سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی نکرده ومن موندم چیکار کنم.لطفا کمکمکنید؟
سلام
من تازه بازی را خریدم و در مراحل اول بازی گیر کردم که پدرش مامورتی به او می دهد اما در نقشه هیچ راهنمایی نکرده ومن موندم چیکار کنم.لطفا کمکمکنید؟
سلام
دوتا سوال داشتنم:
1:شمشير هاي دشمنان رو ميشه برداشت؟ اگه آره چه جوري؟
2:وقتي يه شمشير جديد ميخري شمشير هاي قبلي كه خريداري كردي چي ميشن ؟ ميشه ازشون دوباره استفاده كرد؟ كجا هستند؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين.
Disarm (خلع سلاح كردن) در حالی که دستتون خالی هست دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Picking Up Weapons (سلاح برداشتن) در حالی که روی یک سلاح افتاده بر روی زمین ایستادین کلید Shift رو بزنین.
اسلحه های قبلی منتقل میشه به سالن اسلحه ها تو ویلا... بله.
بچه ها دیگه فکر کنم آخرای بازی ام ولی یه جا گیر کردم اونجا که 30 تا codex pages found رو پیدا می کنی می کنی و می ادی اونجای که تو نقشه علامت تعجب گذاشته همه دور هم جمع شدن منتظر ما هست من اون گوی طلای که توی یکی از همی ن ماموریت های آخر به دست اوردم میزارم اونجا بعد میرم جلو اون پیج های که پیدا کردیم می ایستم حالا باید چی کار کنم ؟؟؟ دکمه ی E رو هم که نگه میدارم اون نقشه ای که به هم ریختست رو درست کردم مثل عکس زیر ولی هیچی نشد؟!!!! (نقشه رو استباه ساختم یا باید کار دیگه ای بکنم؟
عکس نقشه:
![]()
سلام دوستان
سیو پایانی خودم که کلی واسش زحمت کشیدم!!
بازی تموم شده و زره الطیر بازه و تمام سم ها و خون ها و ... به حد اکثر خودش رسیده و در یکی از بهترین مکان های ونیز یعنی پیش نیزه دار ها سیو رو شروع می کنید
برید حال کنید نتیجه ی یک عمر زحمت رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کدوم سرور مجازی ورژن چند تو xp اجراش کردی؟
برنامه python رو کجا میشه گیر آورد حجمش چقدره؟
دات نت فریم وورک هم نصب کردی یا لازم نیست؟
ANS?
سلام...
من بازی رو تا اینجاش آوردم ولی انگار اینجاش مشکل داره و چوب بالای سرش رو نمیگیره...
میخواستم بدونم میشه کاریش کرد؟ اگه نمیشه Save Game بازی رو میزارم تا برام ردش کنید و بعد برام بذارین
دمتون جیز
با کدوم سرور مجازی ورژن چند تو xp اجراش کردی؟
برنامه python رو کجا میشه گیر آورد حجمش چقدره؟
دات نت فریم وورک هم نصب کردی یا لازم نیست؟
----------------------------000000000000000---------------------------
ac2 تو xp بهتر اجرا میشه یا 7 ؟
کدوم یکی کمتر افت فریم داره؟
تو 7 با کارت گرافیک 4850 و رم 3gb و cpu 3.00 full بازی میکنم ولی خیلی خیلی افت فریم دارم بقیه دوستان هم افت فریم دارن؟
درضمن تو مرحله florence گیر افتادم اولاش اونجا که با جیوانی حرف میزنه بعدش نمیدونم باید چیکار کنم رو نقشه هم چیزی خاصی(!) نشون نداده.
ac2 تو xp بهتر اجرا میشه یا 7 ؟
کدوم یکی کمتر افت فریم داره؟
تو 7 با کارت گرافیک 4850 و رم 3gb و cpu 3.00 full بازی میکنم ولی خیلی خیلی افت فریم دارم بقیه دوستان هم افت فریم دارن؟
پچی نیومده که مشکل افت فریمو حل کنه؟
درضمن تو مرحله florence گیر افتادم اولاش اونجا که با جیوانی حرف میزنه بعدش نمیدونم باید چیکار کنم رو نقشه هم چیزی خاصی(!) نشون نداده.
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
ati radeon 4850 msi
ram: 3GB
CPU : INEL 3.00 FULL
با این سیستم چه تنظیماتی و چه ویندوزی پیشنهاد میشه؟
رو چه تنظیماتی بازی کنم که افت فریم کم بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)