سلام
من این طرح بانک ملت که بقیه کارت های عضو شتاب هم میتونه توی سایتشون عضو شه رو اجرا کردم یعنی کارت ملی دارم توی بانک داری اینترنتی بانک ملت جساب باز کردم ولی از کدوم قسمت میتونم کارهای اینترنتی انجام بدم تا امتیاز کسب کنم ؟ مثل پرداخت قبوض ؟
سلام
من این طرح بانک ملت که بقیه کارت های عضو شتاب هم میتونه توی سایتشون عضو شه رو اجرا کردم یعنی کارت ملی دارم توی بانک داری اینترنتی بانک ملت جساب باز کردم ولی از کدوم قسمت میتونم کارهای اینترنتی انجام بدم تا امتیاز کسب کنم ؟ مثل پرداخت قبوض ؟
به نظر من بانک ملت از لحاظ خدمات اینترنتی بهتره.
به موسسات اطمینان نمیشه کرد
اگر کارتت رو توی باشگاه ثبت کردی پرداخت قبوض اینجاست توی صفحه اول بانک ملت مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور معلومه کارتتون مشکل پیدا کرده و یا رمزتون سوخته
به بانک مراجعه کنید
اگه میشه دقیق بگید از کجا باید چنین مسیری رو
من الان یک قبض از طریق لینکی که شما دادی پرداخت کردم ولی امتیازی بهم داده نشد
از توی پروفایل خودم کدوم مسیر رو باید برم ؟
عکس زیر رو شما ببین راهنماییم کن
با سلام .
فرق موسسات مالی اعتباری با بانک ها دقیقا توی چی هست ؟
شما باید از قسمت اطلاعات بانکی کارت شتابتون رو ثبت کنید روی علامت سبز + کلیک کنید.
ضمنا آپدیت امتیازها چند روز طول میکشه و آنی معلوم نمیشه
مهمترین تفاوتشون تضمین بانک مرکزی برای دادن سپردها در صورت ورشکسته شدن بانکها هست ولی در صورتی که موسسات ورشکسته بشن بانک مرکزی هیچ تعهدی به پرداخت سپرده مشتریها نداره
سلام دوستان من یک سپرده بلند مدت 5 ساله دارم تو موسسه مالی مهر اقتصاد اما الان میخوام پول بردارم تقریبا 9 ماهه گذشته
آیا میتونم بردارم؟
سودش چطوری حساب میشه؟
لطفا بهم بگین ممنون
Last edited by mehrdad2006; 04-05-2013 at 00:53.
درصدی به عنوان جریمه مثلا نیم یا یک درصدو کم میکنن و بقیشو برمیگردونن بهتوون. البته بانکهای مختلف فرق میکنه . حضوری تشریف ببرید بهتر به جوابتون میرسید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)