بعضی موقعات میخوای lvl up کنی رو به علاوه کلیک میکنی هیچی نمیشه یعنی نمیره باید دو سه بار بزنی تا لول آپ بشه :|
بعضی موقعات میخوای lvl up کنی رو به علاوه کلیک میکنی هیچی نمیشه یعنی نمیره باید دو سه بار بزنی تا لول آپ بشه :|
اون که اره . الان تازه AD بری فکر کنم بهتر شده باشه . چون خیلی بهتر از قبل میشه فارم کرد و دیگه نمیخواد خیلی q رو ببری بالا . همون e میترکونه اول بازی . من با جانگل یی مشکل داشتم اما الان فکر کنم بشه باهاش جانگل کرد .
برای Yi به نظر شما باید جانگل رفت؟یا میشه تو Lane هم قوی شد؟(AD)
بایدی نیست میتونی بری میتونی نریتو lane میتونی carry هم بری بعضی ها ap mid هم میرن
یی رو اگه AD میری فقط جانگل برو و اگه میخوای لین بری ap برو مید یا سولو تاپ .
اکثریت میت از یی بدشون میاد اونم به خاطر اینکه توی بازی های اسون خیلی میتونه قوی بشه و توی بازی ها سخت گند میزنه توی کل بازی و تیم با فید کردن هاش . به هیچ وجه هم cc نداره . من همون ap رو خوشم میاد . تا قبل از late game خیلی هیروی خوبیه ولی توی late game نه .
شما هم مشکل لگ ندارید؟از وقتی آپدیت جدیده اومده یه دست نتونستم بزنم.لگ وحشتناک به طوری که اصلا قابل توصیف نیست.همه چیز برای 30 ثانیه وای میسه یهویی تند تند حرکت میکنن اصلا یه چیزیه.پینگم خوبه توی بقیه بازی ها هم مشکل ندارم همین یه بازی!
از وقتی که اپدیت جدید امده من که اپدیت میکنم وسطاش کانکشن پرابلم میده بد جور تو خماریم
بعد از یک ماه بی اینترنتیبرگشتم .
فعلا گذاشتم اپدیت شه تا ببینم ریوت چه گندی زده همه ناراحتن
rawwww
محتوای مخفی: rawwwr
محتوای مخفی: eyes open
والا من که دیگه زیاد بازی نمیکنم
از دسته لگ دیگه شاید گزاشتیم کنار![]()
یعنی نوب ترین و عقب افتاده ترین بازیساز این ریوته!
چند تا نوب رفتن ریپورت دادن منو واسه اینه که 26 کیل داشم! گفتن ks کردی!
یه جا دیگم تیم اونور امده inv کرده بعد ازشون duble kill گرفتم .بعد گفتم دوباره بیاد اینو کنید ممنون میشم.ریپورت دادن این ریته احمق هم سری بن کردن منو .
من که همین نزدیکی ها خداحافظی میکنم با لول.اونایی هم که مثل من میخوان خدافظی کنن.بیاد بریم تو فرومه لول بگیم چه شرکته مزخرفی هستش.(البته هرچی از دهنتون اومد بگید)
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)