ممنونم ولی بی زحمت اگه میشه در مورد آنتی ویروسم یه توضیحی بدین
ممنونم ولی بی زحمت اگه میشه در مورد آنتی ویروسم یه توضیحی بدین
ویروس کش نمیخواد ولی اگه اصرار داری از برنامه ی قدرتمند و چند منظوره ی رایگان safemanager استفاده کن که ویروس کش خوبی داره و راحت آپدیت میشه.
ویروس کش نمی خواد یعنی ویروس مثل کامپیوتر واردش نمی شه؟!واقعا اگه این طوره که بی خیالش بشم.راستی میشه آموزش گام به گام ریختن این ovi map رو هم بهم بگین برنامه شو تو سایت خود نوکیا دانلود کردم حالا باید چی کار کنم و کجای گوشی بریزم بی زحمت خیلی توضیح بدین![]()
ویروسها فایل هستند دیگه.پس این یه فرضه که میتونن از هر راهی منتقل شن ولی فعلاً قدرت آلوده کنندگی سیستم عامل S^3 رو ندارن.ولی وقتی حافظه رو به PC وصل کنی میتونی اسکن کنی.شخصاً با اینکه فلش مموری های زیادی از افراد مختلف رو به گوشی وصل کردم بازم هنوز ندیدم ویروسی چه از نوع اتوران دار چه غیره داخل حافظه ی گوشی رفته باشه.پس نتیجه میگیریم بیشترین احتمال انتقال ویروس به حافظه ی گوشی اینه که خود گوشی یا حافظه ی microSD گوشی رو به یه PC آلوده وصل کنی.
دیدم توی موبایلستان گفته بودن که ویروسی شدن مربوطه به گوشی های هـک شده اونم در شرایط خاص خودش.
خیلی ممنونم ovi map رو چیکار کنم جایی هست که آموزش گام به کام داشته باشه؟
انواع تاپیک آموزشی و راهنمایی اینجا وجود داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ظاهرا انتظارها به پایان رسید و آپدیت Belle هم به طور رسمی عرضه شد و تا چند روز آینده برای دانلود در اختیار همه قرار میگیره.
دوست عزیز منبع خبرت کجاس؟
همین الانم بل بطور غیر رسمی برای ان 8 هست اما طبق خبر رسمی نوکیا بل سه ماه اول 2012 عرضه میشه..
تو دو تا از فاروم های معتبر با عکس مشخص شده که این آپدیت اومده و لی هنوز لینک دانلودی وجود نداره.
اسم فاروم رو به دلیل جلوگیری از تبلیغ نمیارم.
اون ورژن غیر رسمیه..دوست خودم داره و بل ریخته روش
بل طبق تاریخی که گفتم بطور رسمی عرضه میشه
کدوم فروم؟ پیغام خصوصی بده چک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)