راستی اگه رمز این بازیرو میخواین به این سایت بریدNitro Family for PC Cheats - Nitro Family Codes - Nitro Family Cheat Codes, FAQs, Walk-Throughs, Hints
راستی اگه رمز این بازیرو میخواین به این سایت بریدNitro Family for PC Cheats - Nitro Family Codes - Nitro Family Cheat Codes, FAQs, Walk-Throughs, Hints
با چه شبيه سازي كار مي كنه؟[/quote]
baraye raftan be shahr bayad darsade mazrae sad dar sad beshe taze age tamamiye morgho gavo goosfandat hamashoon daraye neshane tala bashan bazam ye darsadam be mazrae ezafe nemishe.oon baziro ham apload kardam valy nemidoonam khoob ya be nahveye dorost upload shode ya na chon man faghat file set upe in baziro baraye apload gozashtam choon baghiyeye faylash apload nemishodan khob oon ghazai ro ke goftam dorost kard kasi kaghaze panjomo kasi nemidoone chetor bayad gereft moshkele man faghat hamine
اسمش nitro familiye بازی خوبیه با اینکه گرافیکش کمه اما تو بازی حس نمیشه رمزاشم گفتم
سلام من که نفهمیدم چند تا کاغذ پرینت شده توی این بازی است.یکی میگه پنجتا یکی میگه شیشتا تو کتابم که نوشته7 تا ولی اگه تو بازی start بزنیم میبینیم که فقط به اندازه ی 6 تا جاست یا شایدم 5 تا اقای e-h entertainment من اون نرم افزارو که گفته بودی پیدا نکردم
باشه فارسی مینویسم ولی اگه انگلیسیت خوب باشه راحت وتند می تونی بخونی چی نوشتم راستی بازیرو دانلود کردی؟
اینجاست :
راستی اسمم رو توی پستت اشتباه نوشتی حتما پستت رو ویرایش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام شما ترينر بازي مزرعه دار 1 رو براي pc دارين ؟ اگه داشته باشين براي دانلود بزارين ممنون مي شم....
اصلا اين بازي براي PC نيومده
راستي هنوز وقت نكردم اون بازي رو دانلود كنم!![]()
عزيزم بازي مزرعه دار 1 دو ماه كه به بازار اومده من دارم اون رو بازي ميكنم ...![]()
لینک دانلود بک تو نیچر لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)