تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 303 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال ندارد و برای فارسی کردن هم می توانیداز روش فارسی کردن مطلب زیر استفاده کنید
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت دانلود فریمورتان
    با تشکر..
    میخواستم بپرسم این نرم افزار فریمور ، چه قابلیتی به تلویزیون اضافه میکنه....آیا تاثیری در کیفیت تصویر یا کارایی تلویزیون داره؟؟
    استفاده ازش هیچ مشکلی نداره؟؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من تلویزیونم 8880 46 هست 3-4 ماهی هست خریدم اما جدیدا وسط کار یهو ریستارت میشه و ممکنه 5 دقیقه بعد بازم این اتفاق تکرار بشه
    ممکنه از طریق آپدیت درست بشه یا مشکل سخت افزاریه؟
    لینکی برای آپدیت از طریق PC هست چون با خود تلویزیون ب شدت کند دانلود میشه و وقت زیادی باید tv باید روشن بمونه!!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من تلویزیونم 8880 46 هست 3-4 ماهی هست خریدم اما جدیدا وسط کار یهو ریستارت میشه و ممکنه 5 دقیقه بعد بازم این اتفاق تکرار بشه
    ممکنه از طریق آپدیت درست بشه یا مشکل سخت افزاریه؟
    لینکی برای آپدیت از طریق PC هست چون با خود تلویزیون ب شدت کند دانلود میشه و وقت زیادی باید tv باید روشن بمونه!!!
    دوست عزیز
    نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es8880 و نام گذاری اصلی es8000 است و می توانید از این سایت فریمورتان را دانلود کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان wifi من تو تلویزیون سری 7 غیرفعاله تنظیم شبکه رو هم که میزنم پیدا نمیکنه اینترنت بی سیمم رو !!؟؟؟ وب براوسر که کلا باز نمیشه ارور میده البته بعد دریافت اینترنت؟؟!! واسه دانلود برنامه هم یا کلا وقتی دانلود رو میزنم نشون نمیده برنامه دانلودی رو یا تا 50 -60 درصد دانلود میشه بعد میپره!! خواهشا منو راهنمایی کامل بفرمایید مرسی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان wifi من تو تلویزیون سری 7 غیرفعاله تنظیم شبکه رو هم که میزنم پیدا نمیکنه اینترنت بی سیمم رو !!؟؟؟ وب براوسر که کلا باز نمیشه ارور میده البته بعد دریافت اینترنت؟؟!! واسه دانلود برنامه هم یا کلا وقتی دانلود رو میزنم نشون نمیده برنامه دانلودی رو یا تا 50 -60 درصد دانلود میشه بعد میپره!! خواهشا منو راهنمایی کامل بفرمایید مرسی
    دوست عزیز
    اول ساعت و تاریخ تلویزیونتان را بطور صحیح واردکنید تا بتوانید از اینترنتان و کارهای مربوط به آن استفاده کنید و برای استفاده از WIFI باید منوی صفحه نمایش---->شبکه---->Wi-Fi Direct
    و سپس جستجو کنید اگر غیر فعال است باید از
    Samsung Wireless LAN adapter که یک دستگاه کوچک است استفاده کنید. و تلویزیون فقط برنامه های مخصوص خود یعنی فریمور و آپلکیشنهای سامسونگ را دانلود و ذخیره می کند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش قبلا غیر فعال نبود نیازی به این دستگاهی هم که گفتین نبود!!!!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش قبلا غیر فعال نبود نیازی به این دستگاهی هم که گفتین نبود!!!!؟

آقا من هم مشکل شما را دارم تا یک هفته پیش وای فا وصل بود اما امروز اینجوری شده
    تلویزیون من سامسونگ 6980 که نام گذاری خارجیشUA46ES6800W است وای فا داخلیش غیر فعال شده کار نمیکنه تا چند روز پیش بهش وصل میشدم

جستجو شبکه که میزنم هم هیچی پیدا نمیکه تنظیمات هم نمیاد مشکل از چیه
    بعضی وقتیی ها که زبان را از فارسی به انگلیس تغییر میدم چند ثانیه میاد دوباره مینویسه این عملکرد در دسترس نیست در ضمن آخرین آپدیت را هم ریختم باز حل نشد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا من هم مشکل شما را دارم تا یک هفته پیش وای فا وصل بود اما امروز اینجوری شده
    تلویزیون من سامسونگ 6980 که نام گذاری خارجیشUA46ES6800W است وای فا داخلیش غیر فعال شده کار نمیکنه تا چند روز پیش بهش وصل میشدم

جستجو شبکه که میزنم هم هیچی پیدا نمیکه تنظیمات هم نمیاد مشکل از چیه
    بعضی وقتیی ها که زبان را از فارسی به انگلیس تغییر میدم چند ثانیه میاد دوباره مینویسه این عملکرد در دسترس نیست در ضمن آخرین آپدیت را هم ریختم باز حل نشد
    دوست عزیز
    یکبار ریست کارخانه کنید اگر درست نشد ممکن است داخل منوی مخفی wifi تان off شده باشد در قسمت suboption و یا svc نگاه کنید ببینید که wifi تان اگر خاموش است روشنش کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    یکبار ریست کارخانه کنید اگر درست نشد ممکن است داخل منوی مخفی wifi تان off شده باشد در قسمت suboption و یا svc نگاه کنید ببینید که wifi تان اگر خاموش است روشنش کنید
    ریست کردم نشد داخل اون گزینه هم روشن بود
    مرسی از جوابتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ریست کردم نشد داخل اون گزینه هم روشن بود
    مرسی از جوابتون
    دوست عزیز
    در رابط با اینترنت تان مشگلی ندارید یعنی ببینید قبل از اینکه WIFI تان قطع شود کاری انجام ندادید که این مشگل برایتان بوجود آمده باشد چیزی را جای تغییر ندادید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •