تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 451 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسن جان مثل اینکه لپ تاپت از مال ما هم سالمتره آخه دمای لپ تاپ من تو Mafia 2 به 92 میرسه !!!

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه فکری به حال دما بکنین لپ تاپ من از شدت حرارت خاموش شد
    نمی دونم به چند رسیده ولی حدود 5 ساعت داشتم Mafia 2 بازی میکردم

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله کیفیت مهم تره ولی اینم توو عمل معلوم میشه! یعنی اینکه ببریم لپتاپ رو نمایندگی! در مورد یه هفته زمانم تو کارای خدماتی طبیعیه!
    بحث جانبداری از یک شرکته؟
    هیچ کدومش مال پدر بنده نیست که! من هم هنوز سر و کارم به هیچ گارانتی ای نیافتاده تا الان! و هفته ی دیگه به سازگار مراجعه خواهم کرد و وضعیت این شرکت دست کم برای من معلوم خواهد شد الباقی هم برای هر کدوم از کسانی که سر و کارشون بیافته به همین طریق!

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث جانبداری از یک شرکته؟
    هیچ کدومش مال پدر بنده نیست که! من هم هنوز سر و کارم به هیچ گارانتی ای نیافتاده تا الان! و هفته ی دیگه به سازگار مراجعه خواهم کرد و وضعیت این شرکت دست کم برای من معلوم خواهد شد الباقی هم برای هر کدوم از کسانی که سر و کارشون بیافته به همین طریق!
    نه بابا جانبداری چرا؟ چه خیری به من میرسه! کلا گفتم! وگرنه منم خدمات خوب می خوام! در کل منظورم اینه که همشووون مثه همن!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان دیروز به شرکت ویستا ایمیلی دادم که گفتم مشکپیدا کرده بوده خاموش شده بود و حالا نمیدونم چرا روشن شده بهم پیغام دادن که باید عوضش کنن طبق قوانین و ازم خواسته باهاشون تماس بگیرم و این تخلف گارانتی مهر رو بهشون گوش زد کنه . در مورد پیچ هم باید بگم اصلا جای پیچ گوشتی روش نیست . 1 شنبه میرم پیش سازگار ببینم اونا چی میگن اما 1 هفتم تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی تست من با کول پد بوده . یک تست دیگه میگیرم بدون کول پد نتیجشو میزارم یک سری عکس هم گرفتم ازش که شب وقتی سرعتم اومد بالا اپ میکنم .

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    دوست من کی گفته لیتیوم پلیمر نیومده !
    من هم گوشیم هم دوربین عکاسی و هم هندیکمم از این نوع باتری هست و اصلا هم گرم نمیشه تازه عمرشم واقعا زیاد هست

مطمئنی شما ؟ میشه عکس بندازی بزاری من هم ببینم ؟؟؟
    من گوشیم رو 5 6 ماه پیش گرفتم و باتریش لیتیوم یون هست. هندی کم هم داریم ولی قدیمیه .... اولین باره شنیدم باتری لیتیوم یونی تو گوشی و هندی کم و دوربین عکاسی میذارن. لطف کن یه نیگه بنداز به ما هم خبر بده مارکش چیه و چند آمپر ساعتیه.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه فکری به حال دما بکنین لپ تاپ من از شدت حرارت خاموش شد
    نمی دونم به چند رسیده ولی حدود 5 ساعت داشتم Mafia 2 بازی میکردم
    با کول پد؟ بابا این لپتاپه نه pc ! حالا ایشالا روشن که مشه؟ هان؟ تازه کول پدم بندازی فکر نکنم بیشتر از 5 تا 6 درجه تاثیر داشته باشه . ولی فک رکنم دمارو به 105 رسوندی........

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان دیروز به شرکت ویستا ایمیلی دادم که گفتم مشکپیدا کرده بوده خاموش شده بود و حالا نمیدونم چرا روشن شده بهم پیغام دادن که باید عوضش کنن طبق قوانین و ازم خواسته باهاشون تماس بگیرم و این تخلف گارانتی مهر رو بهشون گوش زد کنه . در مورد پیچ هم باید بگم اصلا جای پیچ گوشتی روش نیست . 1 شنبه میرم پیش سازگار ببینم اونا چی میگن اما 1 هفتم تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی تست من با کول پد بوده . یک تست دیگه میگیرم بدون کول پد نتیجشو میزارم یک سری عکس هم گرفتم ازش که شب وقتی سرعتم اومد بالا اپ میکنم .

حسن جان قربون دستت این مارک کول پدت رو هم بگو. تونستی عکسشم بزار و مدل و ایناش رو هم بگو. قیمتش رو هم اگه بگی دیگه تموم کردی کارو. من با کول پد تست بازی نگرفتم. آخه تازه کول پد گرفته بودم لپ تاپم مشکل پیدا کرد و نتونستم بررسی کنم ولی اگه 10حداقل درجه میاره پایین خیلی عالیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام چند تا سوال مبتدی
    1- من تازه که لب تاپ رو گرفتم و بغیر ویندوز و انتی ویروس چیزی روش نیست .اما 1 گیگ استفاده شده (فکر کنم بخاطر ویندوز 64 بیت هست ) . مشکلی که نداره و در حین کار کردن هم توروبو کار میکنه .

2- اداپتور برق هم وقتی کار میکنه گرم میشه .
    3- فکر میکنم که از وقتی که روشن میکنم تا وقتی که سیستم بالا بیاد زیاد طول میکشه . استاندارد چقدر هست ؟
    4-هارد من 640 گیگ هست اما اینجا جمع که کردم نشد 40 گیگ نیست . درایور های اصلی و ویندوز تو این لپ تاپ مخفی هست یا همون درایو c هست

ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    اینم تست دمای من روی حالت entertainment با اون برنامه هایی که توی taskbar میبینین بازن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •