سللام من دیروز تازه این بازیو گرفتم نسخه های قبلیشم تا حالا بازی نکردم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که ابتدای بازی اون کرکترمون شپرد رو چجوری بسازم اصلا اون همه اپشن واسه چی هست چجوری تنظیم کنم که از بازی بیشترین لذتو ببرم و چیزیو از دست ندم؟
سللام من دیروز تازه این بازیو گرفتم نسخه های قبلیشم تا حالا بازی نکردم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که ابتدای بازی اون کرکترمون شپرد رو چجوری بسازم اصلا اون همه اپشن واسه چی هست چجوری تنظیم کنم که از بازی بیشترین لذتو ببرم و چیزیو از دست ندم؟
آ
قا کسی نیست کمک کنه من میخام از فردا اساسی دیگه بشینم پاش اگه نکته ایه که قبل از شروع بازی لازمه که ذکر کنید ممنون میشم
ابتدای بازی اون اپشن ها برای تعیین کلاس کاری هستش که کلاس های متعددی داره که توصیه میکنم کلاس سرباز رو انتخاب کنی.
باقیش هم شکل و شمایل شخصیت و جنسیتش هستش
این که چه فرقی میکنن اگه از بابت کلاس ها هستش...این ادرس رو مطالعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عکس های اپلودی هم پریده)
و این که جنسیتشون چه فرقی می کنه تاثیر داستانی نداره اما خب به بازی نقش افرینی هستش و این امکان درش مهمه.
من تايپينگ Mass Effect 2 رو پيدا نکردم گفتم اينجا بپرسم. براي اين نسخه دوم بازي dlc مربوط به اسلحه و لباس جديد اسمش چي هست مي خواهم دانلود کنم . ممنون
تاپیک مس افکت 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست تاپیک بازی ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در جواب : یه عالمه dlc هست واسه ی تفنگ و لباس که میتونن از اینجا با عضو شدن دانلود بشن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
از اینجا میتونی مهم هاش رو بگیری
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم بازی رو تا اونجا که میراندا میمیره رفتم بعد نتونستم تحمل کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددارم یک رو میگیرم که بازی کنم
نسخه یک هم تاثیر داره درسته؟
Last edited by farzan311; 29-08-2012 at 19:11.
تا جایی که میدونم آره مثلا تو مس 1 یه دوست داری به نام رکس که بصورت پیش فرض توی مس 3 مرده ولی تو میتونی تو 1 خودت قانعش میکنی و نمیکشیش![]()
و بالاخره پس از مدت ها Leviathan DLC رسید بریم دانلودش کنیم حال کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای خط تیره ها کلمه ی پی سی دانلود را به انگلیسی بگذارید (دp30downloa) (هر کاری میکنم چه با لینک چه بدون لینک خط تیره میشه به جای (د) هم d بگذارید )
حواستونم باشه ورژن بازیتون 1.3 باشه
Last edited by ashil1234; 30-08-2012 at 12:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)