مراحل پلیسیش خیلی کم بود!! این مراحل تایمی پلیسیش هم بزرگترین نقطه ظعف بازی بود. خیلی روی نرو بود مخصوصا جریمه های زمانیش!
مراحل پلیسیش خیلی کم بود!! این مراحل تایمی پلیسیش هم بزرگترین نقطه ظعف بازی بود. خیلی روی نرو بود مخصوصا جریمه های زمانیش!
رکورد Ultimately Open :
1:36.81
اگه کسی می تونه بهتر بزنه !![]()
یکی از ایراد های تو ذوغ زن بازی به نظر من اینکه قیافه ی همه ی راننده ها کوپ همه! این همه روی ماشینا کار کردن یادشون رفته قیافه راننده ها را درست کنن!![]()
چطوری این رکوردو زدی؟؟؟
من هرکار میکنم 1:40 کمتر نمیتونم بزنم!
دور میدون ها تا می تونی باید ماشین رو به لبه ی داخلی نزدیک کنی و نذاری دور بشه و البته حواست به ماشین های جلویی هم باشه !( کل میدون ها هم باید با دریفت FIX GEAR ! برید . )
محتوای مخفی: .
Last edited by vivabarca; 18-06-2011 at 13:35.
با سلام
من قبلا این بازی رو انجام میدادم اما حالا کرک بازی خراب شده و میگه باید رجیسترش کنم.
چند بار پاکش کردم و از نو نصبش کردم ولی فایده ای نداشت.
چه کارش باید بکنم؟
ممنون
سلام اگه میدونستم این بازی با کواد مشکل داره صد سال سیاه نمیخریدمش اگه میشه بهم بگید چیکارش کنم پچ 2 رم ریختم درست نشد از اولم نصب کردم درست نشد بد از نصب پچ کد خواست منم که کد نداشتم دوباره کرکو گذاشتم لطفا help me many thanks
راستی اون حالتی که گفتین بریم 1 سی پی یوش کنیم برای 20 دقیقه بازی جواب میده بدش باز میاد بیرون ها نوفهمه
درست شد یه اکتیوتور از یه سایت روسی دان کردم نصب کردم مشکل حل شد پچه 2 کار میکنه با تمام افکتا بعلاوه اینکه با 4 هسته کامپیوترم مشکل نداره ممنون مشکلم حل شد.
مزیت پچه 2
پچه 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکتیو افلاینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایر سایتا شاید بدردتون خوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایتم کمکم کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمم نفهمیدم کدومشون باعث شد بازیم درست شه اخرسر کلافه شدم همه رو با هم نصب کردم. درست شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای
Last edited by kalagh; 22-06-2011 at 09:03.
کسی نبود؟جوابی چیزی.
درایو ویندوزتونو کامل clean up کنید تا سوابق پاک بشه!
اینجوری فکر کنم کار میکنه!
سلام
کسی سیو کامل یا ترینری داره که تمام ماشینها و زمینها باز بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)