میشه تناقضاشو بگی ما هم روشن شیم؟بازم مجوز این نیست که نظر و دیدگاهت رو (که از قضا درش تناقض بسیار دیدم) دلیل و مدرک محکمه پسند بنامی!
مشکل اینجاست ما منتقدی ندیدیم!!! کدوم منتقد ؟؟ شما بازیو کجا نقد کردی ؟احتمالا شما نقدو با کوبوندن اشتباه گرفتیبه هر حال اگر دوست دارید خودتون و دوستانتون یک سوی کل انجمن رو پیش ببرید، و «تفکر فیفا از PES برتر است» رو با روشهای قرون وسطی و هجوم دسته جمعی به هر منتقدی اشاعه بدید،
کثرت حق نمیاره اما حرف درست حق میاره !!! من و ارمین 2 سال پیش توی تاپیک یکی از بازی ها بعد از یه اختلاف نظر که چند صفحه ای هم به طول انجامید دوست شدیم . منظورم از این حرف اینه که ما با هم تعارف نداریم حرف اشتباهو هر کدوم بزنیم با هم بحث می کنیم تا یکی اون یکی رو قانع کنه . اما بحث هایی که ما می کردیم نتیجه داشت شما متاسفانه یسری حرف قلمبه سلمبه و حق به جانبانه میزنی که افکار دوستانو منحرف می کنه در حالی که شما هنوز به ما نگفتی چجوری به این نتیجه رسیدی ما بنظرمون PES بازا سطح درکشون پایین تره !!||در آخر باز هم میگم، کثرت حق نمیاره. اگر شما با هزار نفر در این سایت دوست باشی و صد هزار نفر قبولت داشته باشن، بازم مجوز این نیست که نظر و دیدگاهت رو (که از قضا درش تناقض بسیار دیدم) دلیل و مدرک محکمه پسند بنامی! در مورد اون حس برتری هم ترجیح میدم چیزی نگم.
بنده هم دانشجوی پزشکی هستم . فقط ربطشو نفهمیدم شما چرا اینو گفتی!!؟؟پ.ن: بنده متاسفانه ریاضی نخوندم. فارغ التحصیل مهندسی مکانیک و دانشجوی MBA دانشگاه صنعتی شریف هستم