سلام
من وقتی می خوام برم مرحله 8 ( Project Nova ) از بازی می پره بیرون و این پیغامو نشون میده :
اون کرک 80 مگابایتی رو هم گرفتم ولی وقتی می ریزمش ارور زیر رو میده :
من چی کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلام
من وقتی می خوام برم مرحله 8 ( Project Nova ) از بازی می پره بیرون و این پیغامو نشون میده :
اون کرک 80 مگابایتی رو هم گرفتم ولی وقتی می ریزمش ارور زیر رو میده :
من چی کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلام
احتمال میدم دی وی دی بازی ناقص بوده
سلام
فکر نکنم چون تا حالا دو نفر بازی رو از همین دی وی دی هایی که من نصب کردم تمومش کردن.
من با این سیستم بدون لگ و با رزولیشن 1024*1280 بازیکردم با آخرین تنظیمات گرافیکی و البته گرفتن 30 تا 40 فریم در صجنه های معمولی و 25 تا 30 فریم در صحنه های شلوغ
cpu : intel core i3 530 , 2.9 GHz=> over to 3.4 GHz
Ram : 2*2 GB DDR 3
VGA : XFX Geforce GT 220 1GB DDR2
موفق باشید.
دوستان من سه هفته ای هست مشکل دارم مشکلم رو هم گفتم که بعد از یک صحنه در مرحله ای که هلی کوپتر با رادیو دستور میدی ساختمان ها رو بزنه میسن میره کمک دوستش که یک چوب رو از جلوی در هل بدن داخل که یک ماشین پرتاب میشه به سمتشون بعد از اون صفحه ی سیاه هست تیر اندازی میشه کرد و صداها میاد ولی تصویری نیست
این کرک رو هم نصب کردم Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3 ولی جواب نداد یکی مارو راهنمایی کنه ثواب داره
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g
به نظر من سیستمت به اندازه بازی هست.
شما ۱کاری کن: موقع بازی کردن مودم ADSL خودتو خاموش کن نتیجشو بگو.(برای من با همین راه حل شود)
من اصلا adsl ندارم دایل آپم
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
من اصلا adsl ندارم دایل آپم
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)