تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 206 از 515 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه خواهش از شما دارم در مورد فیزیک
    من درصدای فیزیکم همش بین 25 تا 30 هستش چی کار کنم فیزیکو بهتر بفهمم بیارمش بالای 60 کمک
    یه سوال دیگه هم دارم در مورد ریاضی من الان درصدای ریاضیم بین 50 تا 60 هست راستی اینا درصدای قلمچیم هست چی کار کنم چه جوری بخونم که بیاد بالای 80؟
    خیلی نوکرم مرسی
    راستی فیزیک پیشو از رمزینه میخونم چون مولفش پیش معلمم بود
    خوبه؟
    Last edited by omnia.2008; 07-12-2010 at 13:39.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

پشت كنكوري ها اون جايي كه نوشته شماره پرونده و شماره داوطلبي ازمون سراسري سال گذشته , وارد كنيم يا نه ؟ كدومش بهتره ؟
    اصلا مهم نیست!!! ما پارسال زدیم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد!!!

3. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

و اينكه براي ما كه قبلا فارغ التحصيل شديم 15 درصد يا 25 درصد؟
    واسه فارغ التحصیلانی که امتحاناشون نهایی بوده حداکثر تا 25% تاثیر میدن. (یعنی اونایی که دیپلمشون رو از سال 84 تا 1389 گرفتن ! )

فک کنم اونایی که مشمول تاثیر معدل نشن، تراز آزمون سراسری رو به صورت 100% تاثیر میدن.

5. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

سلام

آقایون و خانمها برین سایت سنجش اطلاعات تحصیلی رو چک کنید و کد سوابق تحصیلی رو بگیرید.یه کد 16 رقمی است.
    اطلاعات من که مشکل نداشت.
    همینو بگیریم کافیه دیگه!؟ چیز دیگه ای نمیخواد که!؟

آخه چند شب پیش اخبار یه چیزی راجع به مراجعه حضوری به آموزش پرورش گفت من نفهمیدم !!!

7. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

کارت اعتباری رو میشه از پست هم خرید ؟ یا اینکه فقط اینترنتی میشه خرید ؟

9. این کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه فارغ التحصیلانی که امتحاناشون نهایی بوده حداکثر تا 25% تاثیر میدن. (یعنی اونایی که دیپلمشون رو از سال 84 تا 1389 گرفتن ! )

فک کنم اونایی که مشمول تاثیر معدل نشن، تراز آزمون سراسری رو به صورت 100% تاثیر میدن.
    دوست عزیز حداکثر نه برای همه از 84 به بعد 25 درصد شده حالا اگه تغیرش ندن

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

کارت اعتباری رو میشه از پست هم خرید ؟ یا اینکه فقط اینترنتی میشه خرید ؟
    نه دوست عزیز میشه از دفاتر پستی هم خرید اینم متنش:

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح 6 روش برای دریافت کارت اعتباری ثبت نام کنکور 90 گفت: دفاتر پستی از روز سه شنبه 16 آذرماه نسبت به فروش کارت اقدام می کنند و خرید کارت از طریق سایر روشها نیز از فردا آغاز می شود.
    حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره روشهای پرداخت وجه و دریافت کارت اعتباری برای ثبت نام گفت: پرداخت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور یکی از این روشها است. برای خرید کارت اعتباری به روش اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور داوطلبان می توانند با استفاده از هر یک از کارت های بانکی عضو شبکه شتاب که رمز پرداختی اینترنتی آن را قبلاً از طریق بانک صادر کننده دریافت کرده اند و مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به خرید کارت اصلی یا علاقه مندی اقدام کنند.
    امکان مشاهده دفترچه کنکور 90 از فردا
    وی اظهار داشت: دفترچه آزمون سراسری سال 1390 از فردا یکشنبه از طریق همین سایت قابل دریافت است.
    توزیع کارت ثبت نام از سه شنبه در دفاتر پستی
    معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش مراجعه به دفاتر پستی را یکی دیگر از روشهای ثبت نام در کنکور 90 اعلام کرد و گفت: داوطلبان متقاضی این آزمون از روز سه شنبه 16 آذرماه با مراجعه به هر یک از دفاتر پستی می توانند نسبت به خرید کارت یا کارت های اعتباری ثبت نام و همچنین دریافت دفترچه راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.
    وی پایانه های فروش (دستگاه های کارت خوان) شرکت آسان پرداخت پرشین را یکی دیگر از روشها نام برد و اضافه کرد:
    در این روش داوطلبان با مراجعه به نزدیکترین پذیرنده دستگاه کارت خوان (pos) در محل سکونت خود می توانند به صورت نقدی یا با استفاده از کارت های عضو شتاب نسبت به خرید کارت اصلی یا علاقه مندی به تعداد مورد نیاز اقدام کنند.
    توکلی گفت: از طریق دستگاه های کارت خوان (پایانه های فروشگاهی) بانک پارسیان نیز داوطلبان می توانند کارت اعتباری ثبت نام کنکور دریافت کنند.
    وی افزود: در این روش داوطلبان می توانند با مراجعه به فروشگاه های معرفی شده از طرف بانک پارسیان از طریق دستگاه های کارت خوان منتخب پارسیان و به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب نسبت به خرید کارت های اعتباری آزمون سراسری اقدام کنند.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور دستگاه های کارت خوان (پایانه های فروشگاهی) بانک سامان را نیز یک روش دیگر برای ثبت نام کنکور اعلام کرد و به مهر گفت: در این روش داوطلبان می توانند با مراجعه به فروشگاههای معرفی شده از طرف بانک سامان از طریق دستگاههای کارت خوان منتخب سامان و به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب نسبت به خرید کارتهای اعتباری آزمون سراسری اقدام کنند.
    امکان دریافت کارت اعتباری از طریق موبایل
    وی اظهار داشت: از طریق تلفن همراه نیز به کمک سامانه همراه 24 سامان می توان نسبت به دریافت کارت اعتباری ثبت نام اقدام کرد.
    توکلی افزود: در این روش داوطلبان می توانند اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام خود را از طریق تلفن همراه خریداری کنند جهت استفاده از این خدمت کافی است داوطلبان یک کارت بانکی عضو شبکه شتاب با رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) و سیم کارت همراه کیش، ایرانسل یا تالیا در اختیار داشته باشند.
    وی خاطرنشان کرد: دفاتر پستی از روز سه شنبه 16 آذرماه نسبت به فروش کارت ها اقدام می کنند و خرید کارت از طریق سایر روش های نیز از فردا آغاز می شود.
    آغاز ثبت نام از 16 آذر ماه
    معاون سازمان سنجش گفت: داوطلبان پس از خرید کارت به تعداد گروه های مورد نیاز و کارت علاقه مندی به دانشگاه پیام نور و مؤسسات غیرانتفاعی از هر یک از روش های ذیل نسبت به دریافت دفترچه راهنما از طریق الکترونیکی یا پستی نسبت به مطالعه دقیق و تکمیل فرم پیش نویس درج شده اقدام و از بعدازظهر روز سه شنبه 16 آذرماه می توانند به سایت سازمان سنجش برای انجام ثبت نام مراجعه کنند.

11. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. این کارنامه گزینه 2 من هستش.. ولی خیلی افتضاحه و ناامید شدم.

البته آزمون قبلیش ادبیات و زیست هردوشو 71 زدم ولی نمیدونم چرا این آزمون شد 14 و 20% ؟!!!

فیزیک که مشکل بنیادی دارم.. عربی هم دارم کم کم میبرمش بالا
    هرنظری رو که دارید لطفا بیان کنید تا این آزمون بعدی بهتر بشم..
    Last edited by rpf; 07-12-2010 at 14:36.

13. 5 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز حداکثر نه برای همه از 84 به بعد 25 درصد شده حالا اگه تغیرش ندن
    تو یکی از خبر ها حداکثر 25 % زده بود !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

درود دوستان

به نظرتون چجوری این 25% را برای هر درس چجوری تاثیر بدن ؟؟
    گفتن تو تراز تاثییر می دن یعنی چی اونوقت ؟؟

یعنی کسایی که معدل پایینی مثل 9 و 10 دارن باید اندازه ی 2 هزار درصد بزنن تا 10 هزار بیارن ؟؟؟؟

تو آزاد تکلیف چی می شه اونم 25% می کنن ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

فیزیک که مشکل بنیادی دارم.. عربی هم دارم کم کم میبرمش بالا
    رو زیست هم سرمایه گذاری کن به نظر من ، زیست خیلی تاثیر داره رو ترازت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •