اونوقت چلسی میره دسته 1 شایدم 2.......آخ بنیتس بیاد چلسی چقدر بخندیم![]()
اونوقت چلسی میره دسته 1 شایدم 2.......آخ بنیتس بیاد چلسی چقدر بخندیم![]()
یکی نیست به بنیتس بگه که اگه چنین باشگاهی پیدا بشه که دیگه به تو احتیاج ندارن ببم جان!! خودشون قهرمان میشن دیگه ...می خواهم به باشگاهی بروم که پروژه داشته باشد، از شرایط مالی خوبی برخوردار باشد و بدانند که می خواهند به چه چیزی دست پیدا کنند.
خیلی راحت اومد لیورپول و اینتر رو تو خرج انداخت و دست آخر هم گند زد و رفت.
لیورپول که میره دسته 2! ، الان چلسی تو جدول چندمه؟
پایان نیمه اول
بولتون 0-2 چلسی با گلهای دروگبا و مالودا
وووی ووووی وووووی
مردم از خنده...دمت گرم![]()
yessssss , 4 ta ..... be suye ghahremani
بياد استيل آذينمی خواهم به باشگاهی بروم که پروژه داشته باشد، از شرایط مالی خوبی برخوردار باشد و بدانند که می خواهند به چه چیزی دست پیدا کنند.
البته اگه علي آقا قبولش داشته باشه:دي
فان در سار و رد پیشنهاد پست مربیگری یونایتد
دروازه بان هلندی می خواهد پس از بازنشستگی از دنیای فوتبال مدت زمان بیشتری در خدمت خانواده اش باشد
سایت گل- ادوین فان در سار دروازه بان باشگاه منچستریونایتد در نظر دارد تا پیشنهاد سران این باشگاه برای آنکه پست مربیگری دروازه بانان اولدترافورد را برعهده بگیرد، رد کند
این دروازه بان 40 ساله درنظر دارد تا در پایان رقابتهای این فصل با دنیای فوتبال خداحافظی کند وسرالکس فرگوسن به او پیشنهاد داده تا مربیگری دروازه بانان این تیم را عهده دار شود
البته به نظر می رسد که فان در سار ایده های دیگری در سر دارد. او در صحبتهایی به روزنامه سان گفت:« من به این زودی هامربیگری را آغاز نخواهم کرد . می خواهم 18 ماه تا دوسال برای خودم زندگی کنم و برنامه های خوبی برای خانواده ام چیده ام.فکر می کنم 80% بازیکنانی که فوتبال بازی کرده اند چنین نظری دارند.»فان در سار در سال 2001 و با قراردادی 2 میلیون پوندی از فولام به منچستریونایتد منتقل شد و در بخش دیگری از صحبتهایش اعلام کرد که ای کاش زودتر از اینها به یونایتد آمده بود:« یکی از بزرگترین حسرتهای هر دو طرف،خانواده یونایتد و من این است که زودتر از اینها من به اینجا نیامدم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به امید پیروزی پر گل منچستر در بازی امشب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)