تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 416 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    04.02.2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    February 4, 2011

پی نوشت: پینتو و 10 بازیکن دیگر فینال کوپا برابر مادرید رو بازی خواهند کرد!

Caption This: Pep Guardiola at the theatre

کد:
    February 4, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیدار رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی در ورزشگاه مستایا برگزار می‌شود؟

والنسیا احتمالا میزبان دیدار دو غول فوتبال اسپانیا خواهد بود.

سایت گل – ورزشگاه مستایا والنسیا بیشترین احتمال را برای میزبانی فینال کوپا دل‌ری 2011 دارد. این دیدار قرار است 20 آوریل بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار شود. دو گزینه دیگر، نوکمپ و سانتیاگو برنابئو هستند.

روزنامه مارکا گزارش داده که اتحادیه فوتبال اسپانیا این هفته جلسه‌ای برگزار می‌کند تا ورزشگاه‌ها را بررسی کند و هرچند مستایا ورزشگاهی بی‌طرف است، اما ظرفیت 55 هزار نفری آن بسیار کمتر از نوکمپ (98 هزار نفر) و برنابئو (80 هزار نفر) است.

این اتحادیه می‌خواهد مطمئن شود هر باشگاه تا جای ممکن بتواند بلیت به هوادارانش اختصاص دهد.

ساندرو روسل، رییس بارسلونا می‌خواهد این بازی در ورزشگاهی برگزار شود که بسیار بزرگ باشد، چرا که در فینال 2009 که در مستایا برگزار شد و بارسا چهار بر یک اتلتیک بیلبائو را برد، بلیت به بسیاری از هواداران نرسید.

ظاهرا مادرید هم نمی‌خواهد بازی در برنابئو باشد، چرا که آنها در سال 2002 در این ورزشگاه مقابل دپورتیوو در فینال جام حذفی شکست خوردند.

دو تیم بزرگ اسپانیا پیش از این پنج بار در فینال با هم بازی کرده‌اند که آخرین آن در سال 1990 بوده است که در مستایا برگزار شد و آبی و اناری پوشان دو بر صفر پیروز شدند.

کد:
    2011/2/3

پی نوشت: Mestalla

کاسیاس: امیدوارم این بار قهرمان جام حذفی شوم!

او دو بار در فینال این جام شکست خورده است.

سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان رئال مادرید امیدوار است تیمش در 20 آوریل بارسلونا را در فینال جام حذفی ببرد.

کاسیاس سومین فینال جام حذفی خود را تجربه می‌کند و در دو فینال قبلی باخته است.

او می‌گوید: «خیلی خوشحالیم چون در یکی از جذاب‌ترین دیدارهای فصل بازی خواهیم کرد. این یکی از اهداف ما در ابتدای فصل بود و به آن رسیدیم.

حالا باید ببینیم آیا به اندازه کافی خوش‌اقبال هستیم که پیروز شویم یا نه. دست کم ما در فینال حضور داریم. من دو فینال را باخته‌ام و تا سه نشه، بازی نشه!»

این بازیکن 29 ساله درباره برد دو بر صفر مقابل سویا در بازی برگشت نیمه‌نهایی گفت: «بازی آسانی نبود. ما در یک ماه گذشته بسیار به میدان رفته‌ایم و همه دیدارها سخت بوده است. با این حال به فینال رسیدیم. ما در نیمه اول مشکل داشتیم، ولی سویا در نیمه دوم به جلو آمد و در آن هنگام بود که فرصت‌های زیادی نصیب ما شد.

حالا سه بازی در لیگ پیش از دیدارهای لیگ قهرمانان داریم و فرصت شارژ مجدد را داریم.

قصد نداریم به چیزی جز دیدار بعدی فکر کنیم. اوضاع ما در لالیگا آسان نیست، اما این برد هوای تازه‌ای برای ما بود.»

کد:
    2011/2/4

رائول: امیدوارم رئال قهرمان لالیگا شود، ولی بعید است!

بازیکن شالکه دوست دارد تیم سابقش بتواند بارسلونا را پشت سر بگذارد.

سایت گل – رائول، ستاره شالکه و اسطوره رئال مادرید امیدوار است که باشگاه سابقش بتواند بارسا را کنار بزند و فاتح لالیگا شود.

رئال هفت امتیاز از بارسلونا عقب است ولی رائول در گفتگویی با نشریه AS گفته می‌خواهد رئال برای اولین بار پس از سال 2008 قهرمان شود.

دارنده رکورد بیشترین گل زده با رئال مادرید گفت: «البته که آرزو می‌کنم رئال مادرید قهرمان شود، اما این طور که بارسلونا پیش می‌رود بعید است قهرمانی را واگذار کند. نمایش‌های بارسلونا خیره‌کننده بوده.

رئال مادرید هنوز در قلب من است. هنگامی که برای باشگاهی 16 سال بازی می‌کنید، فکرش رهایتان نمی‌کند. اما حالا من در شالکه هستم و همه تلاشم را برای این باشگاه انجام می‌دهم.»

رائول درباره رویارویی با والنسیا در دو هفته بعد در لیگ قهرمانان هم صحبت کرد. او پس از ترک اسپانیا در تابستان، اولین بازی رسمی خود در خاک اسپانیا را مقابل والنسیا انجام می‌دهد و می‌گوید: «بسیار خوشحالم که به وطنم برمی‌گردم. من در فینال لیگ قهرمانان مقابل والنسیا بازی کردم و خوش‌اقبال بودم که گل هم زدم. این خاطراتی است که با لذت به یاد می‌آورم.

من بسیار خوش‌بینم. به نظرم تیم ما بخت خوبی برای رسیدن به یک‌چهارم نهایی دارد. در مرحله گروهی نشان دادیم از عهده چه کارهایی برمی‌آییم و بازی برگشت در ورزشگاه خودمان است، از آن بازی‌هایی که حمایت طرفداران فاکتور بسیار مهمی است.»

کد:
    2011/2/4

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 22 لالیگا؛ بارسا- اتلتیکو، دیدار جذاب هفته

هفته بیست و دوم رقابتهای لالیگا شنبه شب آغاز خواهد شد.

سایت گل- رقابتهای هفته بیست و دوم لالیگا شنبه شب آغاز می شود و سایر دیدارهای باقی مانده نیز روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

در حساس ترین مصاف این هفته، بارسای صدرنشین میزبان اتلتیکومادرید خواهد بود.

بارسا در شرایطی به مصاف حریف مادریدی می رود که با 58 امتیاز صدرنشین بلامنازع رقابتهاست. رئال مادرید با 51 امتیاز، ویارئال با 45 و والنسیا با 41 امتیاز در رده های بعدی هستند. اسپانیول، اتلتیک بیلبائو ،اتلتیکومادرید و سویا هم در رده های پنجم تا هشتم جدول هستند.

برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 16 بهمن (5 فوریه)

اتلتیک بیلبائو- خیخون (ساعت 20.30)
    اوساسونا- مایورکا (ساعت 20.30)
    ساراگوسا- راسینگ (ساعت 20.30)
    آلمریا- اسپانیول (ساعت 20.30)
    ختافه- دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 20.30)
    ویارئال- لوانته (ساعت 22.30)
    بارسلونا- اتلتیکومادرید (ساعت 0.30)

یکشنبه 17 بهمن (6 فوریه)

سویا- مالاگا (ساعت 19.30)
    رئال مادرید- سوسیداد (ساعت 21.30)
    والنسیا- ارکولس (ساعت 23.30)

کد:
    2011/2/4

لاليگاي اسپانيا

تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز

1 بارسلونا 21 19 1 1 67 11 56 58
    2 رئال مادريد 21 16 3 2 48 18 30 51
    3 ويارئال 21 14 3 4 41 21 20 45
    4 والنسيا 21 12 5 4 34 24 10 41
    5 اسپانيول 21 12 1 8 28 27 1 37
    6 بيلبائو 21 11 2 8 34 31 3 35
    7 آتلتيكومادريد 21 9 3 9 31 26 5 30
    8 سويا 21 9 3 9 33 35 2- 30
    9 رئال سوسيداد 21 9 1 11 32 33 1- 28
    10 ختافه 21 8 3 10 29 34 5- 27
    11 مايوركا 21 8 3 10 23 29 6- 27
    12 گيخون 21 5 7 9 22 27 5- 22
    13 هرکولس 21 6 4 11 22 34 12- 22
    14 لاكرونيا 21 5 7 9 18 30 12- 22
    15 ساراگوسا 21 5 7 9 20 33 13- 22
    16 اوساسونا 21 5 6 10 20 28 8- 21
    17 ريسينگ 21 5 6 10 16 30 14- 21
    18 لوانته 21 5 3 13 22 34 12- 18
    19 آلمريا 21 3 8 10 20 36 16- 17
    20 مالاگا 21 5 2 14 28 47 19- 17

کد:
    February ‎04, ‎2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نشد جلوی اسپم دادن رو بگیریم ()

جالبه هیچ کدوم از این بازیکن ها (و طبیعتا هیچ کدوم از بازیکن های رئال) این قهرمانی ها رو با رئال به دست نیاوردن.. آخرین کوپا دل ری رئال برمی گرده به سال 1993. یعنی رائول هم که از 1994 شروع کرد با اینکه شش قهرمانی لالیگا و سه قهرمانی جام باشگاه ها داشته هیچ وقت قهرمان کوپا دل ری نشده.

این اولین فینال رئال بعد از شش ساله، و صد درصد انگیزه بالایی دارن. بازی جالبی میشه چون در زمین بی طرف هم هست.. خیلی وقته همچین ال کلاسیکویی ندیدیم!
    کلا افتخارات رئال تو کوپا د ری نسبت به بقیه رقابت ها خیلی کمتر هست...

اما اینکه این بازی فقط 4 روز پس از ال کلاسیکو برگذار میشه، خیلی تاثیر بدی داره! در واقع متاثر از نتیجه ال کلاسیکو میشه.

پیشبینی من اینه که مورینیو سعی میکنه ال کلاسیکو رو با یه نتیجه مساوی تموم کنه و انرژی بیشترش رو روی فینال 4 روز بعد بذاره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید به دنبال آگرو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

مسئولان رئال مادرید بسیار دوست دارند که آگرو را در تیم خود ببینند و برای محقق کردن این خواسته هر راهی را امتحان خواهند کرد.

مسئولان رئال مادرید قصد دارند که در انتهای فصل سرجیو آگرو را از تیم رقیب و همشهری آتلتیکو مادرید به خدمت بگیرند و برای انجام دادن این خرید از بازیکن سابق خود آلوارو نگردو استفاده خواهند کرد.

به نقل از Marca باشگاه رئال مادرید وقتی دو سال پیش نگردو را به باشگاه سویا فروخت بندی در قرارداد این بازیکن جای داده بودند و آن بند به رئال مادرید اجازه میدهد که دوباره بتواند فقط با پرداخت 17 میلیون یورو نگردو را بازخرید کرده و آن را به مسئولان اتلتیکو مادرید پیشنهاد کند.

قیمت آگرو که حدود 45 میلیون یورو برآورد میشود که مسئولان رئال مادرید را مجاب کرده است که یک پیشنهاد جذاب را به مسئولان تیم همشهری ارائه کنند که این پیشنهاد علاوه بر آلوارو نگردو شامل 28 میلیون یورو نیز میباشد.

آگرو ی 23 ساله در این فصل 24 بار برای اتلتیکو مادرید به میدان رفته که توانسته است در این دیدار ها 14 بار برای تیشم گلزنی کند.

کد:
    آربلوآ : "بازي يكشنبه سخت ولي زيبا خواهد شد"

آلوارو آربلوآ در خصوص بازي يكشنبه شب رئال با سوسيه داد در برنابئو با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"من مطمئن هستم بازي يكشنبه شب بسيار زيبا خواهد شد ولي ما سخت تمرين كرديم تا پيروز شويم "

"آنها در خط حمله مهاجمان قدرتمندي دارند به خصوص در خط هافبك .ژابي پريتو و گريزمن فصل خوبي در اين فصل داشته اند و هيچ فشاري را احساس نميكنند و به راحتي در گلزني موفق عمل ميكنند"

"از اينكه به فينال جام حذفي راه يافيتيم بسيار خوشحالم .ما براي قهرماني در اين جام سخت ميجنگيم .مطمئنا فينال تماشايي خواهد بود و هوادارن دو تيم لذت خواهد برد"

"من در فرم خوبي به سر ميبرم و در سمت چپ به من اعتماد شده است . من فقط میتوانم با پای چپ خود بازی کنم. اما من در بازیهای اخیر در سمت چپ در کنار مارسلو بازی میکنم چون مربی از من خواسته .گل زدن در پستي كه من قرار داردم بسيار سخت است ولي من در فصل قبل توانستم دو گل به ثمر برسانم و اين به من اجازه ميدهد تا بتوانم امسال نيز اين كار را انجام دهم"

کد:
    دعوت 15 بازيكن مادريدي براي بازي دوستانه تيم هاي ملي كشورشان

پانزده 15 براي بازي دوستانه كشورشان كه در تاريخ 9 فوريه (چهارشنبه 20 بهمن)است دعوت شده ند .كاسياس - راموس - آلبيول - آريبول - آلونسو براي اسپانيا - گاگو - گاراي - ديماريا براي آرژانتين - بنزما و لاسانا براي فرانسه -كارواليو - رونالدو براي پرتغال - اوزيل و خديرا براي آلمان - مارسلو براي برزيل

بازيهاي دوستانه اي كه بازيكنان مادريدي به تيمهاي ملي كشورشان دعوت شده اند (چهارشنبه 20 بهمن)

Germany-Italy @ Signal Iduna Park (20:45 CET):

Argentina-Portugal @ Stade Geneve (21:00 CET):

France-Brazil @ Stade de France (21:00 CET):

Spain-Colombia @ Santiago Bernabeu (21:30 CET):

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان سايت گل نوشته په په تمديد نميكنه.واقعيت داره؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من شنیدم په په میره بارسلونا!!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا افتخارات رئال تو کوپا د ری نسبت به بقیه رقابت ها خیلی کمتر هست...

اما اینکه این بازی فقط 4 روز پس از ال کلاسیکو برگذار میشه، خیلی تاثیر بدی داره! در واقع متاثر از نتیجه ال کلاسیکو میشه.

پیشبینی من اینه که مورینیو سعی میکنه ال کلاسیکو رو با یه نتیجه مساوی تموم کنه و انرژی بیشترش رو روی فینال 4 روز بعد بذاره.
    اوه .. چک نکرده بودم.

این یکی خیلی بده. کاش یک ماه (یا حداقل چند هفته) بینشون فاصله بود. الان دقیقا اون ال کلاسیکو توی نتیجه تاثیر داره.

بیشتر در حد شایعه است .. تا آخر فصل باید صبر کنیم اگه تمدید نشد قطعا آخر فصل فروخته میشه. بارسلونا بعیده ولی خواهان زیاد داره. (اگه کمتر مصدوم بشه) مدافع خیلی خوبیه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

+

بارسا جنبه تبلیغاتیه و بعیده حتی پیشنهاد بده بارسا..
    اما کلا پپه وضعیتش معلوم نیست..
    نمیدونم چرا پرز حاضر نیست نیم میلیون بیشتر دستمزد بده به پپه؟!
    پپه 1 میلیون درخواستش رو کمتر کرد اما پرز(یا بهتره بگیم والدانو؟!) حاضر نیست نیم میلیون از اونچه که قبلا گفته، بیشتر بده تا قرارداد پپه تمدید شه...
    خوزه هم 600بار تا حالا تو مصاحبه هاش گفته اما گوش نمیدن و تمدید نمیکنن...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بارسا جنبه تبلیغاتیه و بعیده حتی پیشنهاد بده بارسا..
    اما کلا پپه وضعیتش معلوم نیست..
    نمیدونم چرا پرز حاضر نیست نیم میلیون بیشتر دستمزد بده به پپه؟!
    پپه 1 میلیون درخواستش رو کمتر کرد اما پرز(یا بهتره بگیم والدانو؟!) حاضر نیست نیم میلیون از اونچه که قبلا گفته، بیشتر بده تا قرارداد پپه تمدید شه...
    خوزه هم 600بار تا حالا تو مصاحبه هاش گفته اما گوش نمیدن و تمدید نمیکنن...
    تا آخر فصل قرارداد داره، نیازی به عجله کردن نیست، ضمن اینکه تیم 23 تا بازیکن داره، هرکی بیاد اول 1 تومن بالا بگه بعد با چونه بکنتش نیم میلیون، آخر فصل حدود 12 میلیون بیشتر باید داد!

کلا همه ی تیما سر جریان تمدید خیلی سفت و سخت برخورد میکنن.

ضمن اینکه په په خیلی مصدوم میشه! خیـــلی! شما کاروالیو رو ببین، 2 برابر په په سن داره، اما هنوز مصدوم نشده، اما په په فقط یکی در میون به ال کلاسیکو میرسه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •