چه زود وارد بازار ايران شد !! عجيبه !
چه زود وارد بازار ايران شد !! عجيبه !
زیاد هم عجیب نیست
واقعا این قیمت هست؟
من رشت هستم اما هرچی طرفای لاکانی و بیستون رو گشتم این گوشی نبود از فروشنده پرسیدم اصلا نمیدونست چی هشت
یکی گفت از علاءالدین خریده وسرش کلاه گذاشتن من اگه بیام تهران بخرم کدوم مغازه برم که اصلشو بهم بفروشه؟
یکی جعبه شو گذاشته بود که سبز رنگ بود ولی تو این تاپیک دیدم که گفتین قرمز باید باشه!![]()
خیلی خوشگله ولی فرق زیادی از لحاظ ظاهر با arc نداره نه؟
بجز تعدد رنگ که منم میگم مشکی ولی میخواستم نقره ای بخرم حالا باید از نزدیک ببینم دیگه![]()
لطفن یه بررسی برای arc و arc s بذارید 2آتون می کنم![]()
آخه همين چند وقت پيش بود كه معرفي شد . گفتم لابد تا زمستون وارد ايران مي شه ( چون ايران كمي از لحاظ تكنولوژي عقب هست ! )
ولي 100 تومن واسه 0/4 سي پي يو بيشتر خيلي زياده !!
از دوستان كسي هست كه رفته باشه جنگي گرفته باشه ؟؟![]()
دوستان ميشه يه قيمت كف بازار بدين فول پك؟
ممنون
معمولا این چنین گوشیهایی زود میاند
و زود هم افت قیمت میکنند
مثلا گالاکسی اس پلاس که الان از گالاکسی اس هم ارزونتره یعنی 500 تومنه
آرک اس هم فوری هم قیمت آرک میشه
البته کمی (مثلا 30) هم گرونتر باشه عادیه
من عاشق سفیدش شدموگرنه با آرک که فرقی نداره !
دووم کرنل تا 1.9 اورکلاک میشه ! ولی من که دست نزدمهمینجوری فعلاً راضیم
امروز حدود 5 گیگ اطلاعات از گوشی ریختم روو فلشبزودی علاوه بر مقایسه دوربینها یه چندتا فیلم هم از وصل کردن فلش براتون میذارم
![]()
اولاً گفتیم جعبه سبز و آبی قرمزو شما از کجا دید ینوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه دوستان از خودشون قیمت نمیگن که ! بله هست ولی یکم فک لازم داره با روی زیاد
و سوم اینکه چرا سرتونرو کلاه بزاران ! ما که همه چیزشو دیگه گفتیم ! کامل پستای قبلی بخونی 100% اندرستند میشی
تنها تفاوتش با arc s cpu 1.4 همین
پستای فبلی بخونی هم بررسسی هست هم فیلم هم عکس !
بررسی هم نمیخواد البته اگه cpu بیشتر میخوای یا رنگی که تو رنگ بندی آرک اس هست آرک اس بگیر . در غیر این صورت آرک . البته برای آرک اس باید صبر کنی فعلاً تو تهران نیست قیمتش هم الکی بالاست .
و در آخر کل سولاتوت یک جا می پرسیدی راحتر نبودی !
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
سوالی که پیش میاد اینکه اگه اور کلاک کنیم مصرف باطری چطور میشه ؟!
usb on the go میزاری لطف میکنی یک تست کیبورد یا موسم بکنی ! فیلمش نبود تو نت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)