با تشکر..
میخواستم بپرسم این نرم افزار فریمور ، چه قابلیتی به تلویزیون اضافه میکنه....آیا تاثیری در کیفیت تصویر یا کارایی تلویزیون داره؟؟
استفاده ازش هیچ مشکلی نداره؟؟
مرسی
با تشکر..
میخواستم بپرسم این نرم افزار فریمور ، چه قابلیتی به تلویزیون اضافه میکنه....آیا تاثیری در کیفیت تصویر یا کارایی تلویزیون داره؟؟
استفاده ازش هیچ مشکلی نداره؟؟
مرسی
سلام
دوستان من تلویزیونم 8880 46 هست 3-4 ماهی هست خریدم اما جدیدا وسط کار یهو ریستارت میشه و ممکنه 5 دقیقه بعد بازم این اتفاق تکرار بشه
ممکنه از طریق آپدیت درست بشه یا مشکل سخت افزاریه؟
لینکی برای آپدیت از طریق PC هست چون با خود تلویزیون ب شدت کند دانلود میشه و وقت زیادی باید tv باید روشن بمونه!!!
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es8880 و نام گذاری اصلی es8000 است و می توانید از این سایت فریمورتان را دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشین دوستان wifi من تو تلویزیون سری 7 غیرفعاله تنظیم شبکه رو هم که میزنم پیدا نمیکنه اینترنت بی سیمم رو !!؟؟؟ وب براوسر که کلا باز نمیشه ارور میده البته بعد دریافت اینترنت؟؟!! واسه دانلود برنامه هم یا کلا وقتی دانلود رو میزنم نشون نمیده برنامه دانلودی رو یا تا 50 -60 درصد دانلود میشه بعد میپره!! خواهشا منو راهنمایی کامل بفرمایید مرسی
دوست عزیز
اول ساعت و تاریخ تلویزیونتان را بطور صحیح واردکنید تا بتوانید از اینترنتان و کارهای مربوط به آن استفاده کنید و برای استفاده از WIFI باید منوی صفحه نمایش---->شبکه---->Wi-Fi Direct
و سپس جستجو کنید اگر غیر فعال است باید ازSamsung Wireless LAN adapter که یک دستگاه کوچک است استفاده کنید. و تلویزیون فقط برنامه های مخصوص خود یعنی فریمور و آپلکیشنهای سامسونگ را دانلود و ذخیره می کند
داداش قبلا غیر فعال نبود نیازی به این دستگاهی هم که گفتین نبود!!!!؟
![]()
آقا من هم مشکل شما را دارم تا یک هفته پیش وای فا وصل بود اما امروز اینجوری شده
تلویزیون من سامسونگ 6980 که نام گذاری خارجیشUA46ES6800W است وای فا داخلیش غیر فعال شده کار نمیکنه تا چند روز پیش بهش وصل میشدم
جستجو شبکه که میزنم هم هیچی پیدا نمیکه تنظیمات هم نمیاد مشکل از چیه
بعضی وقتیی ها که زبان را از فارسی به انگلیس تغییر میدم چند ثانیه میاد دوباره مینویسه این عملکرد در دسترس نیست در ضمن آخرین آپدیت را هم ریختم باز حل نشد
دوست عزیز
یکبار ریست کارخانه کنید اگر درست نشد ممکن است داخل منوی مخفی wifi تان off شده باشد در قسمت suboption و یا svc نگاه کنید ببینید که wifi تان اگر خاموش است روشنش کنید
ریست کردم نشد داخل اون گزینه هم روشن بود
مرسی از جوابتون
دوست عزیز
در رابط با اینترنت تان مشگلی ندارید یعنی ببینید قبل از اینکه WIFI تان قطع شود کاری انجام ندادید که این مشگل برایتان بوجود آمده باشد چیزی را جای تغییر ندادید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)