
    بعد از سعود مسقتیم ایشالا تو این یک سال میشه بازیکنایی اورد که واسه جام جهانی جوون و خوب باشن
    دقیقا منظور منم همین بود . الان که نباید ریسک کرد ولی اگه به امید خدا رفتیم جام جهانی توی این یک ساله باید روی بازیکنها جوون به شدت کار بشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •