آقاي سعيد ببخشيد كه تاپيك منحرف شد ولي مگه خودشون زبون ندارن ! چرا شما منو دعوا مي كنيد ؟
آقاي سعيد ببخشيد كه تاپيك منحرف شد ولي مگه خودشون زبون ندارن ! چرا شما منو دعوا مي كنيد ؟
دلت اومد اين حرفو بزني4- نظرت درباره اينكه مونيكا خانم توي اين تاپيك مثل سعيد رونالدو با اعتبار () شده چيه ؟
![]()
..... واقعا ناراحتم كردي
......
-------------------------------------------------------------
براي اينكه پستم بيهوده نباشه.....
1- رامبد جان وبلاگت رو كي وقت ميكني آپديت كني ؟ راستي قالبش رو هم عوض ميكني؟![]()
رامبد جان عزيزم..... ميبينمت
.....
آقايون
من داره كم كم از اين شكلك ها خوشم مي ياد ... مخصوصا شكلك هاي ووكمن ... آق ووكمن يه لينك دانلود اين شكلك ها را با پي ام بده من منم 8 تا از اينها را بچسبونم ته پستم ... منم مي خوام !![]()
Y.O.U.S.E.F.P.3.0جان:
پنجما:والامقام مرحوم قائم مقام فراهانی بود ........که مرد
چهارما:صدراعظم کبیرهم مرحوم امیر کبیر بود ............که اونم مرد
سوما:آدم رژیمی ماست میخوره........اینم مربوط به یه جوکی بود که ما قبلنا شنیده بودیم (که نمیشه تعریف کرد) ونه مربوط به شکم![]()
دوما:رطب خرما نمی باشد عزیز دل برادر رطب مرحله ی بین خارکKHARAK(خرمای زرد یا قرمز رنگ سفتی که بصورت خوشه ای یا همون پنگPANG بزبان محلی میفروشن) وخرما که همون چیزیه که دورازجون شماها توی فاتحه خیرات میکنن وبعضی مدلاش هم بصورت کارتنی توی بازار میفروشن است
اولا:شیر را همیشه نمیخورند بلکه بعضی اوقات شیر آدمو میخوره
صفرما:برق نرفته بود.......![]()
منفی یکما:اخوی حالا چرا به حرفای ما گیر دادی؟![]()
منفی دومن:چنون گفتی آخییییییییششششششش.....که پیش خودم گفتم :چیکارکردی که اینجوری راحت شدی؟![]()
منفی سومن:خب داداش ماکه به شما کاری نداریم.......شما هم بشین یه گوشه ماست خودتو بخور![]()
منفی چهارمن:اصلا من پست بیهوده نمیدهم!!!![]()
منفی پنجمن:برای اینکه پست الکی نداده باشم .......رامبد جان خواهشا اون شیرینی ها چی بود اسمشون ؟که ورقه های نازک مثل نون بودن که وسطشون خاکه قند پاشیده بودن؟سوقاتی های کرمونشاه روهم بگی بدنیست
درخاتمه:
منم همینطور!!نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وصفحه ی قبلش رجوع شود
ضمنا همه ی اینا شوخی بید![]()
Last edited by saviss; 27-08-2006 at 20:05.
سلام رابد جان مومن خدا...خيلي عصباني هستم اين مديرا هرچي تايپك درست ميكنم ميبندن اين يه سوال چرا...كتاب اول رو خوندي...اسم ميدون اصلي شهرتون...
يه نگاه به خط اول امضام بنداز ....نوشته شده توسط soleares
![]()
بيا اينم دو تا ماچ![]()
![]()
بذار تموم شهنوشته شده توسط soleares
.... ميبيني ...
![]()
![]()
نه عزيز نديدم لينك بده ببينم ...نوشته شده توسط soleares
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)