تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 206 از 287 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ما هم هستیم رضا جان
    ولی نقدر wwe وضعیتش اسف ناک شده که...

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میکی ناکل دیوای جدید تی ان ای می باشد که با عقد قرار دادی به این کمپانی پیوسته است.لازم به ذکر است که او اموزش های لازم را توسط لان راتن دیده است و قهرمان تورنومنت IWA Queen of the Death Match می باشد

مایکل جکسون و دوان د راک جانسون در پی پی وی ماه یو اف سی حضور داشتند
    برای در یافت عکس ها در اینجا کلیک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کمپانی دبلیو دبلیو ئی اعلام کرد که درفت امسال در 4 هفته و در راو بر گزار خواهد شد

اسکات استاینر کچ کار کمپانی تی ان ای در مسابقات ایمپکت این هفته مصدوم شد

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کمپانی دبلیو دبلیو ئی اعلام کرد که در حال بر نامه ریزی برای ساخت چند هوم ویدئو در مورد سوپر استار های محتلف می باشد و امید وار است بتواند کار تکمیلی انها را تا سال 2009 به پایان برساند

*WCW: The Best of the Clash of the Champions

*The Andre The Giant Story

*Ricky The Dragon Steamboat

*Ted DiBiase: The Million Dollar Man

*Survivor Series: The Complete Anthology

*Batista: The Animal Unleashed

*SmackDown: 10th Anniversary

همچنین این کمپانی در پی ساختن یکی هوم ویدئو برای کودکان میباشد و در همین زمینه از سوپر استار هایی مانند ری مستریو و هوگان و سی ام پانک استفاده خواهد کرد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام: Brock Lesnar

اهل: Minneapolis, Minnesota

متولد: 12/07/1977

تاریخ ورود: 2000

قد : 1,93 M

وزن: 135 Kg

قهرمانیها :

2x champion du monde WWE

King of The Ring 2002

Vainqueur dmble 2003

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

قابل توجه
    JEFF_HARDY
    Last edited by reza boy; 06-06-2009 at 23:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: اسمك دان

تاریخ برگزاری: 29 می 2009

محل برگزاری: لس آنجلس ، كالیفرنیا

عكس های این هفته اسمك دان (شامل 142 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 8,79

کد:
    آهنگ ری میستریو زده میشه و او مثل همیشه با تماشاگران دست میده و به داخل رینگ میره. ری میكروفن رو میگیره و میگه: من امشب صحبتهایی برای گفتن دارم كه میخوام قبل از مسابقه تگ تیمی كه در پیش رو دارم بیان كنم. خیلی خوشحالم كه به كالیفرنیا برگشتم و دوباره همین جمله رو به زبان اسپانیایی تكرار میكنه و تماشاگرا او رو به شدت تشویق میكنن. كمتر از دو هفته دیگه حال من خیلی بهتر از این خواهد شد وقتی كه در اكستریم رولز و در نو هولدز بارد مچ سر جریكو رو میشكونم. بعضیها فكر می كنند كه در نو هولدز بارد مچ من هیچ كاری نمیتونم بكنم و جریكو با هر حركتی میتونه من رو بزنه. من هر كاری میكنم تا جریكو رو برای یكبار و همیشه خفه كنم. من نمیخوام كه جریكو رو امشب خفه كنم چونكه مسابقمون در اكستریم رولز به هم میخوره و من اصلا دوست ندارم كه اینطوری بشه كه ناگهان آهنگ جریكو زده میشه. جریكو به رینگ میره و میكروفنی میگیره و شروع به صحبت میكنه: به هم بخوره؟ فكر نمیكنی این اتفاق وقتی میفته كه من با صندلی بزنم و مغزت رو داغون كنم. این پهلوون بازی های تو صدمات جبران ناپذیری برات خواهد داشت. ری میگه: خفه شو. حرفات هیچ معنی ای نمیده. یادت میاد كه قول داده بودی من نمیتونم بهت 619 بزنم و كمربندم رو حفظ كنم؟ یادته چه صحبتهایی در مورد میكی رورك كردی و آخرش رورك ناك اوتت كرد؟ در این لحظه دوربین چهره رورك رو نشون میده كه در میان جمعیت نشسته. جریكو میگه: ری تو لازم نكرده كه به رورك ابراز محبت كنی و سپس رو به رورك میكنه و میگه: تو عددی نیستی كه من بخوام به صورتت مشت بزنم. تو یك آدم بی ارزش هستی. ری و طرفدارانش تو یك عالم دیگه زندگی می كنند. دنیایی كه تو اون یك مرد خودشو پشت یك ماسك قایم كرده. اگر مرد واقعی باشی هیچ وقت خودت رو پشت ماسك قایم نمیكنی. تو داری چه چیزی رو قایم میكنی. ماسكت رو بردار تا ببینیم پشت اون چی هست و ناگهان به سمت ری حمله میكنه اما ری جاخالی میده و جریكو رو روی طنابها میندازه و میخواد 619 بزنه كه جریكو سریعا رینگ رو ترك میكنه.

مسابقه اول :: آر تروث و كالی(به همراه رانجین سینگ) در برابر دالف زیگلر و مایك ناكس

آهنگ آرتروث زده میشه و او به همراه كالی و منیجرش وارد میشن و واتز آپ واتز آپ كنان به داخل رینگ میرن (در این بین كالی هم چند بار واتز آپ میگه). دالف زیگلر و مایك ناكس هم به ترتیب وارد میشن و مسابقه بین آر تروث و زیگلر آغاز میشه. ساید هدلاك و شولدر تكل از تروث. لیپ فراگ و تروث رول آپ میكنه یك دو ... . چند ضربه و آرم بار از تروث و بعد با كالی تگ میشه و در این لحظه زیگلر هم سریع میره و با ناكس تگ میشه. ناكس به رینگ میاد و كالی رو هل میده و كالی یك كشیده بهش میزنه و اونو به سمت طنابها هل میده و بیگ بوت میزنه. تروث تگ میشه و از روی ترنباكل دبل اسلج میزنه. تروث كیك میزنه اما ناكس با كلوزلاین جواب میده و با زیگلر تگ میشه. زیگلر كیك و چند البو دراپ متوالی میزنه و در آخر با زدن البو دراپ پرشی كاور میكنه یك دو ... . زیگلر چین لاك میكنه اما تروث میشكونه و پانچ میزنه. هر دو نفر قصد دارن تا كراس بادی بیزنن كه موفق نیستن و به روی زمین میفتن. هر دو تیم همزمان با هم تگ میشن و ناكس سریع میره تا به كالی اجازه نده به رینگ بیاد كه كالی بهش كلوزلاین میزنه. كالی ناكس رو به روی ترنباكل قرار میده و زیگلر قصد داره دخالت كنه كه كالی از گلوی او میگیره و میخواد كالی بمب بزنه كه ناكس از پشت بهش حمله میكنه و زیگلر به بیرون از رینگ میره و كالی هم به ناكس بك كیك میزنه و بعد چوكسلم میزنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: كالی و آر تروث

بعد از مسابقه كالی و آر تروث به همراه هم میرقصند.

در بك استیج ملینا رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میره.

كامرشال.

ویدئویی از اسمك دان هفته گذشته پخش میشه.

مسابقه دوم :: قهرمان زنان ملینا در برابر آلیشا فاكس

ابتدا ملینا و سپس فاكس به همراه مك كول وارد میشن.ملینا قصد داره تا ریست لاك كنه اما الیشا موهای او رو میكشه و كلوزلاین میزنه. ملینا سیلی میزنه و بعد چند ضربه و كیك به آلیشا میزنه و آلیشا به بیرون از رینگ میفته و ملینا میره و اونو به داخل رینگ بر میكردونه. مك كول حواس ملینا رو پرت میكنه و الیشا بیسبال اسلاید رو اجرا میكنه. الشا آیریش ویپ و به دنبال اون بك بریكر میزنه و ملینا با كیك جواب میده و بعد فورارم ، كلوزلاین و دراپ كیك میزنه. ملینا با زدن یك كیك قوی كاور میكنه یك دو ... . مك كول به بالای رینگ میره و حواس ملینا پرت میشه و الیشا ملینا رو به سمت ترنباكل هل میده و ملینا كیك میزنه وبا زدن لگ لاریت دراپ كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: ملینا

میشل مك كول كمربند رو میگیره و به رینگ میره. نگاهی به كمربند میندازه و اونو به ملینا میده.

در بك استیج جوش متیوز به همراه جان موریسن حضور دراند. جوش از موریسن در مورد مسابقه امشبش در برابر اوماگا سوال میكنه. موریسن میگه: اوماگا یك آدم احمقه و میخوام اونو شكست بدم. شلتون وارد میشه و به موریسن میگه: اگه امشب اوماگا رو شكست بدی ولی یك كار دیگه داری و در گیری بین ما ناتموم مونده. من قبلا تو رو شكست دادم و باز هم تو و اون هم تیمی تو(چارلی هاس) شكست میدم.

جف هاردی رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میاد.

پرومویی از مسابقه بین اج و جف هاردی در اكستریم رولز پخش میشه.

آهنگ جف هاردی زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران به داخل رینگ میره. جف میگه: بعضی از مردم فكر می كنند كه من به خاطر انتخاب كردن این نوع مسابقه خطرناك كه سلامتی آدم و اینده اش در این شغل رو تهدید میكنه یك دیوانه هستم اما لدر مچ بازی ای هست كه به من آرامش میده. من و اج از اولین كسانی هستیم كه در مسابقات تگ تیم لدر مچ حضور داشتیم اما به مرور زمان كریرمون تغییر كرده. دشمنی بین ما در اكستریم رولز و مسابقه لدر به پایان میرسه. من با بردن كمربند لیاقتم رو ثابت می كنم و اون وقت معلوم میشه كه بردنم اتفاقی نبوده. جف دراه رینگ رو ترك میكنه كه در قسمت ورودی آهنگ اوماگا زده میشه و او در حالی كه طنابی(بند) رو در دست داره به داخل رینگ میره.

مسابقه سوم :: اوماگا در باربر جان موریسن

آهنگ موریسن زده میشه و به رینگ میره. داور به اوماگا میگه كه طناب رو گوشه رینگ بزاره و اجازه بده مسابقه شروع بشه. اوماگا با كمی مكث طناب رو در گوشه رینگ میزاره و مسابقه آغاز میشه. اوماگا البو و آیریش ویپ میزنه اما مورسن جا خالی میده و اوماگا به گوشه رینگ برخورد میكنه و موریسن به بالای ترنباكل میره و چندین پانچ میزنه اما اوماگا اونو به زمین(روی رینگ) میندازه و شولدر تكل میزنه. اوماگا به سمت موریسن حمله میكنه و موریسن طنابها رو میكشه و اوماگا به بیرون از رینگ میفته. موریسن به روی اوماگا كه در بیرون از رینگ هست كراس بادی میزنه و هر دو نفر نقش زمین میشن. موریسن به رینگ میاد و وقتی اوماگا میخواد بره داخل رینگ موریسن بهش كیك میزنه و میخواد سانست فلیپ رو اجرا كنه اما اوماگا اجازه نمیده و میخواد دراپ دان بزنه كه موریسن جاخالی میده و اوماگا محكم به كف رینگ میخوره. موریسن با زدن شینینگ ویزارد كاور میكنه یك دو ... . موریسن كیك میزنه اما اوماگا اونو هل میده و بهش ساموان دراپ میزنه و موریسن چند غلت میخوره و به بیرون از رینگ میفته. كامرشال.

به بازی بر میگردیم در حالی كه اوماگا چین لاك كرده. اوماگا به پشت گردن موریسن هدبات میزنه و موریسن با زانوی خودش چند ضربه میزنه و قفل رو میشكونه. موریسن قصد داره تا سوپلكس بزنه اما هر چقدر تلاش میكنه نمیتونه اوماگا رو بلند كنه. اوماگا تراست كیك میزنه و موریسن به اون سمت از طنابها در بالای رینگ میفته و اوماگا با یك كیك قوی موریسن رو به بیرون از رینگ پرت میكنه... اوماگا لاك میكنه و هدبات میزنه و بعد موریسن رو در اون سمت از طنابها میزاره و موریسن محكم سر اوماگا رو به طنابها میزنه. اوماگا كلوزلاین میزنه و بعد اسنپ مار و نور هولد از اوماگا. موریسن اسپین كیك میزنه و اوماگا تلو تلو میخوره و اوماگا در یك رفت و برگشت یكی كیك به پشت موریسن میزنه. ائماگا هدبات میزنه و دوباره بر میگرده برای نور هولد. موریسن فورارم میزنه و اوماگا جوابشو میده و بعد موریسن دی دی تی میزنه و هر دو به روی زمین میفتن. هر دو نفر از جاشون بلند میشن و اوماگا قصد داره كلوزلاین بزنه كه موریسن جاخالی میده و چند پانچ، فورارم و دروپ سالت میزنه اما اوماگا همچنان روی پاهاش وایساده و به زمین نمیفته. موریسن به زانوی اوماگا دراپ كیك میزنه اما اوماگا ضربه ای به گلوی او میزنه. موریسن اسپرینگ بورد به همراه اسپین كیك میزنه و اوماگا به بیرون از رینگ میفته. موریسن قصد داره تا اوماگا رو به رینگ برگردونه كه اوماگا با طناب ضربه ای به موریسن میزنه و زنگ پایان مسابقه به صدا درمیاد.

برنده مسابقه با قانون دی كیو: جان موریسن

اوماگا با طناب چندین ضربه به پشت موریسن میزنه و اونو به رینگ بر میگردونه و اونو به صورت سروته به روی ترنباكل قرار میده و پاهای موریسن رو به میله آهنی ببنده كه موریسن مقاومت میكنه و اوماگا كیك و هدبات میزنه و در این لحظه سی ام پانك رو میبینیم كه به سرعت به سمت رینگ میاد. سی ام پانك به رینگ میره و با كیف خودش دوبار به اوماگا ضربه میزنه و سپس در گوشه رینگ رانینگ نی میزنه و روی كیف بولداگ میزنه.

تاد گریشام به رینگ میره و از پانك در مورد استراتژی اش در اكستریم رولز سوال میكنه. پانك میگهك من استراتژی خاصی ندارم. من نمیدونم چطور میشه برای اون بازی استراتژی در نظر گرفت. من در تمام مسابقات همیشه راهی پیدا می كنم. من قهرمان سنگین وزن شدم و دوبار برنده مانی این د بنك شدم. خیلیها فكر می كنند كه من نمیتونم اوماگا رو بكشم و به چهار گوشه رینگ دست بزنم. قبول دارم كه اوماگا بزرگتر و قویتر از منه اما اوماگا ، سی ام پانك نیست.

كامرشال.

پرومویی از دخالت كرایم تایم در مسابقه بین كولونز در برابر شلتون بنجامین و چارلی هاس پخش میشه.

مسابقه چهارم :: كرایم تایم در برابر شلتون بنجامین و چارلی هاس

.... وورلد گریتست تگ تیم بازی رو در اختیار میگیرن و مدام به روی جی تی جی كار میكن نو با هم تگ میشن.... هاس با شلتون تگ میشه و به بازی میاد و قصد داره نی دراپ بزنه كه جی تی جی جاخالی میده و بعد كلوزلاین میزنه و هردوتیم همزمان با هم تگ میشن و شاد به رینگ میاد و به شلتون كلوزلاین میزنه و به دنبال اون بك البو. شاد به هاس كه در رینگ هست كیك میزنه و بعد به شلتون پاور اسلم میزنه و با اجرای مانی مانی البو دراپ كاور میكنه اما در شماره دو هاس دخالت میكنه. حتالا هر چهار استار داخل رینگ هستند و جی تی جی به هاس كلوزلاین میزنه و هر دو به بیرون از رینگ میفتن و شاد قصد داره تا STO بزنه اما شلتون بلاك میكنه و با زدن پی درت كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: شلتون بنجامین و چارلی هاس

ویدئویی از مسابقات و درگیری های چند هفته اخیر بین ایو و لیلا رو شاهد هستیم.

كامرشال.

مسابقه پنجم :: ایو تورس در برابر لیلا

در ابتدا لیلا بهتر كار میكنه و چندین بار برای پینفال كردن اقدام میكنه اما موفق نیست... حالا ایو بازی رو در اختیار میگیره و كلوزلاین و دراپ كیك میزنه و با اجرای سانست فلیپ كاور میكنه یك دو ... .لیلا با زانوی خودش ضربه ای به پشت سر ایو میزنه و سپس كراس بادی اما ایو ریورس میكنه و با رول آپ كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: ایو تورس

بعد از مسابقه لیلا قصد داره به سمت ایو حمله كنه اما ایو جاخالی میده و لیلا رو به بیرون از رینگ پرت میكنه.

اج رو میبینیم كه داره به سمت ورودی میره و در بین راه كریس جریكو رو میبینه. اج میگه: دنبال من بیا و برای مسابقه آماده شو. جریكو میگه: من هفته قبل خیلی خوب كار كردم كه اج صحبتهاش رو قطع میكنه و میگه: من قهرمان هستم و جریكو میگه: من به حرفایی كه دیگران میزنن توجهی نمیكنم. تو باید امشب به همراه من مسابقه بدی چونكه من اونو ترتیب دادم. جریكو اونجا رو ترك میكنه و میریم برای تماشای كامرشال.

پرومویی از هفته گذشته اسمك دان و مسابقه بین اج و جف هاردی پخش میشه.

