تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 645 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت farzadmetabox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایی که نامردی نباشه

9

سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض سلام دوستان

سلام...
    ببخشید یه سوال در مورد اینکه ایا اپ تاب dell مدل c640 وایرلس داره یا وصل میشه..به چه نحو...اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن ممنون میشم....
    ممنونم..

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایی که نامردی نباشه

پيش فرض

سلام یه vaio cs230j دارم وقتی پارتیشن بندیش میکردم درایو d رو که میساختم حواسم نبود primary ساختم الته با paragon از ویستا...... مشکلی نبود xp هم نصب کردم از xp باز یه پارتیشن دیگه که e بشه نصب کردم البته این بار logical بعد اومدم ادامه بدم paragon ایراد گرفت منم رفتم درایو e رو delete کردم رستارت که شد............حالا نه xp نه vista هیچ کدوم بوت نمیشه یعنی وقتی میخواد بیاد بالا تو logo گیر میکنه جفتشون...... میرم واسه repair vista بازم همون جوری گیر میکنه خواستم recovery برگردونم یازم همون جا گیر میکنه با بوت xp هم نمیاد os portable استفاده کردم بازم نمیاد........................در مجموع سیستمم boot نمیشه چه کار کنم؟

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه بار من یه همچین مشکلی داشتم فقط با تفاوت اینکه موقع ظاهر شدن لوگو یه دفعه ریست می شد.
    بعد فهمیدم مشکل از تنظیمات بایوسه که حالت هارد از ata به ahci برگشته.برگردوندمش به حالت ata درست شد!!!!
    شما هم یه چکی بزن شاید درست شد

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام...
    ببخشید یه سوال در مورد اینکه ایا اپ تاب dell مدل c640 وایرلس داره یا وصل میشه..به چه نحو...اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن ممنون میشم....
    ممنونم..
    یه نگاه بنداز به همون چراغهای روشن و هارد .....
    اگه چراغی زیرش نوشته بود wi-fi که داری!
    اگه نداشتم برو بخر.
    یه دستگاه کوچولوهه شبیه بلوتوث که به یو اس بی وصل می شه
    ولی مثل اینکه نداره باید یه دونه بخری

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایی که نامردی نباشه

پيش فرض

یه بار من یه همچین مشکلی داشتم فقط با تفاوت اینکه موقع ظاهر شدن لوگو یه دفعه ریست می شد.
    بعد فهمیدم مشکل از تنظیمات بایوسه که حالت هارد از ata به ahci برگشته.برگردوندمش به حالت ata درست شد!!!!
    شما هم یه چکی بزن شاید درست شد
    نه بابا بایوس این عتیقه (VGN-cs230) اصلا همچین چیزی نداره شما میتونید بگین چه جوری میتونم FixMBR کنم دستوراتشو بلد نیستم

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    لپتاپ dell inspiron 6400 میکروفون داخلی داره؟
    نمیتونم هیچ صدایی رو ضبط کنم... از صبح دارم سرچ میکنم یه جا نوشته میکروفون داره یه جا نوشته نداره! گیج شدم...
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    وقتی لپ تاپ رو به برق وصل میکنم، باتریش شارژ نمیشه.البته با برق کار میکنه.ولی باتریه شارژ نمیشه.
    مدل لپ تاپم اینهell inspiron 1520.
    مشکل چیه؟
    مرسی

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

سلام
    وقتی لپ تاپ رو به برق وصل میکنم، باتریش شارژ نمیشه.البته با برق کار میکنه.ولی باتریه شارژ نمیشه.
    مدل لپ تاپم اینه:dell inspiron 1520.
    مشکل چیه؟
    مرسی
    باتری رو در بیار دوباره بزن ....
    مطمئن شو شارژکامل نباشه ....
    مطمئن شو قسمت های فلزی جرم نگرفته ....
    مطمئن شو درست جا میزنی ....
    اگه میتونی رو یه لب تاپ دیگه امتحانش کن ....
    اگه جواب نداد ببر نمایندگی

10. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باتری رو در بیار دوباره بزن ....
    مطمئن شو شارژکامل نباشه ....
    مطمئن شو قسمت های فلزی جرم نگرفته ....
    مطمئن شو درست جا میزنی ....
    اگه میتونی رو یه لب تاپ دیگه امتحانش کن ....
    اگه جواب نداد ببر نمایندگی
    همه این کارها رو کردم.ولی نشد.قبلا هم یه مشکل مشابه این رو داشتم.ولی با در آوردن و جا زدن باتری حل شد.رو یه لب تاپ دیگه شارژر رو امتحان کنم؟!گفتم که جریان برق (ac) وارد سیستم میشه!نمایندگی هم فعلا نمیتونم ببرم

راه دیگه ای نیست؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •