سرعت لحظاتی پیش:
(سرویس 128 مرکز مخابرات دستغیب شیراز)
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
سایت که سالمه.
همین الان من تو اون هستم.
سرعت لحظاتی پیش:
(سرویس 128 مرکز مخابرات دستغیب شیراز)
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
سایت که سالمه.
همین الان من تو اون هستم.
منم همین یک ساعت پیش شارژ خریدم سالم بود
عجیبه که شانس همه با هم خراب میشه. من دیشب تا ساعت 4:45 دقیقه اصلا نمی تونستم یه صفحه وب رو باز کنم چه برسه به دانلود. بعد سرعت خوب شد رسید به 50 کیلو بایت. اینکه بقیه دانلود می کنن و پهنای باند رو تا این حد فاجعه اشغال می کنن هم یکی دیگه از این پاسخهای کلیشه ای این شرکت ها هست که مثا ایراد از مودمتونه و ایراد از خط مخابراتی تون هست ، به عنوان یه پرو تکل جوابدهی می ذارن در اختیار اپراتور هاشون.
شما هم نگران نباش ، نوبت شما هم می رسه ، من اولین باری که مشترک شده بودم یه شب تو عرض 1 ساعت و 20 دقیقه 700 مگ فیلم Yes man رو دان کردم و دوره اول اشتراکم به اصطلاح دوره طلایی دانلود بود. ولی بعدا افتاد مشکل ها ...
حکایت شما هم مطابق یه ضرب المثلی هست که میگه ن* ش * ا* شیدی شب درازه ..... صبر داشته باش.
تو کشورهای اقتصاد آزاد ، قوانینی وجود داره با نام آنتی تراست ، و هدف این قوانین اینه که یه شرکت یا گروهی از شرکت ها ، بازار رو به صورت انحصاری در اختیار نگیرن و رقابت آزاد رو از بین ببرن و هر جوری که بخوان مصرف کننده ها رو بدوشن. تو این حالتها نیازی به شکایت خصوصی نیست و خود دولت اقدام می کنه مثل آمریکا که چند سال پیش شذکت عظیم مخابراتی AT&T رو به همین خاطر دادگاهی کردن که نتیجه اون جریمه هنگفت و تجزیه این شرکت به چند شرکت کوچکتر بود. مایکرو سافت هم داشت همین بلا به سرش میومد که مجبور شد تا توافقاتی انجام بده و یا اینتل که برای جلوگیری از دادگاهی شدن غرامت میلیاردی به AMD پرداخت کرد.
می خوام بگم مشکل از پارس آنلاین یا شاتل یا ... نیست که دارن دزدی می کنن ، مشکل از کسایی که اجازه دادن این شرکت ها مافیای خدمات اینترنت پر سرعت رو به صورت انحصاری به دست بیارن و مصرف کننده ها رو بچاپن و رضایت اونها براشون مهم نباشه چون می دونن که مشتری چاره ای نداره و به هر کجا که رود آسمان همین رنگ است.
اگه شرکت های کوچک هم بیان وارد این زمینه بشن و کارشون بگیره و گسترش پپیدا کنن اونها هم بعد از مدتی به این مافیا می پیوندن چون مثل همه جای دنیا اونا هم در درجه اول به فکر جیب خودشون هستن. منتها تو جاهای درست و حسابی قوانین رقابتی اونا رو مجبور می کنه برای کسب سود بیشتر ، کیفیت رو ببرن بالا ولی اینجا ....![]()
ویرایش شد...
Last edited by sib881; 24-10-2010 at 21:20.
سرعت ساعت یک و ده دقیقه بعد از نصف شب
(128 دستغیب شیراز)
![]()
بچه ها پارس انلاین چی شده
هی پیغام request time out میده
مال من که فعلا مشکلی نداره.
فقط سرعتم خیلی کم شده
![]()
تست زیر در ساعت 1:55 گرفته شده ولی سرعت بین 60-50 هست(به این سایت اطمینانی نیست)
![]()
سلام به همگی .
من دو ساله صبانت داشتم از دیروز اومدم پارس چون صبا خیلی افتضاح شده .
شبانه از چه ساعتی رایگانه ؟
فکر کنم وقتی من دارم دانلود میکنم اگه کسایی که با من پورت گرفتن در حال دانلود باشن سرعت من کم میشه .
حالا اگه من بیام با یه اکانت دیگه دانلود کنم فرقی می کنه ؟ مخصوصا تو دانلود شبانه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)