تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 280 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

بحث مديريت تو تيماي ايراني خيلي گسترده و پيچيده است اگه دوستان مايل باشن اونو از تمام زوايا بررسي كنيم خيلي خوب ميشه
    ولي من خيلي كوتاه بگم كه با اين سيستم هر كسي بياد همينه!!
    تيمهاي اصفهاني هم پارسال مديريتشون عوض شد و هردوشون مشكلات مالي داشتن ولي چون زياد رسانه اي نيستن ما فك ميكنيم مشكلي ندارن!!
    نتيجه گيري در آسيا در سهميه تاثير گذاره همون طور كه ما بخاطر داشتن تماشاگر امتياز بيشتري نسبت به كشورهاي ديگه ميگيريم. حرف شما هم كاملا درست هستش ولي آخه به پيشرفت امكانات سخت افزاري اميدي نيس!!!

2. 2 کاربر از amirjamshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه میدونید یه مشکل بزرگ دیگه هم اینه که همه به هم کاردارن - مدیر تو کار مربی دخالت میکنه - رئیس تو کار مدیر - بدتر از همه اینا گاهی وقتها اصلا یه کسایی تو فوتبال دخالت میکنن که هیچ ربطی اصلا به فوتبال ندارن-
    هروقت تیمی تونست فقط همین یه مورد یعنی دخالتهای بیجا تو کار هم دیگه رو کمش کنه میتونه 70 درصد موفق باشه

4. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پرسپولیسیها چه ماشینی سوار می شوند؟

به گزارش پرسپولیس ، البته در این گزارش به خودرو برخی پیشکسوتان مطرح پرسپولیس هم اشاره شده است.

علی کریمی: عاشق BMW

علی کریمی به همراه مهدی مهدوی کیا دو کاپیتان فعلی سرخپوشان هستند که اگر سری به تمرینات این تیم بزنید گران ترین خودروها را در بین پرسپولیسی ها سوار می شوند. علی کریمی همیشه شیفته BMW بوده و هرجا که رفته از این اصل در زندگی اش تخطی نکرده! جادوگر که در امارات، قطر و آلمان هم بی ام دبلیو سوار بود، با بازگشت دوباره اش به ایران با آن BMW سری 6 معروف چشم ها را خیره می کند. او البته یک سری 3 قرمز رنگ هم دارد که معمولا برای حضور در تمرینات پرسپولیس از آن استفاده می کند.

مهدی مهدوی کیا و پورشه کاین زیبایش

در نخستین روزهای بازگشت از آلمان او را با یک پژو 206 سفید رنگ در خیابان فرشته ملاقات می کردیم اما محبوب ترین بازیکن خارجی تاریخ هامبورگ خیلی زود حال و هوای روزهای حضورش در آلمان را کرد و به سراغ پورشه رفت. او حالا با یک دستگاه پورشه کاین زیبا که حدود 250 میلیون تومان قیمت دارد در خیابان های تهران رانندگی می کند.

مازیار زارع و باقی پژو 206 سوارها

خوش می گوید 206 را دوست دارد چون شیک و جمع جور است. البته او تنها بازیکن پرسپولیس نیست که 206 سوار می شود. ابراهیم شکوری، مهرداد اولادی، مجتبی شیری، سامان آقازمانی و حمیدرضا علی عسگری هم دیگر سرخپوشانی هستند که با پژو 206 در تمرینات این تیم حاضر می شوند.

محمد نصرتی و همان ماکسیمای معروف!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8 سال است که به خودرو ماکسیما وفادار است. شاید به همین دلیل هم تیمی هایش او را خسیس ترین بازیکن پرسپولیس می دانند! البته نصرتی می گوید اگر سایر بازیکنان پرسپولیس از پس هزینه بنزین ماکسیمای او برآمدند می توانند او را خسیس خطاب کنند!

احمدرضا عابدزاده و لندکروزر مشکلی رنگش

خیلی ها معتقدند که احمدرضا عابدزاده محبوب ترین فوتبالیست تاریخ کشورمان است؛ ادعایی که در نظرسنجی برنامه 90 با شرکت خیره کننده طرفداران این بازیکن به خوبی اثبات شد. بهتر است بدانید که دروازه بان افسانه ای فوتبال ایران برخلاف دیگر دوسانش خیلی اهل ماشین بازی نیست. او سال های زیادی با بلیزر غول پیکرش در خیابان های تهران دیده می شد. در این مدت خیلی ها می خواستند کاری کنند تا او اتومبیل بهتری بخرد اما عابدزاده به اتومبیلش وفادار بود؛ تا اینکه از دو سال پیش ناگهان تصمیم گرفت بلیزر معروفش را بفروشد. عابدزاده بعد از بلیزر سراغ آخرین مدل تویوتا لندکرویزر رفت تا نشان بدهد در انتخاب اتومبیل هم سلیقه اش با بقیه فوتبالیست ها فرق می کند. عابدزاده و اتومبیل مشکی 150 میلیون تومانی اش را می توانید هر روز در خیابان شریعتی تهران ببینید؛ جایی که او فست فود 22 را راه اندازی کرده و هر روز از مشتری های زیادی پذیرایی می کند.

علی دایی؛ پورشه پانامرا، بی ام دبلیو X3 و پرادویی که واژگون شد!

همان طور که خیلی از شماها حدس می زنید علی دایی گران ترین اتومبیل را در بین اهالی فوتبال و حتی ورزشکاران بقیه رشته ها در اختیار دارد. مربی فعلی راه آهن و مربی سابق پرسپولیس که به عنوان اولین لژیونر ایران پا به فوتبال اروپا گذاشت، این روزها با دو اتومبیل گران قیمت خیابان های تهران را طی می کند. او یک پورشه پانامرای بادمجانی دارد که گفته می شود مبلغ آن حدود 440 میلیون تومان است. البته دایی یک بی ام دبلیو X3 هم دارد که قیمت آن حدود 80 میلیون تومان است. دایی یک پرادوی سفید رنگ دودر هم دارد که در آخرین روزهای سال 90 دچار حادثه و واژگونی شد تا کاپیتان سابق پرسپولیس سال تحویل را در بیمارستان سپری کند. این فوتبالیست باسابقه که در سال های اول شروع فوتبالش یک رنوی بژ داشت با سختی هایی که در فوتبال کشیده بالاخره به جایی رسید که توانست گران ترین اتومبیل را در بین جماعت ورزشکار سوار شود.

میثاق معمارزاده و لندکروز مشکلی رنگ

میثاق معمارزاده هم با تویوتا مشکلی رنگش در تمرین پرسپولیس حاضر می شود. معمارزاده با قد بلندی که دارد ظاهرا با این پرادو مشکی رنگ احساس راحتی می کند.

محسن خلیلی؛ بی ام دبلیو سری 3

محسن خلیلی مهاجمی است که از بازی در پرسپولیس به شهرت زیادی رسید؛ البته روزگاری که او در پرسپولیس بازی می کرد با تومبیل آزرای مشکی رنگش در سطح شهر دیده می شد اما بعد از جدایی از این تیم و پیوستن به استیل آذین، با پول خوبی که از این باشگاه به دست آورد یک بی ام دبلیو مشکی رنگ سری 3 از نوع کروم خریداری کرد که گفته می شود قیمت آن حدود 105 میلیون تومان است.

علیرضا حقیقی هم BMW سوار است

علیرضا حقیقی که در سال 90 نخستین دروازه بان لژیونر تاریخ فوتبال ایران (بعد از نیما نکسیا) لقب گرفت در روزهای حضورش در ایران با آن BMW سری 3 سفیدرنگش کاملا برای هواداران پرسپولیس قابل شناسایی بود!

جواد کاظمیان

جواد کاظمیان هم یک هیوندا آزرا مشکی رنگ دارند. ستاره 30 ساله پرسپولیس فقط یکی از ستاره های فوتبال است که با آزرا در خیایان ها دیده می شود و ظاهرا این خودرو از محبوبیت زیادی بین فوتبالیست های ایرانی برخوردار است.

حسین هوشیار و مزدا 3 جدید

دروازه بان جدید پرسپولیس که در سال 90 ناگهان از شهرداری یاسوج به چهارچوب دروازه پرسپولیس رسید هم یک دستگاه مزدا 3 جدید سفید رنگ دارد و با آن در درفشی فر حاضر می شود.

کریم باقری؛ نمایشگاه سیار!

ماشین باز ترین پرسپولیسی حاضر! او را با پژو 504 قدیمی اش هم می توانید در خیابان پیدا کنیم اما کاپیتان سابق سرخپوشان عموما پشت فرمان خودروهای گذر موقت مدل بالا دیده می شود اما در حال حاضر BMW سری 7 و لندکروزر جزو اتومبیل های کریم باقری در پارکینگ منزلش هستند!

مصطفی دنیزلی عاشق SUV

افندی همیشه ماشین های شاسی بلند را انتخاب می کند. با بازگشت دوباره اش به پرسپولیس یک دستگاه کیا سورنتوی مشکی رنگ از سوی باشگاه پرسپولیس در اختیار او قرار گرفت. هر چند در روزهای اول راننده شخصی داشت اما سرمربی محبوب سرخ ها عاشق رانندگی در خیابان های تهران است. هر وقت در خیابان ولی عصر از پارک وی تا تجریش مشغول رانندگی بودید و یک سورنتوی مشکی رنگ در کنارتان دیدید، خوب داخل آن را نگاه کنید، شاید افندی محبوب سرخ ها راننده آن باشد!

6. 9 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

اختلافمون با تيم چهارم 7 امتياز شد

8. 2 کاربر از amirjamshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

يادداشت هفتگي زايد در نشريه ايرلندي

مهاجم ليبايي تيم فوتبال پرسپوليس در يادداشتي از شرايط حضورش در ايران و جمع سرخپوشان سخن گفت و به مرور خاطراتش از ايران پرداخت.

ايمون زايد که عملکرد خوبي از خود در ليگ ايرلند بر جاي گذاشته بود، خيلي زود توانست جايگاهش را در ميان هواداران پرسپوليس با هت‌تريک رويايي در داربي مقابل استقلال پيدا کند. در ادامه خاطرات زايد از حضور در ايران و بازي در پرسپوليس از زبان اين مهاجم ليبايي که در روز سی مارچ (جمعه) براي نشريه لندني نوشته شده است، مي‌آيد:

« ايران؟؟ جدي که نمي گويي؟ اين نخستين واکنش من بود زماني که متوجه شدم باشگاه پرسپوليس آذرماه براي خريد من ابراز علاقه کرده است. من تازه يک فصل خوب را به همراه تيم "دري" پشت سر گذاشته بودم، نخستين بار بود که قهرمان شده بودم. در ليگ سوم شده بوديم و سهميه‌ي اروپايي گرفته بوديم. به هدفم که آقاي گلي رقابت‌ها بود رسيده بودم و توانسته بودم از سوي بازيکنان حاضر در ليگ ايرلند به عنوان بازيکن برتر انتخاب شده و جايزه دريافت کنم.

صادقانه بگويم زماني که فصل پيش به پايان رسيد، مطمئن بودم که حداقل براي يک فصل ديگر در تيم خواهم ماند. من از حضور در تيم دري واقعا لذت بردم و هواداران هم من را دوست داشتند. فکر مي کردم که در چمن اين پتانسيل را دارم که به حضورم يک فصل ديگر ادامه دهم. از بازي در دري واقعا لذت مي بردم و چيزهاي زيادي هم از کار کردن با استفان کني و دکلان ديواين ياد گرفتم. اين را هم بايد بگويم که اگراستفان نبود شايد من الان ايران نبودم چرا که او يکي از عوامل موفقيت من بود و تاثير زيادي روي من گذاشت تا بتوانم گلهاي زيادي به ثمر برسانم و عملکرد خوبي داشته باشم.

اينکه چطور شد که ايرلند را رها کردم و براي فوتبال بازي کردن به ايران آمدم، سوالي است که اغلب با آن مواجه مي‌شوم. شايد دلايل عجيبي باشد که خودم هم درست نمي‌دانم. احساس مي‌کردم بازيکني هستم که معمولا پيشنهادهاي عجيب از سوي نمايندگان باشگاه‌ها از کشورهايي که اجازه بدهيد آنها را کشورهاي متفاوت بنامم دريافت مي‌کنم. زماني که فصل به پايان رسيد، از کشورم با من تماس گرفتند و به تيم ملي دعوت شدم. تورنمنت پن عرب 2011 در دوحه قطر در اواسط ماه دسامبر برگزار شد.

آنجا بودم که از سوي بزرگ‌ترين باشگاه‌ ايران و يکي از بزرگ‌ترين باشگاه‌هاي آسيا با من تماس گرفته و پيشنهاد قراردادي 5 ماهه به من داده شد. اين باشگاه پرسپوليس بود که در شهر تهران، پايتخت ايران قرار داشت. شهري که حدود 15 ميليون نفر جمعيت دارد. بعد از اين که همه جوانب را در نظر گرفتم تصميم گرفتم پيشنهاد آنها را قبول کنم. به نظر من گاهي اوقات در زندگي لازم است که آدم از بيرون به مسائل نگاه کند و تصميم بگيرد که شرايط جديد را تجربه کند و وقتي چنين شرايطي برايش فراهم شد تصميمش را بگيرد و آن را بپذيرد تا بتواند موقعيت جديد و بي نظيري که قبلا فکرش را هم نمي‌کرد، تجربه کند. عمر انسان بسيار کوتاه است و طول دوران بازيگري حرفه‌اي از آن کوتاه‌تر!

چند ماه جلوتر برويم به اينجا مي‌رسيم که من اکنون در آپارتمانم در تهران نشسته‌ام و مشغول نوشتن خاطراتم هستم. اگر در روزهاي نخست، نگران، آشفته، مضطرب و دستپاچه بودم و مي‌ترسيدم، اين ترس و تشويش به زودي برطرف شد و حالا که اينجا هستم مطمئنم که يکي از بهترين تصميمات دوران فوتبالي‌ام را گرفته‌ام. اينکه حضور در ايران چه تجربه اي براي من داشت و بر من چه گذشت را مي خواهم در وقت اضافه‌ي اين يادداشتم بنويسم! مي‌خواهم زندگي در ايران را از هر دو بعد فوتبالي و غيرفوتبالي بررسي کنم. شايد با وجود اينکه فقط سه ماه است در ايران بوده‌ام، بتوانم در همين مدت کوتاه يک کتاب درباره‌ي آن بنويسم.

براي اين که به خوانندگان چشم اندازي از کشوري که در حال حاضر در آن زندگي مي‌کنم نشان دهم و تصوير فوق العاده‌اي از تجربه‌ام در ايران را به نمايش بگذارم اينگونه سخنم را آغاز مي‌کنم: در همين ماه گذشته براي نخستين بار در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الشباب امارات بازي کردم، چرا که در بازي قبلي پرسپوليس مقابل الهلال عربستان مصدوم بودم و نتوانستم به ميدان بروم. به همين دليل دقيقا نمي‌دانستم که بايد انتظار چه چيزي را داشته باشم. بعدازظهر آن روز را هرگز فراموش نمي‌کنم. الشباب را توانستيم با اختلاف زياد و به راحتي شکست دهيم. من در آن بازي سه گل اول تيم را به ثمر رساندم.

اين دومين هت‌تريک من در شش بازي بود که براي پرسپوليس به ميدان رفته بودم و به اين ترتيب تعداد گل‌هاي زده‌ام را در اين تيم به هفت گل در شش بازي رساندم. اما موضوع جالبتر فضاي عجيب ورزشگاه بود که 82 هزار و هفتصد نفر براي تماشاي بازي آمده بودند و من پيش از اين هرگز بازي مقابل چنين جمعيتي را تجربه نکرده بودم. براي اين که بتوانيد مقايسه خوبي انجام بدهيد شايد لازم باشد بگويم که ديدار تيم‌هاي بارسلونا و ميلان در ليگ قهرمانان اروپا 70 هزار نفر را به ورزشگاه آورده بود!

هت تريک در چنين شرايطي مقابل اين جمعيت و اين که 80 هزار نفر يکصدا برايت شعار بدهند و نامت را بر زبان بياورند، تجربه‌اي نيست که هر روز بخواهد براي بازيکني تکرار شود. هواداران پرسپوليس فوق العاده پرشور و احساساتي هستند و اگر بازيکني خوب بازي کند با تمام وجود او را تشويق مي‌کنند. آنها واقعا فضاي ورزشگاه را خاص مي‌کنند. واقعا فرصت بزرگي به دست آورده‌ام که مي‌توانم چنين شرايطي را تجربه کنم.

بازي در ايران به ندرت در روز جمعه برگزار مي‌شود. من تقريبا در هر روزي از هفته در ايران بازي کرده‌ام به جز جمعه! معمولا از من سوال مي‌شد که جمعه‌ها چه کاري انجام مي‌دهم. اول از همه بايد بگويم که ايرلند به نوعي خانه من است چرا که ده سال آنجا بازي کرده‌ام و جام‌هاي مختلفي با تيم‌هاي مختلف به دست آورده‌ام. آنجا بازي‌ها جمعه برگزار مي‌شد و من جمعه ها مشغول بازي بوده‌ام. اما عصر جمعه در تهران يک فنجان قهوه مي‌نوشم و با لپ تاپ کار مي‌کنم. معمولا در يک صفحه نتايج زنده‌ي تمام بازي‌ها را چک مي‌کنم و در صفحه‌ي ديگر گزارش زنده‌ي بازي دري يونايتد را گوش مي‌دهم. دوست دارم هميشه نتايج اين تيم را دنبال کنم و برايم فرقي نمي‌کند چه مدت سپري شود. امشب هم همين کار را انجام مي‌دهم.

با بهترين آرزوها

ايمون زايد»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ثابت کردیم اتفاقات عامل ناکامی پرسپولیس بود
    نوری: اجازه نمی‌دهیم مجیدی دروازه پرسپولیس را باز کند
    خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس در آستانه دیدار با الغرافه قطر گفت: اجازه نمی‌دهیم بازیکنان این تیم از جمله مجیدی دروازه ما را باز کنند.

محمد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین شرایط پرسپولیس قبل از دیدار روز چهارشنبه با الغرافه قطر تصریح کرد:‌ برد مقابل الشباب روح و جان تازه‌ای به پرسپولیس داد تا حدی که ثابت کردیم اگر اتفاقات نبود لیگ برتر و جام حذفی را از دست نمی‌دادیم. بازی سخت و حساسی مقابل تیم خوب و آماده الغرافه داریم. آنها مقابل الهلال ثابت کردند تیمی بسیار خطرناک مخصوصا در حملات هستند اما در کنار این موضوع مشکلاتی دارند که آنها را شناسایی کردیم.
    وی ادامه داد: حضور فرهاد مجیدی در الغرافه برای ما و هواداران از لحاظ حیثیتی بسیار مهم است، ولی ما در بازی مقابل الغرافه قطر ۳ امتیاز را می‌خواهیم تا کار را برای صعود تمام کنیم. مجیدی مهاجمی فرصت‌طلب و یکی از بهترین‌های ایران است ولی اجازه نخواهیم داد او و دیگر بازیکنان قطری دروازه ما را باز کنند.

در کتاب خاطراتم می‌نویسم که دنیزلی از بهترین مربیان اروپاست
    شیث رضایی: اول به صعود فکر می‌کنیم و بعد به استقلال
    خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من صحبت‌های دنیزلی را که یکی از بهترین مربیان اروپا است در کتاب‌ خاطراتم می‌نویسم. حتما در کتاب خاطراتم خواهم نوشت که یکی از بهترین مربیان اروپا مصطفی دنیزلی است

شیث رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره بازی چهارشنبه شب با الغرافه قطر گفت: همان‌طور که بازی مقابل الشباب و الهلال و کسب ۳ امتیاز آن برای ما مهم بود، بازی در قطر هم برای ما مهم است.
    وی افزود: برای ۳ امتیاز به قطر می‌رویم چون می‌خواهیم صعودمان به مرحله بعدی را از همین حالا جشن بگیریم. البته الغرافه تیمی حرفه‌ای و بسیار خوب است و باید با تمرکز لازم مقابل این تیم حاضر شویم و حق اشتباه نداریم.
    رضایی درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر گفت: تیمی که برای موفقیت در آسیا می‌رود و هدفش کسب مقام در شأن ایران است هیچ دلیلی وجود ندارد که بتوان آن را مانع موفقیت اعلام کرد. هدف ما بسیار مشخص و برنامه‌ریزی شده است. می‌خواهیم در آسیا موفق شویم پس دلیلی هم نداریم که با فردی کُری بخوانیم.
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درباره اظهارات دنیزلی مبنی بر این که مدافعان پرسپولیس درحال حاضر شایستگی کمک به تیم ملی را دارند، نیز گفت: من این صحبت‌های دنیزلی را که یکی از بهترین مربیان اروپا است را در کتاب‌ خاطراتم می‌نویسم. حتما در کتاب خاطراتم خواهم نوشت که یکی از بهترین مربیان اروپا مصطفی دنیزلی است. دنیزلی را تمام مربیان ایران و هوداران به او علاقه دارند و این باعث افتخار من است که سرمربی تیم تا این حد به من لطف دارد. من هم این مسائل را پشت گوش نمی‌اندازم و مطمئن باشید مثل همیشه و شاید بهتر از گذشته با انگیزه‌تر به پرسپولیس کمک می‌کنم.
    وی افزود: من همیشه برای موفقیت تیم ملی کشورم دعا کردم. اگر به تیم ملی دعوت شوم و خدا این عزت را به من بدهد بهترین بازی‌هایم را به نمایش می‌گذارم در غیر این صورت باز هم در خانه برای تیم ملی کشورم دعا می‌کنم. کی‌روش مربی خوبی است و مطمئن باشید هر بازیکنی که به تیم ملی دعوت می‌شود با نگاه تیزبینانه کی‌روش مستحق پوشیدن پیراهن تیم ملی است. من باز هم می‌گویم اگر کی‌روش من را به تیم ملی دعوت کرد تمام تلاشم را انجام خواهم داد که نظر او برنگردد در غیر این صورت آرزو می‌کنم که کی‌روش با تیم ملی را در جام جهانی ببینم.
    رضایی در پایان در پاسخ سؤالی که چند درصد شانس صعود پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا را می‌بینید، گفت: ما صددرصد به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود می‌کنیم و باید به فکر مرحله دوم باشیم. برخی‌ها می‌گویند شاید به استقلال بخوریم اما من نظرم این است که اول باید ببینیم در گروه خودمان به چه عنوانی دست خواهیم یافت و بعد در مورد رویارویی با استقلال و مسائل دیگر حرف بزنیم. من دوست دارم تمام نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت به مراحل بالاتر مسابقات راه پیدا کنند و حتی یکی از سکوهای لیگ قهرمانان آسیا را در این فصل برای خود به ارمغان بیاورند.

لیگ قهرمانان آسیا
    الغرافه با فرهاد در انتظار پرسپولیس/یاران مجیدی پل صعود شاگردان دنیزلی
    خبرگزاری فارس: تیم فوتبال پرسپولیس فردا شب در دیداری حساس به مصاف الغرافه قطر می‌رود.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرونده هفته سوم و پایانی دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا فردا(چهارشنبه) با برگزاری 8 دیدار دیگر می‌شود تا به این ترتیب هر 32 تیم حاضر در این رقابت‌ها با برگزاری 3 دیدار آماده مصاف‌ سرنوشت‌ساز دور برگشت شوند.

شاگردان دنیزلی به دنبال یک برد دیگر
    در یکی از دیدارهای حساس فردا شب و از گروه چهارم پرسپولیس به مصاف الغرافه‌ می‌رود که در ترکیب خود فرهاد مجیدی، کاپیتان پیشین استقلال را در اختیار دارد. مجیدی زمانی که در استقلال بود موفق به گلزنی به پرسپولیس شده بود و حالا باید دید در ترکیب الغرافه مقابل سرخپوشان چه خواهد کرد.
    پرسپولیس پس از کسب یک امتیاز از الهلال در خانه حریف، در هفته دوم 6 بر یک مقابل الشباب امارات به برتری رسید. همین پیروزی پرگل کافی بود تا علاوه بر افزایش روحیه برای ادمه رقابت‌ها، صدرنشینی شاگردان دنیزلی در پایان هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا نیز تضمین شود.
    از طرف مقابل الغرافه که با 23 امتیاز در رده هفتم لیگ قطر قرار دارد و همچون پرسپولیس فصل پرفرازو نشیبی را در لیگ کشورش سپری کرده و مانند رقیب ایرانی‌اش در اواسط فصل یک مربی دیگر را برای ادامه فصل به خدمت گرفت، در دو هفته اول رقابت‌های آسیایی دو تساوی مقابل الشباب امارات و الهلال عربستان به دست آورد تا قبل از دیدار فرداشب و پس از پایان هفته دوم به واسطه گل کمتر نسبت به حریف عربستانی در رده سوم جدول گروه چهارم رقابت‌ها قرار بگیرد. الغرافه که با برونو متسو کارش را آغاز کرده بود به دلیل کسب نتایج ضعیف این مربی را کنار گذاشت تا هم اکنون سیلاس هدایت این تیم را برعهده داشته باشد.

پرسپولیس در این دیدار مهدی مهدوی‌کیا، مهرداد اولادی و علیرضا محمد را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. پرسپولیس در صورت برتری در دیدار فردا می‌تواند راه صعود خود به مرحله بعدی را هموارتر کند.

خاطرات تلخ و شیرین از الغرافه
    دو تیم پیش از این و در تاریخ مسابقات آسیایی تنها 2 بار به مصاف هم رفته‌اند. پرسپولیس پس از مدت‌ها در فصل 2009 به لیگ قهرمانان آسیا بازگشته بود و این بازگشت مواجه شد با همگروهی با الغرافه قطر.
    پرسپولیسی‌ها در آن سال با قرعه‌ای مشابه مسابقات امسال در هفته‌های سوم و چهارم به مصاف تیم قطری رفتند. دو دیداری که یکی با برد 3 بر یک شیرین خانگی سرخپوشان و دیگری با شکست ناباورانه 5 بر یک خارج از خانه مقابل تیم قطری همراه شد، هرچند که پرسپولیس در نهایت به عنوان تیم اول از این گروه به دور حذفی راه یافت اما بدون شک یکی از سنگین‌ترین شکست‌های تاریخ پرسپولیس مقابل حریف قطری به ثبت رسید.
    دیدار الغرافه و پرسپولیس از ساعت 20:05 فردا به وقت ایران درقطر برگزار می‌شود و دیگر بازی این گروه را الشباب امارات و الهلال عربستان به میزبانی تیم اماراتی برگزار می‌کنند.

جدول رده‌بندی گروه چهارم:
    1-پرسپولیس 4 امتیاز
    2-الهلال 2 امتیاز
    3-الغرافه 2 امتیاز
    4-الشباب یک امتیاز
    فردا در ادامه این رقابت‌ها و از گروه دوم العربی قطر همراه با هادی عقیلی، کاپیتان ایرانی خود در حالی در خانه پاختاکور ازبکستان به میدان می‌رود که حال و روز خوشی ندارد و بدون امتیاز قعرنشین گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا محسوب می‌شود. در دیگر این گروه نیز الاتحاد عربستان و بن‌یاس امارات با هم دیدار می‌کنند.
    همچنین از منطقه شرق آسیا نیز طبق برنامه زیر 4 دیدار دیگر برگزار می‌شود:

گروه ششم:
    اولسان کره جنوبی – بریسبان استرالیا
    بیجین چین – توکیو ژاپن

گروه هشتم:
    کاشیوا ژاپن – گوانگجو چین
    بوریرام تایلند – چونبوک کره جنوبی

در گفت‌وگو با فارس
    کاظمیان: مجیدی بزرگ‌ترین دردسر پرسپولیس برابر الغرافه است
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم پرسپولیس گفت: مهاجم ایرانی تیم الغرافه بزرگ‌ترین دردسر ما در قطر خواهد بود.

جواد کاظمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی با الغرافه قطر اظهار داشت: قطعا ما بازی سختی را مقابل تیم خوب الغرافه داریم. الغرافه تیمی است که تا حدودی بهترین‌های قطر را در اختیار دارد. آنها مقابل الهلال بازی خوبی را انجام دادند اما در نهایت با نتیجه سه بر سه به کار خود پایان دادند. این نشان داد که آنها در گلزنی بسیای قوی و شاید دفاعی آسیب پذیر دارند.
    وی افزود:‌من سابقه بازی مقابل الغرافه را همراه با پیراهن سپاهان در 2 بازی رفت و برگشت دارم. آنها تیم خوب و حرفه‌ای هستند البته این موضوع را قبول دارم که در حال حاضر در کشور خود شرایط خوبی ندارند اما خطرناک هستند.
    کاظمیان یادآور شد: ما با این دانش به مصاف حریفان می‌رویم که در بازی سوم و چهارم خود مقابل الغرافه به نتیجه برسیم. چون با نتایج خوب تکلیف خودمان برای صعود به مرحله بعدی را مشخص خواهیم کرد. اگر به شش امتیاز برسیم کار ما برای رفتن به مرحله بعد آسان‌تر می‌شود و با خیالی راحت امتیازهای بعدی را برای سرگروهی در گروه خود کسب خواهیم کرد.
    کاظمیان در خصوص حضور فرهاد مجیدی در الغرافه قطر گفت: بدون شک فرهاد مجیدی بازیکنی بسیار خطرناک است. مدافعان ما باید به فکر فرصت طلبی این بازیکن در محوطه 18 قدم باشند. به نظرم بزرگ‌ترین دردسر پرسپولیس در قطر حضور فرهاد مجیدی در الغرافه است که باید برای این موضوع فکری بیندیشیم.
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا در امر گلزنی ناموفق هستید،‌گفت:‌من فقط در بازی با الشباب برای پرسپویس گلزنی نکردم. درخیلی از بازی‌ها پاس گل دادم، سانتر کردم و خوب بازی کردم. حتی در برخی بازی‌ها نیز پنالتی هم گرفتم اما قبول دارم در امر گلزنی کمی بدشانس و بی‌دقت هستم. این هم به خاطر این است که کمی استرس دارم، اما قول می دهم این ضعف را برطرف کنم.
    وی در پایان در خصوص اتفاقی که برای علی دایی افتاد و پدرش بر بالین آقای گل جهان حضور پیدا کرد، گفت: وظیفه من و شاید وظیفه پدرم بود که این کار را انجام دهیم. وقتی برادرم را از دست دادم علی دایی برای من سنگ تمام گذاشت و هیچ وقت محبت‌های او را فراموش نمی‌کنم. خیلی خوشحالم که علی دایی صحیح و سالم در کنار خانواده‌اش است.

قبل از دیدار با الجزیره و سفر قرمز‌پوشان به قطر
    برخورد گرم پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها در هتل المپیک
    خبرگزاری فارس: بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس امشب در هتل المپیک با یکدیگر برخورد گرمی داشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس پس از تمرین امروز با یک دستگاه اتوبوس برای صرف شام راهی هتل المپیک شد.
    استقلالی‌ها نیز اردوی تدارکی خود را برای بازی با الجزیره که فردا ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود در هتل المپیک برگزار کردند.
    این موضوع باعث شد تا بازیکنان دو تیم پرسپولیس و استقلال در هتل المپیک با یکدیگر برخورد داشته باشند.
    برخورد گرم کریمی با رحمتی، شیث رضایی با الونگ و سایر بازیکنان و برخی از اعضای کادر فنی دو تیم با یکدیگر در نوع خود جالب بود.
    اما با تدابیر کادر فنی دو تیم ابتدا ساعت ۱۹ و ۴۰ دقیقه پرسپولیسی‌ها شام خوردند و سپس راهی فرودگاه امام خمینی برای سفر به قطر شدند. پس از قرمزپوشان نیز استقلالی‌ها شام خوردند.
    دیدار تیم‌های فوتبال‌ پرسپولیس و الغرافه قطر روز چهارشنبه در این کشور برگزار خواهد شد.

در آسیا تیم دیگری هستیم
    هاشمیان: برای گلزنی مجیدی برابر پرسپولیس آرزوی موفقیت نمی‌کنم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای مهاجم ایرانی تیم الغرافه آرزوی موفقیت دارم،‌ اما برابر پرسپولیس این آرزو را برایش ندارم.

وحید هاشمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: پس از مصدومیت بدی که گریبانگیرم شد، در حال حاضر شرایط بهتری دارم و باید تا روز بازی صبر کنم که وضعیتم کاملا مشخص شود.
    وی افزود: خوشبختانه احساس دردی ندارم و بسیار امیدوارم که در دیدار برابر الغرافه در صورت صلاحدید کادر فنی به میدان بروم. انگیزه زیادی دارم که در این روزهای خوب دوباره به ترکیب پرسپولیس بازگردم.
    هاشمیان در خصوص تیم فوتبال الغرافه قطر نیز گفت: مقابل الغرافه در قطر کار بسیار سختی در پیش داریم اما به دنبال این هستیم که مثل بازی با الشباب با یک نتیجه خوب الغرافه را پشت سر بگذاریم. البته آنها بازیکنان خوب و خطرناکی دارند و ما نباید این موضوع را فراموش کنیم.
    وی یادآور شد: اگر شما بازی‌های پرسپولیس را در چند وقت اخیر به دقت نگاه کنید، متوجه این موضوع می‌شوید که ما در لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس دیگری هستیم و اصلا با پرسپولیس لیگ برتر و جام حذفی متفاوت هستیم. به نظر می رسد که در ایران یک تیم و در آسیا تیم دیگری هستیم. ما به دنبال این هستیم تا به هر طریقی که شده در آسیا به نتیجه مطلوب برسیم و سریع‌تر از گروه خودمان به مرحله بعدی صعود کنیم.
    مهاجم پرسپولیس درباره فرهاد مجیدی نیز گفت: پرسپولیس در حال حاضر در خط دفاعی نشان داده که بسیار خوب است. ما در 2 بازی 9 گل زده ایم و یک گل خورده‌ایم؛ بنابراین خط دفاعی ما بسیار قوی و با تمرکز شده است. برای فرهاد مجیدی که یک بازیکن ایرانی است آرزوی موفقیت می‌کنم اما فقط مقابل پرسپولیس برای او آرزوی موفقیت نمی‌کنم تا به تیم ما گل نزند. ما شناخت خوبی از فرهاد داریم و باید مراقب این بازیکن باشیم.
    وی در پایان در پاسخ به سؤالی که چند درصد فکر می‌کنید پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند،‌گفت: من صددرصد معتقدم که پرسپولیس به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا صعود خواهد کرد.

در گفت‌وگو با فارس
    رضایی: فریب بدشانسی‌های الغرافه را نمی‌خوریم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم پرسپولیس گفت: در چند بازی اخیر الغرافه بدشانس بوده، اما ما از بدشانسی‌های اخیر این تیم فریب نمی‌خوریم.

غلامرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره بازی مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: در چند مدت اخیر الغرافه روی دور بدشانسی افتاده اما ما با این دانش به مصاف قطری‌ها می‌رویم که بازی بسیار سخت و حساسی را در پیش داریم، در واقع از بدشانسی های الغرافه فریب نمی خوریم.
    وی افزود: خوشبختانه تمرینات را بسیار خوب و به موقع آغاز کردیم. بعد از بازی با الشباب هم تمام فکر و تمرکز خودمان را به بازی مقابل الغرافه مشغول کردیم. این سه امتیاز برای ما اهمیت زیادی دارد. چون با کسب امتیاز کامل بازی با الغرافه 70 درصد راه صعود خود را به مرحله بعدی قطعی کرده‌ایم.
    رضایی ادامه داد: الغرافه هم برای برد به مصاف ما خواهد آمد تا در جدول بالاتر بیاید بنابراین کار سخت است اما با پتانسیلی که داریم کسب 3 امتیاز از قطر دور از دسترس نیست. خوشبختانه بازیکنان با روحیه و با انگیزه به دنبال این هستند تا با یک بازی خوب به حداکثر امتیاز برسیم.
    رضایی در خصوص حضور فرهاد مجیدی نیز در الغرافه گفت: بدون شک فرهاد مجیدی بازیکنی خوب و خطرناک است ولی مجیدی در استقلال بازیکنانی در کنارش بودند که بسیار خوب و خلاق فوتبال را بازی می‌کردند. برای یک نفر خیلی سخت است تا در یک بازی تاثیر گذار باشد. تیم باید یک تیم باشد تا بتواند به هدفش برسد و کارهای بزرگ انجام دهد. مطمئن باشید تیم پرسپولیس در حال حاضر بسیار تیم‌تر از الغرافه قطر است.
    مهاجم تیم پرسپولیس در مورد گلزنی‌اش در روزهای ابتدایی سال 91 نیز گفت: خدا را شکر می‌کنم در اولین بازی در سال 1391 موفق شدم برای پرسپولیس گلزنی کنم، اما مطمئن باشید از این به بعد تلاش خودم را چند برابر کنم تا هم بازی خوب و در کنارش برای تیم گلزنی کنم. دوست دارم همیشه در خدمت تیم باشم، سپس اگر امکان داشت گل هم بزنم.
    وی در پاسخ به سؤالی که آیا دوست داری در مرحله بعدی از لیگ قهرمانان آسیا به استقلال برخورد کنید، نیز گفت: سؤال خوبی بود، ما از این بابت دوست نداریم به استقلال برخورد کنیم که اگر ما با یک تیم ایرانی دیگر برخورد کنیم باید یک تیم ایرانی حذف شود. دوست دارم در مرحله بعدی نمایندگان ایران بیشتر باشند نه کمتر. دوست دارم استقلال و پرسپولیس هر دو تیم که نمایندگان ایران هستند، نتیجه دلخواه برسند. قطعا حضور چند نماینده از کشورمان بهتر از یک نماینده است. چون ما در آسیا پتانسیل لازم را برای موفقیت داریم اما حالا باید ببنیم چه اتفاقی رخ می‌دهد.

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چه شروع طوفانی.
    خدا کنه مغرور نشن و بازی رو نگه دارن
    دو گل دقایق 2 و 5

14. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوب این نیمه رو نگه داشتن
    گل اول که روی توپ ربایی عالی کریمی و یک پاس عالی بود.
    گل دومم که شانس اوردیم .ولی تلاش نوری و رضایی قابل تقدیر بود
    فکر کنم دنیزلی زارع رو اورد تو تا از پاسهای بلندش برای ضد حمله استفاده کنه
    این نیمه خیلی توی دفاع بودیم.این میتونه خیلی خطرناک باشه
    تا الان هم الشباب یکی به الهلال زده

16. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الغرافه سوسک شد

خیابانی: کاظمیان به اندازه یه پنجه پا تو آفساید بود
    +
    پنالتی اخراج 100% رو کاظمیان رو داور نگرفت ولی خیابانی فقط دنبال این بود که کرنر شده یا اوت!!!

تیم فیلم برداری و کارگردانی این بازی عرب بودن یا هنوز دارن از خارجیها استفاده میکنن؟
    قدیما صحنه های حساس تیمهای ایرانی رو نشون نمیدادن ولی تو این بازی حرفه ای بود کارشون

18. 13 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تبريك ميگم به همگي
    فعلا پرسپوليس همه رو داره لت و پار ميكنه و به هيچكس رحم نميكنه. ايشالا ادامه پيدا كنه همين روند

دمش گرم دروازه بان،رو هوا خيلي خوب عمل ميكنه
    پولادي هم اين بازي عالي بود و به نظر من بهترين بازيكن پرسپوليس بود

با اين كه علي كريمي رو به شدت دوست دارم ولي واقعا امروز افتضاح بود. از اول تو زمين داشت راه ميرفت. اكثر پاس هاش هم رو به عقب بود. كلا علي كريمي نيم فصل اول كه تيم داغون بود يه تنه ميتركوند ولي حالا نميدونم چرا انقدر افت كرده!!

داور هم كه رو اعصاب بود. همه تنه به تنه ها رو به نفع الغرافه سوت زد!

به اميد ادامه همين روند و كسب نتايج خوب در ادامه

20. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •