تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 674 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بازم مجوز این نیست که نظر و دیدگاهت رو (که از قضا درش تناقض بسیار دیدم) دلیل و مدرک محکمه پسند بنامی!
    میشه تناقضاشو بگی ما هم روشن شیم؟
    به هر حال اگر دوست دارید خودتون و دوستانتون یک سوی کل انجمن رو پیش ببرید، و «تفکر فیفا از PES برتر است» رو با روشهای قرون وسطی و هجوم دسته جمعی به هر منتقدی اشاعه بدید،
    مشکل اینجاست ما منتقدی ندیدیم!!! کدوم منتقد ؟؟ شما بازیو کجا نقد کردی ؟احتمالا شما نقدو با کوبوندن اشتباه گرفتی
    در آخر باز هم میگم، کثرت حق نمیاره. اگر شما با هزار نفر در این سایت دوست باشی و صد هزار نفر قبولت داشته باشن، بازم مجوز این نیست که نظر و دیدگاهت رو (که از قضا درش تناقض بسیار دیدم) دلیل و مدرک محکمه پسند بنامی! در مورد اون حس برتری هم ترجیح میدم چیزی نگم.
    کثرت حق نمیاره اما حرف درست حق میاره !!! من و ارمین 2 سال پیش توی تاپیک یکی از بازی ها بعد از یه اختلاف نظر که چند صفحه ای هم به طول انجامید دوست شدیم . منظورم از این حرف اینه که ما با هم تعارف نداریم حرف اشتباهو هر کدوم بزنیم با هم بحث می کنیم تا یکی اون یکی رو قانع کنه . اما بحث هایی که ما می کردیم نتیجه داشت شما متاسفانه یسری حرف قلمبه سلمبه و حق به جانبانه میزنی که افکار دوستانو منحرف می کنه در حالی که شما هنوز به ما نگفتی چجوری به این نتیجه رسیدی ما بنظرمون PES بازا سطح درکشون پایین تره !!||
    پ.ن: بنده متاسفانه ریاضی نخوندم. فارغ التحصیل مهندسی مکانیک و دانشجوی MBA دانشگاه صنعتی شریف هستم
    بنده هم دانشجوی پزشکی هستم . فقط ربطشو نفهمیدم شما چرا اینو گفتی!!؟؟

2. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن مال من سرویس پک 2 هست.

کسی رو سرویس پک 2 نصب کرده؟

XP
    ویندوز اینستالر نصب کردی؟

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه تناقضاشو بگی ما هم روشن شیم؟
    تا به حال چون نیازی ندیدم، آدرسش رو نگه نداشتم. از این به بعد چشم.

مشکل اینجاست ما منتقدی ندیدیم!!! کدوم منتقد ؟؟ شما بازیو کجا نقد کردی ؟احتمالا شما نقدو با کوبوندن اشتباه گرفتی
    من بازیو نقد نکردم، رفتار «ما حرفه ای تریم و بهتر می فهمیم و نظراتمون ارزش بیشتری داره» رو نقد کردم. در ضمن، میشه این کوبوندن رو در حرف های من نشون بدی؟

در حالی که شما هنوز به ما نگفتی چجوری به این نتیجه رسیدی ما بنظرمون PES بازا سطح درکشون پایین تره !!||
    شما ارسالهای دوستتون رو بخونی کاملا این نکته ازش قابل استنتاجه!

بنده هم دانشجوی پزشکی هستم . فقط ربطشو نفهمیدم شما چرا اینو گفتی!!؟؟
    به این دلیل:

ظاهرا هم رشته هستیم منم لیسانس ریاضی محض دارم
    پ.ن: من واقعا از همه دوستان عذر می خوام که وقتشون با گذروندن این ارسال ها تلف میشه، کاملا حس می کنم که چقدر آزار دهنده س این ارسالهای بی معنی در این تاپیک. از دوستان هم می خوام که جز مرتبط با بازی دیگه این بحث رو ادامه ندن، اما در مورد بازی هر چیز منطقی و مستندی (البته نه به اون شکل تعریف شده!) که باشه، میشه خیلی خوب و موثر و مثل انسانهای قرن 21 و بدون چسبوندن انگ با هم بحث کنیم تا اونا که این تاپیک رو می بینن هم از خوندن ارسالهایی از این دست، این شکلی: نشن.

5. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ویندوز اینستالر نصب کردی؟
    چرا با تعجب میپرسی؟

آره هم 3.1
    هم 4.5 رو نصب کردم ولی نشد.

7. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا با تعجب میپرسی؟

آره هم 3.1
    هم 4.5 رو نصب کردم ولی نشد.

خوب از سرور خوده کونامی گرفته بودی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب از سرور خوده کونامی گرفته بودی؟
    ورژن 3.1 رو از سایت ماکروسافت گرفتم

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سایز فایل دانلودی شما هم همینه؟

1,411,263,951 bytes

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ورژن 3.1 رو از سایت ماکروسافت گرفتم

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سایز فایل دانلودی شما هم همینه؟

1,411,263,951 bytes

اره نباید مشکلی داشته باشه. خوب اگر دمو رو از سرور کونامی گرفتی خراب بود از گیم اسپات که دوستمون گفت بگیر.ولی بهتر نیست بزاری تا 3 هفته دیگه خودش میاد بازی کنی؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره نباید مشکلی داشته باشه. خوب اگر دمو رو از سرور کونامی گرفتی خراب بود از گیم اسپات که دوستمون گفت بگیر.ولی بهتر نیست بزاری تا 3 هفته دیگه خودش میاد بازی کنی؟

چرا اکثرتون میگید 3 هفته یا 15 روز ؟؟؟ طبق قرار قبلی بازی باید 30 سپتامبر عرضه بشه. یعنی 12 روز دیگه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بالاخره امروز تصميم گرفتم دان كنم 10 دقيقه بعد دانلود تموم ميشه ميخوام تا صبح بازي كنم(به نظرتون ارزش داره تا الان بيدار موندم واسه دمو!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من بحث ها رو دنبال کردم این درسته که خیلی از دوستان میان توهین می کنند به کسانی که این بازی رو دوست دان یا برعکس اما دوست عزیز ما ( ارمین ) .و 4039 ( حسین ) و خیلی از دوستان دیگر من تا حالا ندیدم طرفداری یک بازی کنه از هر دو بازی مشکلاشو گفته این دلیل نیست کسی لیسانس داشته باشه بعضی اوقات تجربه بازی کنجکاو بودن فرد علاقه فرد گیمر بودن حرفه ای بودن باعث میشه که فرد با مدرک و سند حرف بزنه یک مثال میزنم همه میدونن عادل فردوسی پور اطلاعات زیادی از فوتبال داره این مال اینه که مدرک داره؟ نه اگر همین اقا انگلیسی خوب وارد نبود نمی تونست همه اطلاعات کافی از سایت مقاله ایرانی بگیره پس هم علاقه داره هم کارشه هم مهارت داره البته اون دوستمون هم بعضی حرفاش واقعا درست بود در کل خدا کنه کسی بهش بر نخوره اگر نقد یا چیزی می کنند
    موفق باشید

14. 3 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •