حسن جان مثل اینکه لپ تاپت از مال ما هم سالمتره آخه دمای لپ تاپ من تو Mafia 2 به 92 میرسه !!!![]()
حسن جان مثل اینکه لپ تاپت از مال ما هم سالمتره آخه دمای لپ تاپ من تو Mafia 2 به 92 میرسه !!!![]()
دوستان یه فکری به حال دما بکنین لپ تاپ من از شدت حرارت خاموش شد
نمی دونم به چند رسیده ولی حدود 5 ساعت داشتم Mafia 2 بازی میکردم
بحث جانبداری از یک شرکته؟
هیچ کدومش مال پدر بنده نیست که!من هم هنوز سر و کارم به هیچ گارانتی ای نیافتاده تا الان! و هفته ی دیگه به سازگار مراجعه خواهم کرد و وضعیت این شرکت دست کم برای من معلوم خواهد شد الباقی هم برای هر کدوم از کسانی که سر و کارشون بیافته به همین طریق!
نه بابا جانبداری چرا؟ چه خیری به من میرسه! کلا گفتم!وگرنه منم خدمات خوب می خوام! در کل منظورم اینه که همشووون مثه همن!
دوستان دیروز به شرکت ویستا ایمیلی دادم که گفتم مشکپیدا کرده بوده خاموش شده بود و حالا نمیدونم چرا روشن شده بهم پیغام دادن که باید عوضش کنن طبق قوانین و ازم خواسته باهاشون تماس بگیرم و این تخلف گارانتی مهر رو بهشون گوش زد کنه . در مورد پیچ هم باید بگم اصلا جای پیچ گوشتی روش نیست . 1 شنبه میرم پیش سازگار ببینم اونا چی میگن اما 1 هفتم تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی تست من با کول پد بوده . یک تست دیگه میگیرم بدون کول پد نتیجشو میزارم یک سری عکس هم گرفتم ازش که شب وقتی سرعتم اومد بالا اپ میکنم .
مطمئنی شما ؟ میشه عکس بندازی بزاری من هم ببینم ؟؟؟
من گوشیم رو 5 6 ماه پیش گرفتم و باتریش لیتیوم یون هست. هندی کم هم داریم ولی قدیمیه .... اولین باره شنیدم باتری لیتیوم یونی تو گوشی و هندی کم و دوربین عکاسی میذارن. لطف کن یه نیگه بنداز به ما هم خبر بده مارکش چیه و چند آمپر ساعتیه.
با کول پد؟ بابا این لپتاپه نه pc ! حالا ایشالا روشن که مشه؟ هان؟ تازه کول پدم بندازی فکر نکنم بیشتر از 5 تا 6 درجه تاثیر داشته باشه . ولی فک رکنم دمارو به 105 رسوندی........
حسن جان قربون دستت این مارک کول پدت رو هم بگو. تونستی عکسشم بزار و مدل و ایناش رو هم بگو. قیمتش رو هم اگه بگی دیگه تموم کردی کارو. من با کول پد تست بازی نگرفتم. آخه تازه کول پد گرفته بودم لپ تاپم مشکل پیدا کرد و نتونستم بررسی کنم ولی اگه 10حداقل درجه میاره پایین خیلی عالیه.
با سلام چند تا سوال مبتدی
1- من تازه که لب تاپ رو گرفتم و بغیر ویندوز و انتی ویروس چیزی روش نیست .اما 1 گیگ استفاده شده (فکر کنم بخاطر ویندوز 64 بیت هست ) . مشکلی که نداره و در حین کار کردن هم توروبو کار میکنه .
2- اداپتور برق هم وقتی کار میکنه گرم میشه .
3- فکر میکنم که از وقتی که روشن میکنم تا وقتی که سیستم بالا بیاد زیاد طول میکشه . استاندارد چقدر هست ؟
4-هارد من 640 گیگ هست اما اینجا جمع که کردم نشد 40 گیگ نیست . درایور های اصلی و ویندوز تو این لپ تاپ مخفی هست یا همون درایو c هست
ببخشید سوالام زیاد شد . با تشکر
سلام دوستان
اینم تست دمای من روی حالت entertainment با اون برنامه هایی که توی taskbar میبینین بازن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)