مسابقه ششم :: اج و كریس جریكو در برابر جف هاردی و ری مستریو

آهنگ اج زده میشه و او به داخل رینگ میره و شروع به صحبت میكنه: اگر جف هاردی رو بخوام در دو كلمه توصیف كنم اینه 'Wasted Opportunities". جف كه همیشه بازنده هست هفته پیش نوع مسابقه بینما در اكستریم رولز رو معرفی كرد كه این مسابقه، مسابقه ایست كه من تو اون پیروز میشم. من در مسابقات لدر همیشه موفق بودم. تفاوتهای زیادی بین من و جف وجود داره و جف فقط بلده برای مردم وراجی كنه ولی من همیشه پیروز بودم. تفاوت زیادی بین مسابقه لدر و مسابقات دیگه وجود داره. ما قبلا رقابتهای تگ تیم و مانی این د بنگ لدر مچ داشتیم ولی این اولین لدر مچی هست كه تك به تك و بر سر كمربند در مقابل هم قرار می گیریم. جف یك بازنده همیشگی بوده و من برنده این رقابت میشم چونكه جف Wastes Opportunities هست ولی به من میگن Ultimate Opportunist. من اكستریم رولز رو با عنوان قهرمان سنگین وزن ترك خواهم كرد.

آهنگ كریس جریكو زده میشه اما اون وارد نمیشه و سپس شاهد پخش آهنگ ری مستریو هستیم. ری مانند همیشه با تماشاگران دست میده و ماسك دوم خودش رو به یكی از طرفداران خردسال خودش میده و در این لحظه یكی از تماشاگران سر ری رو محكم به دیواره ی جلوی تماشاگران میكوبه و به این سمت دیواره میاد و ماسك رو لز روی صورتش بر میداره و بله اون كریس جریكو هست. جریكو چند كیك میزنه و ری رو دوبار به حفاظ جلوی تماشاگران میكوبه و چند پانچ میزنه و سعی داره تا ماسك ری رو از روی صورتش برداره كه جف از سمت ورودی بدون اینكه آهنگش پخش بشه به سرعت به سمت اونها میاد و جریكو به داخل رینگ فرار میكنه. چند ریپلای از این صحنه می بینیم و ری رو به بیرون انتقال میدن و اعلام میشه كه این بازی به صورت هندیكپ مچ انجام خواهد شد. بازی بین جف و جریكو آغاز میشه و جریكو هاردی رو به سمت طنابها میفرسته تا در برگشت بهش دراپ كیك بزنه اما جف با استفاده از طنابها خودش رو نگه میداره و جریكو به زمین میخوره و جف با زدن لگ دراپ كاور میكنه اما موفق نیست. جف ، جریكو رو به گوشه رینگ میبره و گوردباستر درایور میزنه و اج رو میبینیم كه میخواد دخالت كنه و جف با زدن دراپ كبك اونو به روی اپرون میفرسته و حالا با دراپ كیك دیگه اج رو به بیرون از رینگ پرت میكنه. جریكو میخواد از پشت به جف حمله كنه كه جف اونو میزنه و بعد از داخل رینگ به روی اج میپره و هردوی اونها در بیرون از رینگ روی زمین میفتند. جف میخواد به رینگ بركرده كه جریكو بهش اسپرینگ بورد به همراه دراپ كیك میزنه و حواس داور رو پرت میكنه تا اج در بیرون از رینگ چند كیك به جف بزنه. جریكو میره و جف رو به رینگ برمیگردونه و با زدن نی دراپ كاور میكنه یك دو ... . جریكو با زدن بلی بك سوپلكس دوباره كاور میكنه و باز هم موفق نیست. اج تگ میشه و به رینگ میاد و به جف كیك میزنه. اج هدبات میزنه و با زانو روی دنده های جف فشار میاره. با اجرای كراس بادی كاور میكنه یك دو ... . چین لاك و آرم بار از اج و با جریكو تگ میشه. جریكو اسپرینگ بورد اسپلش میزنه و كاور میكنه یك دو ... . جف ، جریكو رو به سمت طنابها میفرسته و چند پانچ میزنه و در گوشه رینگ قصد داره دراپ كیك بزنه كه جریكو جاخالی میده و جف به گوشه رینگ برخورد میكنه و حالا جریكو میره تا لاین سالت رو بزنه كه جف زانوهای خودش رو سپر میكنه و جریكو با شكم به روی زانوی جف فرود میاد و چند غلت میخوره و به گوشه رینگ میفته و اج باهاش تگ میشه و در بدو ورود جف بهش كلوزلاین میزنه. دراپ از جف و با زدن بیسبال اسلاید كاور میكنه یك دو ... . اج به سمت جف حمله میكنه اما جف جاخالی میده و اونو محكم به جریكو میكوبه و جریكو به بیرون از رینگ میفته و جف با رول آپ اج رو كاور میكنه یك دو ... . جریكو از پشت به هاردی حمله میكنه و با اج تیم میشن و جف رو به گوشه رینگ میفرستن اما جف با زدن ویسپر هر دوی اونها رو نقش زمین میكنه. جف به جریكو توئیست آو فیت میزنه و وقتی برمیگرده اج بهش اسپیر میزنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: اج و كریس جریكو

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رویداد: سوپراستارز

تاریخ برگزاری: 4 ژوئن 2009

محل برگزاری: بیرمنگام، آلاباما - نشویل، تنسی

عكس های این هفته ی سوپراستارز (شامل 70 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4,68
    کد:

مایكل كول و جری لاور شو رو آغاز می كنند و اعلام می كنند مین ایونت امشب بین جف هاردی و آرتروث در برابر كریس جریكو و دالف زیگلر انجام خواهد شد.

مسابقه اول :: گلداست و هورنسواگل در برابر برایان كندریك و جیمی نوبل

مسابقه در دست تیم كندریك هست و كندریك میخواد تا به هورنسواگل سیلی بزنه اما هورنسواگل با كیك جوابشو میده و در این سمت گلداست قصد داره با هورنی تگ بشه و اونو تشویق میكنه و سرانجام هورنی و گلداست تگ میشن و گلداست به رینگ میره و به روی كندریك اسپلش میزنه و بعد سوپلكس و دوباره با هورنسواگل تگ میشه و هورنسواگل به بالای رینگ میره و به روی كندریك اسپلش میزنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: گلداست و هورنسواگل (3:40 دقیقه)

كامرشال.

جوش متیوز و مت استرایكر رو میبینیم و حالا كریستین هم به عنوان گزارشگر میهمان به اونها ملحق میشه.

مسابقه دوم: تامی دریمر در برابر دیوید هارت اسمیت(به همراه تایسن كید و ناتالیا)

در خلال گزارش، كریستین در مورد مسابقه ی تریپل ترد مچی كه در پیش رو داره صحبت میكنه كه در یك لحظه دریمر به سمت هارت داینستی شیرجه میره اما اونها جاخالی میدن و دریمر به میله آهنی گوشه رینگ برخورد میكنه و در برگشت لسمیت كلوزلاین میزنه. كامرشال.

به بازی برمیگردیم . در خلال گزارش مت استرایكر میگه كه سوئگر تو رو به تقلب محكوم كرده و كریستین میگه: برای چی؟ رینگ شبیه یك صفحه شطرنج میمونه و من با فكرم به راحتی سوئگر رو شكست دادم. شاید الان بعضیها طرفدار دریمر باشند و نیازی نیست به حرفای من گوش بدن. بازی رو دریمر در اختیار گرفته و حالا شارپ شوتر رو به روی اسمیت اجرا میكنه و كریستین میگه: این فن تگزاسی بود. ناتالیا میاد از كنار رینگ صندلی برمیداره كه كریستین جلوش رو می گیره و داور میره تا به هر دوی اونها تذكر بده و در حالی كه داور حواسش نیست تایسن كید یك كیك قوی به سر دریمر میزنه و اسمیت سریعا كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: دیوید هارت اسمیت(8:45 دقیقه)

بار دیگه مسابقه مین ایونت معرفی میشه.

كامرشال.

پروموی مسابقه اج و جف هاردی پخش میشه و جیم راس و تاد گریشام در مورد اون صحبت می كنند و سپس در مورد دیگر مسابقات هم صحبت می كنند و جی آر میگه: یك معجزه لازم هست كه رندی از داخل قفس جان سالم به در ببره.

مسابقه سوم :: جف هاردی و آرتروث در برابر كریس جریكو و دالف زیگلر

آهنگ كریس جریكو پخش میشه و در حالیكه او به داخل رینگ میره گزارشگران در مورد حمله جریكو به ری در اسمك دان هفته گذشته صحبت می كنند. جریكو شروع به صحبت میكنه: دبلیو دبلیو سوپراستارز دیگه َوئ من به حساب میاد چون من كاملترین سوپراستار هستم. من به عنوان بهترین سوپراستار سال انتخاب شدم اما فرصت بردن كمربند به من داده نشد و به تعریف از خودش ادامه میده و میگه من یك استعداد ناب هستم و دیدید كه هفته قبل چه طوری به ری حمله كردم. كامرشال.

آهنگ دالف زیگلر زده میشه و او به رینگ میاد و با جریكو دست میدن و سپس شاهد ورودی آرتروث هستیم. با نواخته شدن آهنگ جف هاردی تماشاگران به شدت اونو تشویق می كنند و در این حین جی آر میگه كه در اسمك دان این هفته برنامه كاتینگ اج رو خواهیم داشت. هاردی و زیگلر مسابقه رو آغاز می كنند و در ابتدا جف بازی رو در دست میگیره و قصد داره از گوشه رینگ به روی زیگلر بپره كه جریكو اونو میزنه و جف به روی میله گوشه رینگ میفته. زیگلر بازی رو در اختیار می گیره و سپس با جریكو تگ میشه. جریكو لاك میكنه و به روی بدن جف كار میكنه و حالا چند كیك میزنه و جف در یك لحظه با زدن ویسپر وایند جریكو رو به سمت دیگه پرت میكنه و با آرتروپ تگ میشه. در او.ن سمت زیگلر هم برای دخالت به رینگ میاد كه تروث به پشت سرش دراپ كیك میزنه. كامرشال.

جریكو رو میبینیم كه به روی بدن تروث لاك كرده و بهش میگه واتز آپ؟ تماشاگران تروث رو تشویق می كنند و تروث موفق میشه تا لاك رو بشكونه و به جریكو كیك میزنه وسپس به بالای طنابها میره و از ونجا به جریكو كلوزلاین میزنه... جف و زیگلر در اخل رینگ هستند كه جف در یك رفت و برگشت توئیست آو فیت میزنه و سپس به بالی رینگ میره و سوانتان بمب میزنه و كاور میكنه یك دو سه.

برنده مسابقه: جف هاردی و آرتروث (11:35 دقیقه)

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

* بازگشت كریس مسترز

كمپانی دبلیو دبلیو ای قرارداد جدیدی رو با كریس موردزكی كه همگان او رو با نام كریس مسترز می شناسند به امضا رسوند. مسترز هفته گذشته ملاقاتی یك ساعته با وینس مكمن در لس آنجلس داشت و دو طرف به مذاكره پرداختند. مسترز در 8 نوامبر 2007 به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین و مصرف مواد نیروزا از كمپانی كنار گذاشته شد. گویا كمپانی در این قرارداد چند بند رو اضافه كرده تا مصرف داروهای مسترز رو زیر نظر بگیره. تاریخ دقیق حضور مسترز در رینگ اعلام نشده اما بعضی سایتها اعلام كردند كه به زودی و در آینده ای نه چندان دور میتونیم مسترز رو بار دیگه در شوهای WWE ببینیم.

-------------------------------------------

* درگیری رندی اورتن با یك خبرنگار

در هفته گذشته و در جریان تور هاس شوء دبلیو دبلیو ای در مكزیك، خبرنگاران مصاحبه ای رو با رندی اورتن ترتیب دادند و این مصاحبه داشت به خوبی پیش می رفت كه یكی از خبرنگاران رندی رو به دلیل مصدومیتهای زیادی كه داشته یك آدم شكننده توصیف كرد و با شوخ طبعی چند جمله به زبان اسپانیای میگه و رندی از كوره در میره و عینك این خبرنگار رو از روی صورتش پرت میكنه و با لحنی تند میگه: گوش كن، فكر كردی چون اینجا كشور شماست و این برنامه متعلق به شماست هر اراجیفی میتونی بگی كه مثلا با مزه هستی؟ تو چشام نیگا كن و بگو. چرا صورتت قرمز شده؟ من مطمئنم ... من مطمئنم ... گفتم تو چشام نیگا كن و با صدای بلند فریاد میزنه: گفتم به من نگاه كن. حالا دوباره اون جمله رو تكرار كن. خوشحال میشم دوباره اون جمله رو بگی. یك بار دیگه به من بگو شكننده تا با سر برم تو صورتت و دندوناتو خرد كنم. به من گوش میدی؟ گزارشگر كمی از اونجا دور میشه و میگه اصلا آدم با ادبی نیست. رندی هم در جوابش میگه: جك هاتو ادامه بده پسر ... ادمه بده. بیرون به حسابت میرسم.

* مصاحبه براك لزنر در مورد سوپراستاران WWE

مجله ی ماكسیم در جدیدترین گزارش خود مصاحبه ای رو با براك لزنر سوپراستار سابق WWE و قهرمان حال حاضر یو اف سی ترتیب داده كه گوشه هایی از اون رو با هم میخونیم.

خبرنگار در مورد وضعیت سوپراستارهای كشتی كج در این بیزینس سوال میكنه و براك میگه: در این بیزینس شما شستشوی مغزی میشید. شما در طول سال باید 300 روز به مسافرت برید و مثل این میمونه كه افسار شما رو به دست گرفتند. بعضی از كسانی كه در این بیزینس هستند فكر میكنند كه این تنها گوشه ای از زندگی شونه اما باید بدونند كه اون بخش اعظمی از زندگیشون رو تشكیل میده. شما به نقش میكی رورك در فیلم د رسلر نگاه كنید كه اجازه نداشت جایی بره. در چنین شرایطی شما باید دو برابر افراد معمولی زندگی كنید. واقعا من خسته شده بودم كه بعد از كلی تمرین و مسابقه برای دو روز به خونه میومدم و تو این دو روز رو هم باید خودم رو برای هفته بعد آماده میكردم. در اونجا اجازه هیچ كاری نداشتی و كسی كه باهوش باشه از این بیزینس میره.

*
    اخبار كوتاه از دنیای كشتی حرفه ای

» كین برای توسعه و پیشرفت ورزش رسلینگ هفته آینده به هندوستان سفر میكنه و در برنامه های شبكه تلویزیونی تن اسپورت كه برنامه های WWE رو تحت پوشش قرار میده شركت خواهد كرد. او در برنامه سفری خود به شهرهای دهلی و بمبئی سفر خواهد كرد و چندین مصاحبه با رسانه های محلی خواهد داشت. یادآور میشم كه كین از تاریخ یك می و پس از مسابقه چهار نفره (كین، جریكو، جف هاردی و ری مستریو) دیگه در هیچ شویی حضور نداشت.

» طبق قراردادی كه كندی با دبلیو دبلیو ای داشته او نباید به مدت 90 روز پس از ترك كمپانی در جای دیگه ای كشتی بگیره و به همین دلیل اعلام شده كه تی ان ای منتظر هست تا او رو در ماه سپتامبر به خدمت بگیره.

» بیل گلدبرگ در قسمت Documentary هو ویدئوی The Rise & Fall of WCW به صحبت میپردازه.

» بیگ شو از كاراكتر فعلی خودش ناراضی هست و این موضوع رو صریحا در بك استیج راو هفته گذشته به مسئولان اعلام كرد.

» به تازگی وینس مكمن صحبتهایی رو با نویسندگان WWE انجام داده تا نقش سینا رو از فیس به هیل تغییر بدهند. در چند ماه اخیر صحبتهای زیادی در مورد این قضیه شده اما تا كنون نقش سینا تغییری نكرده.

» دبلیو دبلیو ای به دنبال استخدام گزارشگران جدیدی هست و این شرط رو برای اونها قرار داده كه باید حداقل بین 1 تا سه سال سابقه گزارشگری برنامه های ورزشی رو داشته باشند.

» قرارداد شیخ عبدالبشیر استار ایرانی الاصل تی ان ای در تابستان امسال به پایان میرسه و كمپانی تی ان ای در صدد هست تا قرارداد او رو تمدید كنه.

» بوكرتی، اسكات استینر و كوین نش سه عضو از گروه مین ایونت مافیا با شكست در برابر ساموا جو نمیونند كه در پی پی وی اسلمی ورساری حضور داشته باشند و كشتی بگیرند.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

10

م رسی آقا رضا
    در مسابقات اکستریم رولز
    جف تونست تو لدر مچ اج رو ببره کمر بند سنگین وزن رو برد که بعدش سی ام پانک از امتیاز مانی این د بانک استفاده کرد و هاردی رو پین کرد و کمربند رو گرفت
    باتیستا اورتون رو پین کرد و کمر بند wwe رو برد
    سینا با اس تی اف یو بیگ شو را سابمیت کرد و برد
    سانتینا مارلا باز میس رسلمانیا شد
    اس ام پانک هم اوماگا رو برد
    کمربند ای سی دبلیو هم به دریمر رسید

وقتی پانک به هاردی جی تی اس زد بغض کرده بودم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چقدر این تاپیک بی روح شده
    من خبر ها رو دنبال میکنم اما دیگه واقعا این WWE جذابیتی برام نداره!
    فقط بازی هایه باتیستا و تیکر رو نگاه میکنم و بازی هایی که توی Hell in a Cell هستند بقیشون اصلا ارزش نگاه کردن نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •