من هیچ وقت نفهمیدم چرا سهراب سپهری در شعرش گفت :
در چراگاه نصیحت، گاوی دیدم سیر.
فکر کنم اول این نقد رو به خودم وارد کنم، همیشه سعی کردیم به دیگران بگیم چه کنند و چه نکنند، اما خودمان !!!!!
من هیچ وقت نفهمیدم چرا سهراب سپهری در شعرش گفت :
در چراگاه نصیحت، گاوی دیدم سیر.
فکر کنم اول این نقد رو به خودم وارد کنم، همیشه سعی کردیم به دیگران بگیم چه کنند و چه نکنند، اما خودمان !!!!!
Last edited by essi4300; 12-05-2012 at 20:49.
همیشه عاشق بهترینها نباش بهترین باش تا بهترین ها عاشقت شوند
اونی که دل کسی رو شکسته مطمئن باش دل تو رو هم میشکنه
کور کورانه و بدون تحقیق و اطلاع از کسی ، چیزی ، اندیشه ای و ... پیروی و حمایت نکنید !![]()
5 : هيچ وقت از روي قيافه ي آدمها درباره ي باطنشون قضاوت نكنيد.
6 : با افراد آشنا داد و ستد نكنيد.
7 : هيچ حرفي رو از هيچ كس قبول نكنيد و بريد خودتون دربارش تحقيق كنيد.
8 : كسايي كه تو صحبتاشون خيلي ادعاي فهميده بودن رو درميارن و از 3 4 تا كلمه انگليسي استفاده ميكنند در 99 درصد موارد از اطلاعات بسيار بسيار ضعيفي برخودارند و مصداق طبل تو خالي هستند.
به نظر من پس انداز بهترین کاره
شما میتونید با پس انداز کردن روزی 2هزار کمتر یا بیشتر کلی پول جمع کنید
من خودم از بچگی قلک داشتم با پول قلک کامپیوتر خریدم.گوشی خریدم.دوربین خریدم.ماشین هم خریدم
پس به بچه هاتون هم یاد بدید که پس انداز داشته باشن
وقتی تصمیم میگیرید به انجام کاری مثلا درس خودن و براش برنامه ریزی میکنید دیگه بقیه ی کارهاتون رو کم رنگ کنید یعنی اصلا به چیزه دیگه ای وقتتون رو اختصاص ندید
کلی برنامه ریزی کرده بودم این ترم دانشگاه رو خوب بخونم اما اشتباه بزرگی کردم یه حیوونه خانگی خریدم الان کل وقتم در اختیارشه فعلا که دو سه روزم رو به فنا داده در اولین فرصت میبرم واگذارش میکنم
اگر پشت کنکوری هستید و قراره امسال دانشگاه برید؛ درسهاتون رو از همون اول محکم بچسبید...
محیط دانشگاه مثل دبیرستان نیست... باید جدی بود... باید از وابستگیهایی که دارین (مثل اینترنت و فروم و بازی و...) بزنید...
اگه تا الان برنامهتون جوری بوده که روزی ۱ یا ۲ ساعت درس بخونین و بقیهاشو تفریح باید برنامهتونو عوض کنید... یعنی ۱ یا ۲ ساعت تفریح و بقیهاشو درس... چوب درس نخوندنو هیچکس به غیر از خودتون نمیخوره... فقط به فکر پاس کردن هم نباشید، به فکر معدل بالا باشین (حداقل ۱۴)... اگه مدرک هم داشته باشین و معدلتون پایین باشه باید کار با مدرکو فراموش کنین...
* در ضمن، کارنامهی درسیتون آخر ترم پست میشه به آدرس خونهاتون و اگه دروغ گفته باشین...
نذارید کار به جایی بکشه که شبزندهداری هم نتونه عقبافتادگی درسیتونو جبران کنه...
-------------------------------------
با طناب هیچکس توی چاه نرید... از بهترین دوستتون تا فک و فامیل و آشنا... مخصوصا طناب آدمهای زبر و زرنگ و زبل...
چون توی مدتی کوتاه بارشونو میبندن و این وسط دست شما توی حنا میمونه...
پس گول حرف هیچکس رو نخورید و برای پیشرفتتون خودتون تصمیم بگیرید...
تا مطمئن نشدهاید و تحقیق نکردهاید پیشنهاد کسی رو هر چند هم که سخاوتمندانه و دوستانه به نظر برسه قبول نکنید...
پیداکردن شغل، پاسخی هست کوتاه مدت، به زندگی دراز مدت
برای هیچ چیز خودتون رو ناراحت نکنید:هرجا اراده هست...مطمین باشید راهی هم هست.
سلام
راز هاتون رو به هر کسی نگید
ممکنه وقتی باهاش به اختلاف خوردید بره به همه بگه
دیگه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد
مثلا بهش بگین شوخی کردم و فیلم بازی کردم و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)