دیدار رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی در ورزشگاه مستایا برگزار میشود؟
والنسیا احتمالا میزبان دیدار دو غول فوتبال اسپانیا خواهد بود.
سایت گل – ورزشگاه مستایا والنسیا بیشترین احتمال را برای میزبانی فینال کوپا دلری 2011 دارد. این دیدار قرار است 20 آوریل بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار شود. دو گزینه دیگر، نوکمپ و سانتیاگو برنابئو هستند.
روزنامه مارکا گزارش داده که اتحادیه فوتبال اسپانیا این هفته جلسهای برگزار میکند تا ورزشگاهها را بررسی کند و هرچند مستایا ورزشگاهی بیطرف است، اما ظرفیت 55 هزار نفری آن بسیار کمتر از نوکمپ (98 هزار نفر) و برنابئو (80 هزار نفر) است.
این اتحادیه میخواهد مطمئن شود هر باشگاه تا جای ممکن بتواند بلیت به هوادارانش اختصاص دهد.
ساندرو روسل، رییس بارسلونا میخواهد این بازی در ورزشگاهی برگزار شود که بسیار بزرگ باشد، چرا که در فینال 2009 که در مستایا برگزار شد و بارسا چهار بر یک اتلتیک بیلبائو را برد، بلیت به بسیاری از هواداران نرسید.
ظاهرا مادرید هم نمیخواهد بازی در برنابئو باشد، چرا که آنها در سال 2002 در این ورزشگاه مقابل دپورتیوو در فینال جام حذفی شکست خوردند.
دو تیم بزرگ اسپانیا پیش از این پنج بار در فینال با هم بازی کردهاند که آخرین آن در سال 1990 بوده است که در مستایا برگزار شد و آبی و اناری پوشان دو بر صفر پیروز شدند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/3
پی نوشت: Mestalla
کاسیاس: امیدوارم این بار قهرمان جام حذفی شوم!
او دو بار در فینال این جام شکست خورده است.
سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازهبان رئال مادرید امیدوار است تیمش در 20 آوریل بارسلونا را در فینال جام حذفی ببرد.
کاسیاس سومین فینال جام حذفی خود را تجربه میکند و در دو فینال قبلی باخته است.
او میگوید: «خیلی خوشحالیم چون در یکی از جذابترین دیدارهای فصل بازی خواهیم کرد. این یکی از اهداف ما در ابتدای فصل بود و به آن رسیدیم.
حالا باید ببینیم آیا به اندازه کافی خوشاقبال هستیم که پیروز شویم یا نه. دست کم ما در فینال حضور داریم. من دو فینال را باختهام و تا سه نشه، بازی نشه!»
این بازیکن 29 ساله درباره برد دو بر صفر مقابل سویا در بازی برگشت نیمهنهایی گفت: «بازی آسانی نبود. ما در یک ماه گذشته بسیار به میدان رفتهایم و همه دیدارها سخت بوده است. با این حال به فینال رسیدیم. ما در نیمه اول مشکل داشتیم، ولی سویا در نیمه دوم به جلو آمد و در آن هنگام بود که فرصتهای زیادی نصیب ما شد.
حالا سه بازی در لیگ پیش از دیدارهای لیگ قهرمانان داریم و فرصت شارژ مجدد را داریم.
قصد نداریم به چیزی جز دیدار بعدی فکر کنیم. اوضاع ما در لالیگا آسان نیست، اما این برد هوای تازهای برای ما بود.»
کد:
2011/2/4
رائول: امیدوارم رئال قهرمان لالیگا شود، ولی بعید است!
بازیکن شالکه دوست دارد تیم سابقش بتواند بارسلونا را پشت سر بگذارد.
سایت گل – رائول، ستاره شالکه و اسطوره رئال مادرید امیدوار است که باشگاه سابقش بتواند بارسا را کنار بزند و فاتح لالیگا شود.
رئال هفت امتیاز از بارسلونا عقب است ولی رائول در گفتگویی با نشریه AS گفته میخواهد رئال برای اولین بار پس از سال 2008 قهرمان شود.
دارنده رکورد بیشترین گل زده با رئال مادرید گفت: «البته که آرزو میکنم رئال مادرید قهرمان شود، اما این طور که بارسلونا پیش میرود بعید است قهرمانی را واگذار کند. نمایشهای بارسلونا خیرهکننده بوده.
رئال مادرید هنوز در قلب من است. هنگامی که برای باشگاهی 16 سال بازی میکنید، فکرش رهایتان نمیکند. اما حالا من در شالکه هستم و همه تلاشم را برای این باشگاه انجام میدهم.»
رائول درباره رویارویی با والنسیا در دو هفته بعد در لیگ قهرمانان هم صحبت کرد. او پس از ترک اسپانیا در تابستان، اولین بازی رسمی خود در خاک اسپانیا را مقابل والنسیا انجام میدهد و میگوید: «بسیار خوشحالم که به وطنم برمیگردم. من در فینال لیگ قهرمانان مقابل والنسیا بازی کردم و خوشاقبال بودم که گل هم زدم. این خاطراتی است که با لذت به یاد میآورم.
من بسیار خوشبینم. به نظرم تیم ما بخت خوبی برای رسیدن به یکچهارم نهایی دارد. در مرحله گروهی نشان دادیم از عهده چه کارهایی برمیآییم و بازی برگشت در ورزشگاه خودمان است، از آن بازیهایی که حمایت طرفداران فاکتور بسیار مهمی است.»
کد:
2011/2/4