سلام
دوستان من اگه جدیدترین پچ که اومده رو نصب کنم روی گیم پلی تاثیر داره؟
یعنی میخوام بدونم ارزش دانلود داره؟
چه تغییراتی داره؟
سلام
دوستان من اگه جدیدترین پچ که اومده رو نصب کنم روی گیم پلی تاثیر داره؟
یعنی میخوام بدونم ارزش دانلود داره؟
چه تغییراتی داره؟
ببخشید دیر شد زودتر ندیده بودم
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اون وقت میتونی با بازیکنای اصلی تو مستر بازی کنی
دوستان یه سوال : این پچ چمنی که تو سایت پس باز گذاشته سالمه .. . ؟ آخه یکی میگفت چمن سانتیاگو رو بهم میریزه
سلام
نه
اين كه مشكل نيست
واسه خود بازي و به اين سبك طراحي شده . . .
موفق باشي
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
سلام
هرچي پچ يا آپ ديت از بازي نصب بشه(حالا از هر تيم اديتوري)به گيم پلي بازي كاري نداره
فقط بازيكنان و استاديوم ها و لوگو و لباس و كفش هاي جديد به اضافه مد هاي خاص همون پچ رو اضافه ميكنه
اصلا به گيم پلي و تاكتيك و منوال بازي كاري نداره
جذابيت توي منو ها و تصاوير بازي بهتر ميشه تا كسل كننده نباشه
موفق باشي
برای من 3تای اول تا حالا روشن بود الان چند تا بازیه که خاموش کردم این تغییراتی که شما می گید احساس نکردممثلاً قبلاً که روشن بود اینطوری نبود که بازیکن خود به خود شوت بزنه یا پاس بده الان هم که خاموشه اینطوری نیست
فقط شلنگ تخته انداختن بازیکنا کمتر شده که اونم به خاطر گزینه آخره که خاموشش کردم
اون 3 گزینه اول فکر کنم فقط توی دقت پاس ها و شوت ها و ... تاثیر داره که در این صورت هم به نظر من باز روشن باشه بهتره![]()
سلام.
من بازیم از اون بازی سری اولی ها هست و هیچ پچ و ... روش نصب نکردم و حتی زبانش هم انگلیسی نیست ...
یه پچ می خواستم که زبان گزارشگر رو انگلیسی کنه ...
یه پچ کامل و خوب هم می خوام که نقل و انتقالات و اسم بازیکن ها و ... رو درست بکنه (بهترین پچی که تا الان اومده)
(البته خودم این دو تا رو پیدا کردم ، کدومشون بهتره :؟)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل از این چیزاش بدم اومد
من پاس عمقی را پر میکنم نیاز هست بلند باشه بعد میبینم بسیار قدرتش کمه
اینو مثلا هوش مصنوعی بازی و بازیکن تعیین میکنه
در حالی که همیشه به ضرر من تموم میشه
پاس ساده همین همینطوره
شوت هم گفتم خیلی وقتها مربع را نمیزنم بازیکن خودش شوت میزنه
تو همون قسمت که توپ را دفع میکنند میفته به یکی از بازیکنان من پشت 18 متری
و یا بعضی وقتها بدون اینکه مربع بزنم بازیکن سر میزنه و .... که 90 درصد مواقع به ضرر من تموم میشه
پس اینا را چجوری غیر فعالش کنم ؟
با سلام
این موضوع سلیقه ای هستش ولی معمولاً پچ های گروه PESEDIT خوب و کامله. البته خودم شخصاً برای PES2011 از پچ گروه Razib46 استفاده میکردم که هنوز برای PES2012 پچی بیرون ندادن. واسه همین بدون پچ دارم بازی میکنم.
برای گزارشگر انگلیسی هم یه فایل 400مگی هستش که درست و صحیحه. اون رو دانلود کن.
راستی صفحه اول روزنامه خبر ورزشی امروز (دوشنبه 9/8/90) رو ببینید. خیلی باحاله...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادم وقتی میبینه حس واقعی بودن بهش دست نمیدهسلام
نه
اين كه مشكل نيست
واسه خود بازي و به اين سبك طراحي شده . . .
موفق باشي
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
این عکسه چیه ؟راستی صفحه اول روزنامه خبر ورزشی امروز (دوشنبه 9/8/90) رو ببینید. خیلی باحاله...
من که بازیکنام خود به خود شوت نمی زنن . توی 11 تو کرنر بعضی وقتا می شد بازیکنم خود به خود شوت بزنه ولی 12 نه . توی این یکی دو ماه که 12 بازی می کنم شاید یه بار شده باشه فکر کنم ولی اینطوری نیست که همیشه بشه . میخوای اونا رو خاموش بزار شاید درست شه .
من چند تا بازی امتحان کردم اون 3تای اول در کل زیاد روشن و خاموش بودنشون فرق نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)