ممنونم از راهنماييت اره منم فكر ميكنم از اينترنتم باشه آخه ديشب اينترنتم قطع شده بود از شب تا صبح 1 درصد فقط كم كرده بود ممنمنم از راهنماييت
ممنونم از راهنماييت اره منم فكر ميكنم از اينترنتم باشه آخه ديشب اينترنتم قطع شده بود از شب تا صبح 1 درصد فقط كم كرده بود ممنمنم از راهنماييت
مورد اول گمونم مربوط به proximity sensor باشه و نه هنگ کردن
برای اینکه بتونید با کلید بک تماس رو قطع کنیدبه بخش زیر برید و تیکش ر وبزنید تا فعال بشه
setting>cyanogenmodsetting.>froyobread setting>back button ends call
مورد دوم
تایم اسکیپ به صورت دیفالت فقط روی رام زسمی وجود داره اما توی xda من تاپیکی در این مورد دیده بودم قبلا اما الان پیداش نکردم
کلا برنامه های جاوا رو میشه روی اندروید نصب کرد و 3 روش گمونم وجود داره که بگیر نگیر دارن و ممکنه روی بعضی برنامه ها جواب ندن (که البته شخصا تا حالا به این مورد نیاز پیدا نکردم و آشناییی کامل ندارم و باید منتظر کمک دوستان دیگه باشید).
کسی نبود جواب ما رو بده ؟![]()
برای نمایش زیرنویس فارسی در moboplayer باید چیکار کرد؟
زیرنویس رو با همون اسم فیلم و فرمت srt میریزی همون جایی که فیلم رو ریختی , خودش میاره زیرنویس رو
اگه دیدی زیرنویس رو اجق وجق نشون میده برو تو Setting برنامه , Character set رو بزار روی UTF-8
اگه دیدی بازم درست نشون نمیده یعنی فایل زیرنویست UTF-8 نیست. فایل زیرنویس رو از تو کامپیوتر با نت پد باز کن و دوباره سیو کن. منتها موقع سیو کردن Encoding رو روی UTF-8 بزار
سلام
من در حال حاضر از راک پلیر استفاده میکنم برای همین درست یادم نیست
اما گمونم همین که فایل زیر نویس رو توی پوشه ی فیلمه بریزی کفایت کنه(همه جور فرمت زیر نویس رو هم پشتیبانی نمی کرد)
اگه این طوری جواب نگرفتی توی تنظیماتش بگرد ببین جاییی برای این چیزا داره یانه ؟
یافتم!
کرکتر ست باید روی windows-1256 قرار بگیره تا کرکترهای فارسی نمایش داده بشه!
سلام. من تا 5 روز دیگه این گوشی رو میگیرم . چند تا سوال از استادان داشتم:
1- قیمتش چنده ؟
2. ورژن آندرویدش چنده و چطوری میشه اونو آپدیت کرد ؟ و چقدر طول میکشه ؟
3. جی پی اسش تو ایران کار میکنه ؟ تو ترکیه چطور ؟
4. چه طوری جی پی اسش فعال میشه ؟
5. چند ساعت میشه باش تو اینترنت گشت زد ؟(باطری)
6. رام چیه ؟
سلام
1- حدود 190 تا 210
2- ورژن رسمی سونی 2.1 - غیر رسمی مناسب 2.2 که خودت باید آپدیت کنی روشش توی همین تاپیک هست. 2.3 نون زنجبیلی هم داره که توش دوربین و رادیو کار نمیکنه
3- چی پی اسش همه جای کره زمین کار میکنه!
4- باید نقشه هایی که لازم داری دانلود کنی
5- فکر میکنم 20 ساعت مداوم جوابگو باشه!
6- سیستم عامل اندرویدی که روی گوشیت هست یا خودت روش نصب میکنی میشه رام
من این گوشیو دارم و راضی هستم اما اگر پشتیبانی نرم افزاری کمپانی (منظورم آپدیت رسمی اندروید) برات مهمه پیشنهاد میکنم 250 تا بدی و سام جیو برداری...
موفق باشی
سلام
این رام floyo 1.0 از فارسی هم پشتیبانی میکنه ؟ اگه نه چجوری میشه فارسیش کرد ؟
در ضمن میشه بدون factory rest کاستوم رام نصب کنیم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)