تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 320 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    مورینیو به دنبال چمپیونزلیگ
    از روز استراحتش استفاده کرد تا زسکا را در ماربیا ببیند
    و نا لالیگا را فراموش نمی کند
    "هفت امتیاز برای من زیاد نیست "
    MARCA
    هدف 129
    رئال مادرید ، این فصل 70 گل زده و می خواهد به رکورد تاریخ فوتبال اروپا که 128 گل توسط استون ویلا در سال 1993 بود برسد
    سفیدها با توشاک به رکورد 107 گل هم رسیده بودند
    مورینیو ، در ماربیا زسکا را دید زد.
    منبع:مرجع اخبار رئال

2. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لو: مورینیو باید تا سال 2014 دررئال بماند تا قراردادمن به اتمام برسد

سایت گل- یواخیم لو،سرمربی تیم ملی آلمان از انتشار اخباری مبنی بر احتمال حضور او برروی نیمکت مربیگری رئال مادرید خبر دارد ولی این مربی آلمانی ترجیح داده تا با استفاده از لحنی طنزآلود پاسخگوی ابراز تمایل کهکشانی ها شود

سرمربی تیم ملی آلمان در مراسمی که در فدراسیون فوتبال آلمان برگزار می شد، در مورد احتمال جدایی ژوزه مورینیو از نیمکت مربیگری رئال در پایان فصل جاری با لحن طنزآلودی گفت:« مورینیو باید تا سال 2014 در رئال مادرید بماندتا قرارداد من با فدراسیون فوتبال آلمان به اتمام برسد.»

در آلمان، لو را به عنوان جانشین ایده آلی برای مورینیو می بینند و روزنامه مارکا هم در ماه دسامبر به این نکته اشاره کرده بود که این مربی المانی علاقه زیادی برای حضور روی نیمکت مربیگری کهکشانی ها دارد. چرا که سبک کاری لو: با ارائه بازی تهاجمی و متدهای مدرن کاملا به سبک کاری رئال می آید.لو مربی ای است که تجربه کارکردن در کشورهای مختلف را دارد. او در بوندس لیگا هدایت تیم های اشتوتگارت و کارلسروهه را در دست داشته. در لیگ اتریش تیمهای تیرول اینسبروک و آستریا د وین را هدایت کرده و در لیگ ترکیه هم روی نیمکت مربیگری فنرباغچه و آداناسپور نشسته.

او در ادامه گفت:« ولی اگر جدی بخواهم دراین مورد صحبت کنم. باید بگویم که این یک گمانه زنی است؛ همین و بس. من مربی تیم ملی آلمان هستم و شغلهای زیادی دردنیا نیست که بهتر از این باشد من وقتم را به فکر کردن به این موضوعات تلف نمی کنم. مطمئنم که در حال حاضر مورینیو بهترین مربی برای رئال در شرایط کنونی است.»

لو از سال 2006هدایت تیم ملی آلمان را در دست دارد و در رقابتهای یورو2008 با این تیم به مقام نایب قهرمانی رسید و درجام جهانی 2010 هم با ژرمنها سوم شد.

درطول تمام این مدت لو ثابت کرده که فلسفه کاری اش برپایه بازی تهاجمی است که انسجام خاصی به فوتبال آلمان داده.

این مربی باتجربه شخصیتی کاریسماتیک دارد و در جوانگرایی تیم ملی آلمان با استفاده از اوزیل و مولر نقش پررنگی داشت. این طور به نظر می رسد که مادریدی ها چشم از روی او برنداشته اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوستر: ترکیب مورینیو برای دیدار رفت ،نوعی وحشیگری بود

سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید در صحبتهایی به انتقاد از تاکتیک های مورینیو در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا پرداخت.

شوستر در گفت و گو با اوندا دپورتیوو مادرید با اشاره به ترکیب رئال در دیدار رفت دو تیم در جام حذفی درورزشگاه برنابئو گفت:« آن روز همه ما ،چه کسانی که بیشتر رئال را می شناختند وچه آنهایی که اطلاعات کمتری از این تیم داشتند، معتقد بودند که این ترکیب، به نحوی وحشیگری است. یک وحشیگری، بی رحمی یا هرچیزی که می خواهید بدون بی احترامی به کسی، اسمش را بگذارید.»

شوستر ادامه داد:« با اطلاع یافتن از ترکیب تیم رئال دراین بازی گفتم:"این فوق العاده است." کسی نمی دانست که در آنجا چه خواهد گذشت. من برایم جالب بود و دوست داشتم بدانم که مربی می خواهد از این تیم چه بازی ای بگیرد. یک بازیکنی که مدتها بود بازی نکرده بود؛ په په را می گویم: در مرکز زمین... این اتفاق عجیبی بود و زمان حذف کردن بارسا از راه رسیده بود. واقعا حیف شد. چون در بازی برگشت، تیمی را دیدی که می توانست در مصاف های تک به تک هم موفق باشد. اگر موقعیت هایی را از دست می دهی، نباید به داور غر بزنی.»

البته مربی آلمانی قهرمانی لالیگا را از آن کهکشانی ها می داند:« جام سفید است و به نظر من بارسلونا هنوز تلاشش را می کند. مادرید به خوبی در بازیهایی که مقابل بارسا نبود، به پیروزی رسید؛ هرچند که بارسایی ها اخیرا به واکنش نشان دادن پرداخته اند و این عجیب است.باید درنظر داشت که ریتم فوتبال بارسا ریتم خوبی است و آنها کیفیت لازم برای بازگشت به جریان بازی ها را دارنند.البته من گفته بودم که می توان بدون شکست دادن بارسا هم قهرمان شد.»

پاسخ سخنگوی مورینیوبه شوستر: وحشیگری این است که به ترکیه بروی و افراد را فریب دهی

سایت گل- الادیو پارامس، سخنگوی ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید با استفاده از صفحه توئیتر، پاسخ اظهارنظر برند شوستر را داده است

شوستر در صحبتاهیی اعلام کرده که ترکیب تیمی که مورینیو در دیدار رفت ال کلاسیکو در جام حذفی روانه میدان کرد، نشانه وحشیگری بود.

اکنون الادیو در پاسخ به اظهار نظرشوستر گفته:«وحشیگری این است که بگویی که برد در نوکمپ کار غیرممکنی است. با این صحبت همه چیز گفته شده و نشان می دهد که چرا هیچ تیمی او را (به عنوان مربی تیمش) نمی خواهد. شاید به همین خاطر است که او اینقدر درمورد مورینیو صحبت می کند.باید ببینیم که آیا تیم پرت و گمنامی او را به مربیگری می گیرد یا نه.»

البته صحبتهای جنجالی سخنگوی مورینیو به همین جا ختم نشد و او در ادامه گفت:« وحشیگری این است که به ترکیه بروی و افراد را فریب دهی، برسر جلسات تمرین نروی، دیر به ورزشگاه برسی، مقابل تمام تیمها ببازی و زمانی که از تیم خداحافظی می کنی، آن تیم را از خوشبختی دور کرده باشی..ولی مورینیو تا زمانی که به استراحت می پردازد، مربی تیم است و نه مثل او (شوستر).»

الادیو ادامه داد:« وحشیگری انتقاد رسانه ای از یک همکار حرفه ای است. همکار؟؟ خب، اگر قبول کنیم که شوستر هم یک مربی است. می بایست از او شکایت می شد و این پول صرف احداث درمانگاهی برای کمک به بیماران روانی می شد.»

البته او دربخش پایانی صحبتهایش توضیحاتی را هم ارائه کرد:« الان ، من به عنوان سخنگوی مورینیو صحبت نمی کنم. من یک انسان آزاد هستم و حق دارم که نظراتم را ابراز کنم.»

4. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

لو: مورینیو باید تا سال 2014 دررئال بماند تا قراردادمن به اتمام برسد
    به نظر من هم جزو کاندیدای خوبه ... اگه همچین حرفی هم زده باشه من هم ازش خوشم اومد ...راستی سیگار هم می کشه‌ ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظر من هم جزو کاندیدای خوبه ... اگه همچین حرفی هم زده باشه من هم ازش خوشم اومد ...راستی سیگار هم می کشه‌ ؟
    گیر داری ها ولش کن حالا مگه اومده خواستگاری؟
    حالا که خوزه سر جاشه و هیچ قصد رفتن نداره (همه چی آرومه... از چشاش معلومه..)
    مورینیو تا به اهدافش نرسه جایی نمیره
    ..................................ـــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ...............................
    گرانرو ، هماهنگ تر از خدیرا یا لاس با اوزیل و کاکا

برای بررسی عملکرد زوج های ژابی آلونسو دو راه وجود دارد : یا بررسی آماری ، یا نگاهی به فعالیت هایشان . گرانرو مستقیما در گلهای کریستیانو و اوزیل در بازی با ساراگوسا تاثیر داشت . او به خوبی با اوزیل هماهنگی داشت ، 14 پاس از او گرفت و 20 بار به او پاس داد . به طور مثال در بازی با اتلتیکو که یک بازی آسان بود ، خدیرا هفت پاس به اوزیل داد و هفت پاس از او گرفت . یا برابر اسپانیول که کاکا و اوزیل جلوی لاس بودند ، بازیکن فرانسوی فقط هفت پاس به بازیکن آلمانی و شش پاس به بازیکن برزیلی داد .
    آمار همچنین نشان می دهد که گرانرو ، پاس اشتباه کمتری (هر 12.4 دقیقه یک گل ) نسبت به خدیرا (12.2) یا کوئنت رائو (12.8) داده است . همچنین آمار توپ ربایی هایش هم بهتر است : هر 16 دقیقه یکی در مقابل خدیرا (18) . یک واقعیت مهم دیگر هم این است که بیش از بقیه شوتهای به چارچوب می زند .

7. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مورینیو تا به اهدافش نرسه جایی نمیره
    لو صحبتش برای الان نیست بلکه برای بعد از رفتن خوزست!
    من خودم خیلی خوشم میاد ازش..آلمان بازی واقعا با کلاس و زیبایی رو با چند تا بازیکن خیلی جوون انجام میده که سبک بازیش هم شبیه رئال-ه که بازی سرعتی انجام میده...
    حتی خود لو چند وقت پیش گفته بود این شیوه سرعتی رئال رو ترجیح میده به بازی با حوصله و پاسهای زیاد بارسا...

اما به شخصه دوست دارم زیدان به زودی مربیمون بشه و برعکس سروش، فکر میکنم موفق بشه زیدان و از همون کشف واران این پیدا بود که فوتبال رو خیلی خوب میفهمه (منظورم از دید یه مربیه)

9. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کلا آرزو به دلم موند یه بار کل تیم آماده باشن ببینم
    حالا که دیماریا کم کم داره برمیگرده مارسلو و آلونسو مصدوم شدن
    ای خدا
    ...............................

پزشکان رئال مادرید اعلام کردند که مارسلو دچار کشیدگی عضلانی شده و ژابی آلونسو نیز با خستگی بیش از حد پاهایش روبرو شده اما اعلام نکرد که این دو بازی با ختافه می رسند یا نه . هر دو دیروز در سانتیاس لامورالخا تست دادند .
    مارسلو بازی شنبه گذشته با ساراگوسا را لنگ لنگان به اتمام رساند و ژابی نیز در نیمه دوم با لاس تعویض شد .

11. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لو صحبتش برای الان نیست بلکه برای بعد از رفتن خوزست!
    من خودم خیلی خوشم میاد ازش..آلمان بازی واقعا با کلاس و زیبایی رو با چند تا بازیکن خیلی جوون انجام میده که سبک بازیش هم شبیه رئال-ه که بازی سرعتی انجام میده...
    حتی خود لو چند وقت پیش گفته بود این شیوه سرعتی رئال رو ترجیح میده به بازی با حوصله و پاسهای زیاد بارسا...

اما به شخصه دوست دارم زیدان به زودی مربیمون بشه و برعکس سروش، فکر میکنم موفق بشه زیدان و از همون کشف واران این پیدا بود که فوتبال رو خیلی خوب میفهمه (منظورم از دید یه مربیه)
    1. لو مربی خوبی هست، اما سطح باشگاهی با ملی خیلی متفاوت هست. این چند وقته مربی های بزرگی دیده شدن که از سطح ملی به باشگاه یا برعکس رفتن و شکست خوردن. هرچند استثنا همیشه هست. ضمن اینکه، لو دوبار از اسپانیا شکست خورد. هرچند کیفیت بازیکنان تیم ملی اسپانیا که ترکیبی از بهترین های بارسلونا و رئال هست خیلی بالاتر و با تجربه تر از آلمان هست. اما باید سوال کرد آیا شکست آلمان به دلیل نداشتن مهره درست بوده، یا عدم استفاده درست از مهره ها.

2. درباره زیدان، زیدان قبلا گفته بود که علاقه ای به مربی شدن نداره و نهایتن میخواد مربی تیم های نونهالان بشه. تفاوت زیادی هست بین کسی که کشف استعداد میکنه و کسی که از استعدادهاش در زمین استفاده میکنه. اطلاع ندارم که زیدان کلاس مربی گری رفته باشه. به نظرم اصلا صلاحیت نشستن رو نیمکت رئال رو نداره. اگه بیاد و شکست بخوره، تمام اون خاطرات خوب ما از اون خراب میشه.

13. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مورینیو: برخی مطبوعات نان به نرخ روز می‌خورند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید با بیان این نکته که شاگردانش در مسیر قهرمانی لالیگا باید مراقب بارسا باشند، نسبت به اخبار برخی رسانه‌ها واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری فارس، خوزه مورینیو که شنبه شب تیمش در هفته بیست و یکم لالیگا توانست با غلبه بر ساراگوسا فاصله امتیازاتش را در صدر جدول با بارسا نزدیکـترین رقیب تیم خود به ۷ امتیاز افزایش دهد، در گفت‌وگویی با لوزا اظهار داشت: آیا 7 امتیاز اختلاف زیادی است؟ شاید مطبوعات این‌طور فکر کنند، اما من چنین نظری ندارم. او ادامه داد:‌ آن دسته از رسانه‌ها که می‌نویسند که رئال با این برتری امتیازی اکنون قهرمان است و بارسلونا نمی‌تواند این فاصله را جبران کند، همان‌‌هایی هستند که پیش از این می‌‌خواستند در تیم تفرقه ایجاد کنند. مربی دو سال گذشته کهکشانی‌ها افزود: مطمئنم همین رسانه‌ها چندی دیگر شروع به انتشار مقاله‌هایی می‌کنند دال بر این که رئال در بحران است و ما امتیاز از دست خواهیم داد. این نشریات نان به نرخ روز خور هستند که مقابل حرف‌هایشان ساکت خواهم ماند و در مورد مطالبشان چه خوب یا بد باشد، واکنش نشان نخواهم داشت.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:46.

15. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

1. لو مربی خوبی هست، اما سطح باشگاهی با ملی خیلی متفاوت هست. این چند وقته مربی های بزرگی دیده شدن که از سطح ملی به باشگاه یا برعکس رفتن و شکست خوردن. هرچند استثنا همیشه هست. ضمن اینکه، لو دوبار از اسپانیا شکست خورد. هرچند کیفیت بازیکنان تیم ملی اسپانیا که ترکیبی از بهترین های بارسلونا و رئال هست خیلی بالاتر و با تجربه تر از آلمان هست. اما باید سوال کرد آیا شکست آلمان به دلیل نداشتن مهره درست بوده، یا عدم استفاده درست از مهره ها.
    حالا همین یورو رو ببین که داره میاد..
    همینجا اگه لو با همین تیم جوونش، جز بهترین ها نبود! (به نظر خودم قهرمانه!)
    درسته فرق هست بین ملی و باشگاهی اما موضوع اینه که معمولا ملی سختر هست تا باشگاهی!
    یعنی وقتی لو ملی رو خوب میبره، باشگاهی رو هم احتمالا موفق میشه!
    ضمن اینکه به این توجه کنید که تیم آلمانی که همیشه با نظم بازی میکرد، از زمان اومدن لو، داره خیلی خلاقانه تر بازی میکنه که این نشون میده لو میتونه به کل روش کاری یه تیم رو عوض کنه که این خصوصیت رو فقط بزرگایی مثل مورینیو دارن!
    کسایی که توانایی کار ذهنی دارن و کارشون رو هم بلدن در نتیجه به خواستشون میرسن!
    2. درباره زیدان، زیدان قبلا گفته بود که علاقه ای به مربی شدن نداره و نهایتن میخواد مربی تیم های نونهالان بشه. تفاوت زیادی هست بین کسی که کشف استعداد میکنه و کسی که از استعدادهاش در زمین استفاده میکنه. اطلاع ندارم که زیدان کلاس مربی گری رفته باشه. به نظرم اصلا صلاحیت نشستن رو نیمکت رئال رو نداره. اگه بیاد و شکست بخوره، تمام اون خاطرات خوب ما از اون خراب میشه.
    اینکه زیدان چی گفته، خیلی نمیشه روس حساب کرد چون کسی نمیدونه آینده چی میشه!
    اینکه کشف کردن و مربیگری فرق داره هم شکی نیست! اما بحث این نیست! بحث اینه که زیزو با این کشفش، یه جورایی نشون داد که مثل ونگر-ه! یعنی کسیکه کشفیاتش از روی اطلاعات فوتبالی هست و مربیگری (عمرا اگه منظورم رو رسوندم! فقط امیدوارم با اوردن اسم ونگر، متوجه حرفم شده باشی)
    اما در مورد شاید بد بودن دوران مربیگری زیزو...من این رو اصلا قبول ندارم! مثلا رائول رو ببین..از تیممون رفت اما کماکان اسطوره باشگاست و ازش صحبت میکنن هوادارا..زیزو هم همینه..اینکه بیاد مربی تیم بشه و نتونه تیم رو خوب هدایت کنه، حتی یخورده از محبوبیتش کم نمیکنه بدون شک!
    اما از اونور قضیه نگاه کن که بتونه موفق باشه زیزو...!
    ضمن اینکه ببین استادش کی میتونه باشه؟! خوزه!

17. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه زیدان چی گفته، خیلی نمیشه روس حساب کرد چون کسی نمیدونه آینده چی میشه!
    اینکه کشف کردن و مربیگری فرق داره هم شکی نیست! اما بحث این نیست! بحث اینه که زیزو با این کشفش، یه جورایی نشون داد که مثل ونگر-ه! یعنی کسیکه کشفیاتش از روی اطلاعات فوتبالی هست و مربیگری (عمرا اگه منظورم رو رسوندم! فقط امیدوارم با اوردن اسم ونگر، متوجه حرفم شده باشی)
    اما در مورد شاید بد بودن دوران مربیگری زیزو...من این رو اصلا قبول ندارم! مثلا رائول رو ببین..از تیممون رفت اما کماکان اسطوره باشگاست و ازش صحبت میکنن هوادارا..زیزو هم همینه..اینکه بیاد مربی تیم بشه و نتونه تیم رو خوب هدایت کنه، حتی یخورده از محبوبیتش کم نمیکنه بدون شک!
    اما از اونور قضیه نگاه کن که بتونه موفق باشه زیزو...!
    ضمن اینکه ببین استادش کی میتونه باشه؟! خوزه!
    ببین اخوی !

جدای از علاقه ی قلبی من به لوو

به نظرم اولا این مقایسه اشتباهه ، ونگر 16 ساله در آرسناله و هرسال پدیده های مختلف رو معرفی میکنه ، ولی زیزو فقط یه واران رو نقش داشته که اونم خیلی بهش بازی نمیرسه ،
    +
    اگر قراره مثل ونگر باشه و n سال بی جام بمونیم ، بهتره براش(ت) از همینجا آرزوی موفقیت کنیم و به خدای بزرگ بسپاریمش (ت) : دی

به نظرم بازم مقایسه دومی هم اشتباهه ، رائول که به بارسا نرفته که بگیم با انتقالش خیانت کرده و ... دیگه اسطوره نباشه ، و جالب اینکه به تیمهای لالیگایی هم نرفته /

ندیدی چه به سر لئوناردو ی میلان اومد ؟ تازه رئال با این هوادارایی که تیمشون با 5 اختلاف صدره ، مربی و آقای گل رو هو !!! میکنند ، براشون هم فرقی نداره زیدان یا مورینیو یا عمو سیبیلو !

مارکا هم که خودش از 100 تا دشمن بدتره !
    +
    چه اصراری داری رو زیدان حالا ؟ بگو گوتی ، ایرو ، کارلوس ، سالگادو(یادش به خیر!) : دی

"البته مواضع من به شخص کسری نزدیک تر است"
    Last edited by Ezel; 31-01-2012 at 22:06.

19. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •