تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 246 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه طوری از جاموندن دفاع و گل خوردن توی ضد حمله جلوگیری کنیم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام
    بچه ها من یه مشکلی دارم
    وقتی میخوام افلاین بازی کنم بازی رو روی حالت دسته(جواستیک) میارم ولی موقع انلاین بازی کردن با کیبورد میاد!
    راستی چرا وقتی بازی رو میارم هر بار باید انتخاب کنم میخوام با دسته بازی کنم؟چرا توی منو حالت دسته نیست؟راهی وجود نداره؟ممنون میشم جوابمو بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mafr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فیفا 11 خیلی بیشتر از PES حال میده.
    فقط حیف که امکاناتش کمه.
    اگه منظورت از امکانات ; گرافیک بازی . شادی بعد از قهرمانی . عدم امکان ترنسفر در طول فصل . شادی های یکنواخت پس از گل زدن و ... هست . حق با شماست . تو بازی pes به اینا بیشتر توجه شده . ولی فیفا یک خوبی داره اونم اینه که کم پیش میاد ازش زده بشی .
    Last edited by mafr07; 11-03-2011 at 15:35.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

والا منم تایید میکنم وقتی گل میزنم خوشحالی مزخرفی هست من میخوام خوشحالیش خیلی جنب و جوش وه یجان داشته باشه بازیکن مصدوم میشه اصلا هیچی ولی در طول فصل من چهار بازی مونده به فصل ترنسفر کردم و یه بازیکن جوان رو خریدم نمیدونم واسه شما

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این خوشحالی بعد از گل Acrobatic 3 رو کی تونسته انجام بده فرمولش اینه:

RB
    جهت پائین
    جهت بالا
    جهت پائین
    دکمه A

ولی من بار ها امتحان کردم هیچ خوشحالی انجام نمیده فقط همین یه دونه مونده بقیه اوکی شده

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام بنده برنامه ای که گفتین رو نصب کردم و مراحلش رو هم با موفقیت طی کردم اما بازم مشکل connection has timed out رو داشتم . درست نشد که نشد
    شما باید ای پی هاتو توی ویندوزت عوض کنی . بخش بازیهای آنلاین انجمن یک تاپیک درمورد بازی آنلاین فیفا وجود داره . فکر کنم صفحه 5 یا 6 اون تاپیک در این مورد بچه ها توضیح دادن .

چه طوری از جاموندن دفاع و گل خوردن توی ضد حمله جلوگیری کنیم؟؟

شما برو توی بخش فرمیشن بعد دکمه آبی دسته ( شوت ) رو بزن وارد بخش تاکتیکها میشی برو بخش مربوط به دامنه حرکتی بازیکنان و همینطور محل استقرارشون . دامنه حرکتی مدافعین وسطو در زمان دفاع بصورت high قرار بده و محل استقرارشونو هم منتهی الیه نقطه دفاعی بزار تا توی ضد حمله جا نمونن دفاعات . اگه بازم جا میمونی فلش دامنه حرکتی رو به جلو بازیکنان دفاعیتو هم در زمان حمله بصورت low بزار .

والا منم تایید میکنم وقتی گل میزنم خوشحالی مزخرفی هست من میخوام خوشحالیش خیلی جنب و جوش وه یجان داشته باشه بازیکن مصدوم میشه اصلا هیچی ولی در طول فصل من چهار بازی مونده به فصل ترنسفر کردم و یه بازیکن جوان رو خریدم نمیدونم واسه شما
    توی نسخه بعد ( که احتمالا میشه 11 کنسولی ) شادی و خوشحالیهای بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل خیلی بهتر شده و لازم نیست حتما خودت شادیها رو انجام بدی اما بازم به نظرم pes در این مورد موفق تر عمل کرده .
    Last edited by 4039; 11-03-2011 at 20:13.

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آقا این خوشحالی بعد از گل Acrobatic 3 رو کی تونسته انجام بده فرمولش اینه:

RB
    جهت پائین
    جهت بالا
    جهت پائین
    دکمه A

ولی من بار ها امتحان کردم هیچ خوشحالی انجام نمیده فقط همین یه دونه مونده بقیه اوکی شده
    من هر وقت درست اجراش کردم روی دو تا دستش یه پشتک زده و تعادلش را از دست داده و در حالی که افتاده رو زمین دو تا دستشو میبره بالا البته بعضی وقت ها هم هیچ کاری نمی کنه. عجیبه!
    به نظرم جهت ها را باید خیلی دقیق زد توصیه می کنم اول با بازیکن رو به بالا حرکت کنین و دقیق تنظیم کنین که هیچ انحرافی نداشته باشین بعد اجراش کنین.

داره خودمونی میشه Cris9 ripper's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان پچی نیست که روی گزارش بازی کار شده باشه؟
    من با PC بازی میکنم...ولی دیروز رفتم خونه ی پسر عموم xBox داشت..واقعا رو نسخه ی کنسول خیلی جامع تر گزارش میکنه..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هر وقت درست اجراش کردم روی دو تا دستش یه پشتک زده و تعادلش را از دست داده و در حالی که افتاده رو زمین دو تا دستشو میبره بالا البته بعضی وقت ها هم هیچ کاری نمی کنه. عجیبه!
    به نظرم جهت ها را باید خیلی دقیق زد توصیه می کنم اول با بازیکن رو به بالا حرکت کنین و دقیق تنظیم کنین که هیچ انحرافی نداشته باشین بعد اجراش کنین.
    به نظرم باگ هست و چنین حرکتی انجام شدنی نیست بار ها این کار رو کردم چطور میشه که تمام حرکت ها رو در عرض چند بازی و در یک روز انجام بدم ولی یک هفته اس این حرکت انجام نمیشه این Move یا دستورش اشتباه درج شده یا تعریف نشده تا حالا هیچ کس نتونسته این celebration رو انجام بده و تیک مربوط به Acrobatic 3 رو درج کنه البته این باگ ها طبیعی هست به هر حال این بازی پورت شده اس من به جای دکمه RB کلیدهای RT و حتی LB رو هم تست کردم نشده انواع و اقسام تغیرات رو چک کردم حتی به جای کلید A دکمه های دیگه رو هم امتحان کردم یا خبری از Celebration نیست یا یه Celebration دیگه انجام میده به هر حال تیک مربوط به Acrobatic 3 زده نشده همه Celebratin Pack های 1 و 2 به غیر از همین یه دونه تیک خورده برام

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آخرین آپدی چیه ؟ چیز جدیدی نیومده؟
    من از وقتی اون پچی رو که بازیو نرمتر میکنه که رو پچ رسمی نصب میشه رو نصب کردم تو تمرین اول بازی که میره اگه استارت نزنم از بازی میپره بیرون . چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •