داداش کدوم آپدیت؟ منظورت همون Patch 1.1.3 رو میگی؟ وقتی میرم از فایروال غیرفعالش کنم کلا فایروالم اررور میده! میشه کامل توضیح بدی؟
داداش کدوم آپدیت؟ منظورت همون Patch 1.1.3 رو میگی؟ وقتی میرم از فایروال غیرفعالش کنم کلا فایروالم اررور میده! میشه کامل توضیح بدی؟
من امروز صبح با کلی ذوق و شوق ویندوز 8 نصبیدم به امید اینکه تو اجرای بازی فریم بهتری بگیرم ولی در کمال ناباوری و ناداوری دیدم هیچ فرقی نکرد دیگه فهمیدم مشکل از سیستم بید .
یکی بگه کارت گرافیک چی بگیرم واسه اجرای بازیا خوب باشه ؟ تو مایه های 100 تا 170 کارت گرافیکم الان gigabyte nvidia gforce 220 gt هست 1gb .
والا ماله من Geeforce 520 هستش و کاملا هم راضیم اما چون بازی رم 2گیگ میخوادو ماله من 1 هستش یکم نمیتونم بزارمش تو Ultra اما من گرافیکو تو اون مایه ها خریدم البته نمیدونم الان چنده...
اگه میخوای بگیری geforce 9500gt بگیر
رو دستش گرافیک ندیدم
لامصب هر چی نصب میکنی روون و راحت اجرا میکنه![]()
به نظر من zotac gefoc gt440 بگیر گرافیک 2 با سرعت بالا من که هرچی میریزم میاره بالا
![]()
geforce 9500gt ?!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این بودجه هم الان شاید بتونن کارت خودشون یا نهایتا یک کارتی بخرن که 20 درصد از کارت الانشون قویتر باشه
بیتش هم مهم نیست برید بنچمارک کارتی رو که میخوایید بخرید ببینید یا به بخش خرید همین فروم برید
Last edited by Meysam Raz; 26-10-2012 at 16:30.
آقا حامد به نظرمن هرچی بگیری گرفتی فقط دقت داشته باش که بیتش( bit) از 128 بالا باشه نظر شخصی من geforce gt 450 bit 256 من همین گرافیک وداشتم یه چیزی که لنگه نداره
الان گرفتن کارت گرافیک توصیه نمیشه !
حالا شما اینجا یه سر بزنید تا تخصصی تر بحث شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارت گرافیک اصن برا گیم نی! معماریش برای Media هسش نه گیم ،متاسفانه الان این کارت رو فروشنده ها میندازن ب آدم و با 2گیگ بودن گول میزنن !Geeforce 520
از رده خارج شده و اصن توصیه نمیشه !اگه میخوای بگیری geforce 9500gt بگیر
Last edited by mjorh; 26-10-2012 at 16:32.
داخل تظیمات بازی توی انتخاب نوع تعویض دنده یه حالته به اسم H-Shifter اگه میشه یکی بگه این توی این حالت چطور باید دنده رو تعویض کنی؟
Last edited by kiar; 26-10-2012 at 22:09.
اقایون اینجا تاپیک یورو تراکـــــــه یا مشاوره خریـــــــد کارت گرافیــــــک !!!
مــــــــا که آخر نفهمیــدیم چجوری باید اکـــتـــیـــــوش کنیــــــــــم !
اگـــــــــر شمـا میدونیـــــــــد مـــــــــا رو هم یاری کنــــــــــید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)