سلام
دوست عزیز یکم دیگه صبر کنی تمومه یه سایت داره نسخه کرک شده Reloaded رو آپ میکنه! منتظر باش میزارم برات یا لینک بهت میدم
سلام
دوست عزیز یکم دیگه صبر کنی تمومه یه سایت داره نسخه کرک شده Reloaded رو آپ میکنه! منتظر باش میزارم برات یا لینک بهت میدم
یکی لطف میکنه چند تا از تفاوت های نسخه pc نصبت به نسخه کنسول رو بگه.
ممنون.
Last edited by masoud93; 28-09-2010 at 16:28.
آقا من هم pc دارم هم ps3 .ولی tvما av داره گرافیک hd نداره به نظرتون با این اوصاف چه نسخیو بگیرم ؟؟؟.لازم به ذکره که تا 1 ماه دیگه lcd میگیرما
دوستانی که نسخه PC رو نصب و اجرا کردن، همه نسخه های موجود مشکل سیو نشدن رو دارن؟ و اگر اینطوره، با اومدن کرک مشکل حل میشه؟
به نظر میاد باید 1-2 روز صبر کنیم تا نسخه پایداری بشه گیر آورد. الان نه خرید اینترنتی، نه خرید از مغازه انگار زیاد مطمئن نیست!
دقیقا!
ولی نسخه Reloaded داره میاد تا چند دقیقه دیگه مشکل حل میشه!
چه سود با این اینترنت ذغالی![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خودشون از این سایت پیگیر نسخه کرک شده باشن.
فعلا حجم و ... مشخص شده در حال آپلود بازی هستن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آب زنید راه را ...
بالاخره فیفا واسه PC اومد. خودم دانلود نکردم ولی هم سایت معتبره و هم نسخه Reloaded و Crack هست :
لینک رو هم از خود سایت گذاشتم خودتون بخونید ببینید چیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Download Master; 28-09-2010 at 16:00.
FIFA.11-RELOADED
CRACK ONLY
http://rapidshare.com/files/421918246/fifa111.rar
Download Linkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)